Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Kapd be a répámat... 1. van telefon, 2. Msn, 3. Csepelen focizol minden héten...bazz küldjek meghívót???dopi írta:Én meg csak a Bercy bácsi miatt megyek, mert régen láttam már a vén trottyost.![]()
Én is örülök, hogy ha mehetekSuperlama írta:...örülök fater, hogy jössz...
ha szabadhaze71 írta:2009.09.05 Szurkolói Torna selejtező:
A feljutás úgy gondolom kötelező, de nem magától értetődő. Ennek megfelelő hozzáállással készüljön mindenki, hogy nehogy meglepetés érjen minket! Egy kapussal és 2 garnitúra játékossal szeretnék indulni.
1.
2. Melkor
3. Házé
4. Nagyi
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
Kérem a mielőbbi visszajelzéseket, mert szombattól nyaralni megyünk és nem tudok majd szervezkedni szeptember elejéig! Melkor
Nekem gyakorlatilag mindegy, csak csütörtök legyen. Minden esetre Zsolti vagy Ele közül valamelyiküknek jönni kell, mert gollövő nélkül nincs sok értelme.Melkor írta:Másik sürgős és fontos kérdés, hogy melyik bajnokságban induljunk.
Nekem és többeknek a Fehérvári úti bajnokság megfelel.
A csütörtök továbbra is maradna.
Ár 109.000 Ft 21-22 mérkőzésért.
Az a legfőbb negatívum számomra a pálya küröl uralkodó áldatlan állapotok - reménykedtem benne, hogy azt is felújítják, de sajnos nem.
A másik 2 lehetőség Csepelen az Jedlikben lévő műfüves bajnokság illetve a ÁMK-ben lévő terembajnokság.
Erről a 2 bajnokságról viszont nem találok pontos infókat.
Ha valaki tud részleteket az ossza meg velünk (mennyibe kerül, mikor kezdődik, van-e hely)!
Kérem a mielőbbi visszajelzéseket hogy ki hol szeretne indulni.
Gratulálok a 2. helyhez, a következőn remélem én is ott leszek, addig pedig próbálok minél többet járni szombatonként.Cs.Viktor írta: Ennek ellenére elismerésem a csapatfelé, hogy sikerült elérnünk egy második helyet:)