Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hát az látszik, hogy Guardiola a hiányposztokon próbálgatja a fiatalokat. Ha minden poszton egy beválik az már nagyon jó.Mikaos írta:További 4 fiatal játékos került a ma esti meccs keretébe.
Marc Bartra (CB), Montoya (RB), Thiago (AM), Assulin (LW...vagy RW is?).
Thiago-ban van fantázia, ezt láthattuk is pár meccsen: tetszett, hogy lát a pályán.
Assulin eddig meg pont ennek az ellenkezőjét bizonyította, de remélem, hogy ma este összekapja magátNem ártana, ha Jeffren-nek akadna egy vetélytársa...
Én Pedro-t már tuti első csapat-tagnak tartom, azért nem írtam őtpalesz77 írta: ott va Pedro vetélytársnak![]()
![]()
Nem lesznek sokáig vetélytársak mert idővel elzárja az izraeli Jeffren elől az utatMikaos írta:További 4 fiatal játékos került a ma esti meccs keretébe.
Thiago-ban van fantázia, ezt láthattuk is pár meccsen: tetszett, hogy lát a pályán.
Assulin eddig meg pont ennek az ellenkezőjét bizonyította, de remélem, hogy ma este összekapja magátNem ártana, ha Jeffren-nek akadna egy vetélytársa...
ott van Pedro vetélytársnakMikaos írta:További 4 fiatal játékos került a ma esti meccs keretébe.
Először is: még mindenkinek fel kell vennie a ritmust, ez hatványozottan igaz a fiatalokra. Egy félidő alatt vártad ezt el Pedrotol. Aki utána jól játszott, mondhatni eldöntötte a meccset.bojanfan írta:remélem pár ember rájött, hogy az utánpótlás csak a chivas ellen remekel. eddig pedro nulla. nem lehet belőlük feltölteni a keretet.
Sztem se jó ez a Pedro semmire. Végülis csak egy gól és egy gólpassz eddig.bojanfan írta:remélem pár ember rájött, hogy az utánpótlás csak a chivas ellen remekel. eddig pedro nulla. nem lehet belőlük feltölteni a keretet.
azért nullának nem mondanám az utánpótlást...bojanfan írta:remélem pár ember rájött, hogy az utánpótlás csak a chivas ellen remekel. eddig pedro nulla. nem lehet belőlük feltölteni a keretet.
Minderre 45 percnyi játék után sikerült rájönnöd?Ráadásul úgy,h Pedro az egyedüli közülük aki ma is pályán van...bojanfan írta:remélem pár ember rájött, hogy az utánpótlás csak a chivas ellen remekel. eddig pedro nulla. nem lehet belőlük feltölteni a keretet.
Nem is butaság, mint olvashattad korábbi hsz-emben valóban szükséges 1-2 fiatal, és szerintem is adni kell nekik esélyt, de feltölteni a kispadot már túlzás lenne. Nem írtam h így fog történni, csak hogy ha így történne akkor lenne butaság! (mert szerintem a jelenlegi pad rövid)Mikaos írta:Tehát önmagában felhozni egy fiatalt: egyáltalán nem butaság! De bennhagyni az első csapatban úgy, hogy nem jól teljesít: az lenne a butaság. Érvényesül a "szűrő-elv", Pep nem hülye.
Senki sem érik be 17 évesen. Leo sem. Leo sokkal tehetségesebb volt 17 évesen, mint pár játékos. Ez igaz, hogy nem lehet mindenki olyan, mint Leo, de sok a középszerű játékos. Az, hogy Bojan lőtt már gólt, nem jelenti, hogy nagyon jó, mert más is kell a focihoz, nemcsak a góllövés.Mikaos írta:Az esélyt meg kell adni a fiataloknak. Aki él vele, és jól játszik, az marad.G-Jay írta: ÉsBojan meg 1000 gólt lőtt, mégis nehéz dolga van a felnőttek között.
Am meg senki nem ítélkezett egy fiatal fölött sem, mindösszesen általánosságban fogalmaztuk meg, hogy miért lenne butaság sok fiatalt felhozni...
Messivel példálózni meg...10 évente egyszer van ilyen játékos, ettől még nem kell mindenkinek ilyennek lennie és nem is lesz. (Pl. Iniesta is csak mostanában ért be igazán. Nem 17 évesen.)
De amúgy itt nem volt szó róla, hogy fenn is marad, aki feljön a fiatalok közül.
Tehát önmagában felhozni egy fiatalt: egyáltalán nem butaság! De bennhagyni az első csapatban úgy, hogy nem jól teljesít: az lenne a butaság. Érvényesül a "szűrő-elv", Pep nem hülye.
Ez a fiatalitás 1995 őszén kezdődött. Cruyff sztárigazolások helyett felhozta De la Penát, Oscart, Rogert, Tonit, Celadest, valamint igazolt egy totál ismeretlen bosnyák ürgét előre, bizonyos Meho Kodrot. Ez a csapat-mely kiegészült többek között Figoval, Popescuval, Hagival, Guardiolával, Ferrerrel, Sergivel, Amorral, na meg a kis Cruyffal, Jordival, egy jó fél szezonig szárnyalt, ám a végére összeesett, és ez a bajnoki címbe került. A bajnokságot az Atletico nyerte (nagy csapatuk volt, Kikoval, Panticcal, Vizcainoval, stb...) , ráadásul nekünk az UEFA kupa fináléja sem jött össze, az elődöntőben kiütött minket a Bayern ( idegenben 2:2, a Camp Nouban 2:1-es vereség).Varga Tamás írta:1994 nyarán elment Laudrup, kellően összerúgta a port Sztoicskovval is. És a kerethez 3-4 fiatalt, jó reményű ifjoncot hozott fel. Ők viszont nem bírták az iramot. Rajta is vesztettünk.Lampiao írta:
Miért? akkoriban a fiatalítás volt a Barca veszte? Túlzásba vitték? Nem kötekedésként kérdezem, csak én akkor fiatal voltam és fogalmam se volt a fociról... Azt hiszem 6-7 éves lehettem...
Az esélyt meg kell adni a fiataloknak. Aki él vele, és jól játszik, az marad.G-Jay írta: ÉsBojan meg 1000 gólt lőtt, mégis nehéz dolga van a felnőttek között.
Am meg senki nem ítélkezett egy fiatal fölött sem, mindösszesen általánosságban fogalmaztuk meg, hogy miért lenne butaság sok fiatalt felhozni...
Messivel példálózni meg...10 évente egyszer van ilyen játékos, ettől még nem kell mindenkinek ilyennek lennie és nem is lesz. (Pl. Iniesta is csak mostanában ért be igazán. Nem 17 évesen.)
ÉsMikaos írta:Azt azért meg kell említeni, hogy ez a 17 éves Robert Sergi gólkirály lett középpályásként!!!
Addig ne ítélkezzen senki, amíg nem látta játszani a gyereket!
Főleg úgy ne, hogy Messi is 17 évesen került az első csapatba, és kapott játéklehetőséget.