Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Anarius írta:remélem ha visszajön a kép 3-1 lesz a bal felső sarokban![]()
Csatlakoznék, bár ennyi idő alatt egy gamper kupán nehéz levonni ezt a következtetést, de tény egy labdavesztés eléggé hidegen hagyja, illetve ha nem arra irányul a támadás..miihii írta: Hol?![]()
Álldogál,sétálgat,nem letámad csak úgy odakocorászik (már amikor) az ellenfélhez,amikor elveszítjük...
Ja,sarkazott egyet 35 perc alatt,meg fejelt is egyet
Azért Eto'o-hoz se hasonlítgassuk egy sarkazás miatt, meg azért mert volt 2-3 kapuralövése...Messa írta:Ezaz miihii! Ezaz! Adjuk meg neki a bizalmat! Bár, szerintem is kár volt ide igazolnia... Miaz, hogy nem tud 8 gólt rúgni 35 perc alatt?miihii írta:Álldogál,sétálgat,nem letámad csak úgy odakocorászik (már amikor) az ellenfélhez,amikor elveszítjük...
DettóLM10 írta:Nekem megállt a kép
nekem is messinél megállt.LM10 írta:Nekem megállt a kép
Már megbocsáss, de nevetséges vagy...bali 15 írta:Undorító csapat ez a City. Semmi történelmük. Mondjatok egy nagy playert onnan. Semmi ugye? még a mezük is ratyi...és egy ilyen tesz keresztbe nekünk most.
Ezaz miihii! Ezaz! Adjuk meg neki a bizalmat! Bár, szerintem is kár volt ide igazolnia... Miaz, hogy nem tud 8 gólt rúgni 35 perc alatt?miihii írta:Álldogál,sétálgat,nem letámad csak úgy odakocorászik (már amikor) az ellenfélhez,amikor elveszítjük...