Zlatan Boy írta:Ahogy néztem a Sport.est, az egyik cikk nagyon érdekesnek tünt nekem.

Mégpedig ez a bizonyos balszélső kérdés, amit nagyon sokkan fitézztek,pontosaban hogy ki az aki jöhet még,azt hiszem hogy erről szóltak a hirek.

Elkezdtem olvasni bővebben a hirt,és állitólag a honlap megvan bizonyosodva arról,hogy már a Mata transzfer is nagyon úgynézki hogy befúcsolt,és a lehetséges új jelölt valami William nevezetű fickó,aki ráadásúl (brazil) és állitólag a Sahktar Donyeck kp-ja.És állitólag valami 13 millió az ára a sráccnak,és amit tudni kell róla,hogy 20 éves.Ez egy kicsit mondjuk ez engemet is meglepett ez a hir.

13 millióért vette 2007-ben a Shakhtar, jelenleg 30 millió euró a kivásárlási ára. Ez a hír engem is meglepett egyébként, de ez szerintem csak az újság kitalációja. Vagyis...inkább remélem.
Az a baj, hogy most már nem tudunk minőségi játékost hozni a középpályára. Cesc ugye megbukott (de a MD szerint jövő nyáron érkezik egy Barca-Arsenal paktum értelmében), viszont még akit én nagyon sajnálok, hogy még szóba se került az Joao Moutinho, ő is jó lehetett volna, de ezzel, hogy ő is pályára lépett tegnap este a Fiorentina ellen (még jó, hiszen csapatkapitány

) így ő is kilőve. Még Miguel Velosot is szívesen láttam volna, nagyon bírom azt a srácot, tegnap is a játéknap gólját lőtte a fiú.
Más pedig ki jöhetne szóba a kp-ra?

Jelenleg fogalmam sincs. A jobb védő dolog az még bejöhet, vagy Eboué vagy Cicinho, vagy még Grygera is érkezhetne nekem 8, de abban nem bízok, hogy a kp-ra igazolunk valami kamu gyereket, csak azért, hogy meglegyen a létszám. Marad Thiago és Jonathan Dos Santos.
Riera, Mata, Chygyknélasdgasdklkiy, Kompany meg a többi hasonló nem jön tuti, ők csak a sajtó koholmányai. Egyedül az ukránnál volt esély, de az is befuccsolt, hála a jó égnek.
Pedrito szerződésének pedig örülök! Szerintem megfelelő cseréje lesz Messinek!
Na peace.