Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ezt ird be a segitseg kene topikba is ott hamarabb talalsz valaszt a kerdesedre szerintem!RafaelMulti írta:Sziasztok!
Épp most regisztráltam az oldalra és máris lenne egy problémám: A 2004-05-ös katalónia kupában a Peralada ellen nyert a csapat 4:0-ra. Azt szeretném megtudni hogy kik játszottak ezen a meccsen a Barcából. Tudom hogy már régebben volt, de nekem akkor is fontos. Remélem tudtok ebben segíteni.
Másik fórumba nézz be. Távkapcsoló a kézben - Internetes meccsnézés --- Itt megtalálod.scordi írta:Nem tudja valaki, hogy a pénteki meccset közvetíti e valamelyik magyar tv csatorna?
Nézz be a távkapcsoló a kézbe topicba de am a digisport és a Tv2 is adjascordi írta:Nem tudja valaki, hogy a pénteki meccset közvetíti e valamelyik magyar tv csatorna?
Jah,már rájöttem,cs megtévesztett a bevonulásCFirpo3 írta:Ez csak összefoglaló. A ManCity elleni meccset fogják adni.
Én nézem.
Helyette a Bilbao elleni első meccset ismétlik,Horti GáborralTitinho írta:Aki nem látta a Man. City elleni meccset az most kapcsoljon a Sportklubbra, mivel most a Barca TV-ben ismétlik a szerdai meccset![]()
Jó meccsnézését mindenkinek így szombat reggelre!
Nincs mit hozzátenni, így van ahogy leírtad, legalábbis ugyanazon a véleményen vagyunk.Mikaos írta:Ebből a meccsből több ok miatt sem lehet végleges következtetést vonni a Barca játékára, illetve annak hiányosságaira.
Egyrészt ezeknek a 11 emberrel bevédekező csapatoknak a meccsek utolsó 20 percben már lóg a nyelvük. A ManCity esetében ez azért volt más, mert 5 cseréjük volt 3 helyett, és így is az uccsó 20 percet csak a máknak köszönhetően bírták ki.
A legerősebb ilyen bevédekező csapat a Chelsea, igazi keménykötésű rabszolgákból áll, akik max. az utolsó 10 percben mutatják fáradtság jeleit - ezért is volt olyan kegyetlenül nehéz nekik gólt rúgni a BL-ben.
Az ilyen stílusú spanyol kis csapatok, hogyha csak egy gólt érnek el ellenünk (valamilyen kontrából, vagy szabadrúgásból), akkor az esetek nagy százalékában nem bírják 90 percen keresztül a kapujuk előtti nyomást, meg tudjuk fordítani a meccset. (Persze, más a helyzet, ha 2 gólt "talál" egy ilyen kis csapat, az értelemszerűen sokkal nehezebb).
Hovatovább én pont Ibra-ban látom a kulcsot a jövőre vonatkozóan, aki a keményen betömörülő City ellen is képes volt jó párszor helyzetbe kerülni (pech, hogy végül nem sikerült gólt lőnie), egy ilyen bivaly-típusú játékos (már elnézést) tud csak áttörni egy betömörülő csordát.
Így kevésbé tartok az ilyen csapatoktól- persze az idő majd eldönti, hogy igazam van-e, vagy sem. Mindenesetre a jelenlegi meccsen "sztárjaink" csak 45 percet játszottak, ráadásul a 2 egyik legfontosabb elem (ha nem a legfontosabb?) hiányzott a középpályánkról.
Szia!mess2009 írta:tudom, sokan felhördülnek: nem értek egyet a kemény,taktikus védőjáték minősítésével,amit itt néhányan használnak! A helyzet az,hogy a Barcának meg kell találni az ilyen taktika ellenszerét, különben egyre többen "el fogják kapni"éppen ilyen módon.
