Élő közvetítések 09/10
- danikaa10
- Entrenador del Barça
Hát igen úgytűnik kikapunk. Nagyon remélem, hogy vasárnap a rendes barca fog pályára lépni nem pedig a fiatalok. 

Valdes; Alves - Puyol - Piqué - Abidal; Iniesta - Torué - Xavi; Messi - Ibrahimovic - Henry.

- geridoss
- Director del Fútbol
A bírót kéne felrúgni
Alvest megint felrúgták, és semmi

"Látta a Real Madrid Villareal elleni 6-2-es győzelmét?" " Nem láttam, viszont emlékszek egy 6-2-re a Bernabeuból..." /Joan Laporta/
Visca el Barca!
Visca el Barca!
Abból a szituból? Hogy?vargaakos írta:ha nem sarkaz... meg kellett volna lőni
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva - de ha nyertek, a nevetek örökre fent marad.” Josep Guardiola
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
http://www.youtube.com/watch?v=CESroqFl ... re=related - Hatalmas!!!
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
http://www.youtube.com/watch?v=CESroqFl ... re=related - Hatalmas!!!
-
- Jugador del Barça
Ez a lövés azér kicsit flegma volt... 

VISCA EL BARÇA, VISCA CATALUNYA, VISCA FUENTEALBILLA
Jajj,Ibra de flegma volt,ezt erősebben kellett volna... 

- Ronaldinho&Barca
- Director del Fútbol
Alves de önzetlen volt, lőhető lett volna talán.. 

Visca El Barca!

Més que un club

Més que un club
- miihii
- KHAL
És ezzel piszkosul egyet tudok érteniFecooo írta:ezt írtam korábban:
"viszont nem jó azt látni, h a 10 mezőnyjátékosból, csak 9 futkos fel, s alá, a 10. csak sétálgat...(természetesen kis túlzással...)
most még elnézhető neki, de rá kell jönnie, h a Barca játéka a folyamatos mozgásra, pozícióváltásokra épül, ezek nélkül nem lesz eredményes itt...
türelmes leszek, és a csapat érdekében remélem, h az előítéleteim és kételyeim nem alaptalannak bizonyulnak"

Asszem meccs után élénk lesz a topicja és el fog kelleni modi oda

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára miihii 2009.08.20. 00:12:31-kor.
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
megint ott van 2 m-re a labdától, de le nem támadná a city játékost...
ááá, nem tetszik ez nekem...

ááá, nem tetszik ez nekem...
Huh ezek az ifik nagyon jók... Jeffren,Gai,Pedro... van itt jövő dögivel:)
- Varatrix
- Director del Fútbol
Ez a meccs már így marad... 

"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
ezt írtam korábban:
"viszont nem jó azt látni, h a 10 mezőnyjátékosból, csak 9 futkos fel, s alá, a 10. csak sétálgat...(természetesen kis túlzással...)
most még elnézhető neki, de rá kell jönnie, h a Barca játéka a folyamatos mozgásra, pozícióváltásokra épül, ezek nélkül nem lesz eredményes itt...
türelmes leszek, és a csapat érdekében remélem, h az előítéleteim és kételyeim alaptalannak bizonyulnak
"

türelmes leszek, és a csapat érdekében remélem, h az előítéleteim és kételyeim alaptalannak bizonyulnak

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Fecooo 2009.08.20. 00:12:49-kor.
- t.henry5511
- Jugador del Barça
OTTVOLT TOMI!
Huu kis csel volt ibraaaa gyerünk.. gyerünk. 

Na végre, visszajött a vonal 

Hajrá Barca! És a Honda!
visszajött.
legalább változott volna az eredmény.
legalább változott volna az eredmény.
ibrának nem nagyon akarnak passzolni, pedig jól helyezkedik. aki azt mondja, hogy sétálgat, az térjen észhez, letámad ő is, folyamatosan mozog, ha indul a támadás. visszafele jó, hogy sétálgat, csatár.
gai assulinon látszik, hogy nagy tehetség, de még gyenge.
gai assulinon látszik, hogy nagy tehetség, de még gyenge.
- miihii
- KHAL
Messa írta:Ezaz miihii! Ezaz! Adjuk meg neki a bizalmat! Bár, szerintem is kár volt ide igazolnia... Miaz, hogy nem tud 8 gólt rúgni 35 perc alatt?miihii írta:Álldogál,sétálgat,nem letámad csak úgy odakocorászik (már amikor) az ellenfélhez,amikor elveszítjük...
Ja,sarkazott egyet 35 perc alatt,meg fejelt is egyet
Nanana!
Arra reagáltam,h ugyanolyan küzdőszelleme van,mint Eto'onak!EDDIG messze nem!
Attól még lehet benne bízni,ha észreveszem a hiányosságát,nemde?Kértem én 8 gólt?Pfff!Én spec egyet sem!A fanjai viszont többen is!

Nekem elég az,ha látom,h küzd!Csak sajna egyelőre nem látom!
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
-
- Director del Fútbol
Vagy ennyi időre volt pénzük az irakiaknak, vagy támadás érte a tv-t 
Csak sajnos a mai nap után nem ajánlatos erről beszélni...

Csak sajnos a mai nap után nem ajánlatos erről beszélni...

"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
- geridoss
- Director del Fútbol
Elindult!!!
csak még 0-1...

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára geridoss 2009.08.20. 00:08:26-kor.
"Látta a Real Madrid Villareal elleni 6-2-es győzelmét?" " Nem láttam, viszont emlékszek egy 6-2-re a Bernabeuból..." /Joan Laporta/
Visca el Barca!
Visca el Barca!
http://www.sport.ro/live/ tökéletesen megy
amúgy Ibra mellett laposan kellett volna elrúgni, mert ott megcsinálta a helyet a labdának...
amúgy Ibra mellett laposan kellett volna elrúgni, mert ott megcsinálta a helyet a labdának...
- t.henry5511
- Jugador del Barça
szerintem az egész meccset már tegnap lejátszották és az ibra debütáló góljánál befagyasztanak minden közvetítést:D