én nagyon remélem, hogy az edzők rájönnek az ellenszerre, hiszen ha nem tévedk Ibra játékstílusa éppen erre lehetne orvosság, és amit én nagyon hiányolok:nem szabadna lemondani nekünk sem a gyors kontra játékról! néha úgy tűnik nekem (persze lehet hogy tévedek) hogy a legendás "sok-passz"oltárán feláldozzuk a gólratörőbb gyors kontra-játékot.
még csak annyit: előttem nem vitás Igaz,hogy Messi a világ legjobbja, de ugyanígy vitán felül az az Iniesta_Xavi kettős is! az hogy ők mennyire hiányoznak nem csak a tegnapi meccsen jött elő, hanem mindég ha nem játsznak, (vagy uram bocsá' nem jól játszanak)
Üdv mindenkinek!mrmonster írta:Ha ugyanannyi pénzből gazdálkodnának, mint két éve, akkor érthető a bunkerfoci, mert mást nem tudnának a Barça ellen. De így, tele pénzzel, jó játékosokkal (bár sztem a csatársorukon kívül semmiben sem erősödtek), sztem egy tét nélküli meccsen nem kéne 10 emberrel beállni. Vagy a Barça kényszerítette rá őket?Perrero írta:Nem az szerintem, 1-2 éve nem is álmodozhattak arról, hogy jönnek a Gamperre, és megverhetik bárhol is a Barcát, nekik sztem ez egy relatíve fontos győzelem
Megoszlanak a véléemények, h játszott a svéd.Szerintem első mecsnek nem volt rossz. Látszik a játékán, h még teljesen nincs alkalmaszkodva a Barca stilusához, de szerintem nem lesz gondgyuri03 írta:Sziasztok! Hadd kérdezzem már meg a city ellen jól játszott Ibra? vagy csak ilyen idény eleji formában volt? Sajnos nemláttam a meccset valaki írja meg hogy hogyan teljesített. Előre is köszi! Gyuri
Megvoltak a helyzetek. Be kellett volna lőni. Sajnos nem sikerült. Én is csak azért fogadom el, mert kell a pihenés Xaviéknak. Jobban szeretem, ha Xavi is játszik, mert a játékát imádom, de tényleg volt lehetőség gólt rúgni. Tavaly is Messi volt, aki meccset nyert, mert vesztésre álltak, és be kellett állnia. Nem pihenhetett. A cseleknél láttam azt, hogy Ibra óvatosabb volt. A city számára ez nem az volt. Durvák voltak.danikaa10 írta:Xavi hiánya nem érteztük meg?krokodil22 írta:Azt gondolom, hogy nem éreztem Xavi hiányát. Főleg a második félidőben, mikor a nagyok beálltak. Ibra a keze miatt óvatos volt. A city védői, amit Leóval is műveltek, az bórzasztó volt. Szerintem kapnia kellett volna egy 11-est. Ha Messiék 90 percet játszanak, biztos nyer a csapat. Az edző azt gondolom, rosszul látja, ha a fiatalokat játszatja előbb. Kell majd Messiéknek a pihenő, de a fiatalok egy el classicót nem tudnának megnyerni. Idén még Messiéknek is nehéz lesz. Ne legyen sérülés! Ibra és Messi jól fognak tudni együtt játszani. Ibrának gyorsabbnak kellene lennie. Bele fog jönni.Ibra óvatos volt?
Szerintem épp, hogy nem, Xavi pedig nagyon is hiányzott. Először én sem támogattama fiatalokat, de aztán beláttam, hogy a nagyoknak is kell a pihetnő elvégre ez csak egy barátságos meccs volt.
Xavi hiánya nem érteztük meg?krokodil22 írta:Azt gondolom, hogy nem éreztem Xavi hiányát. Főleg a második félidőben, mikor a nagyok beálltak. Ibra a keze miatt óvatos volt. A city védői, amit Leóval is műveltek, az bórzasztó volt. Szerintem kapnia kellett volna egy 11-est. Ha Messiék 90 percet játszanak, biztos nyer a csapat. Az edző azt gondolom, rosszul látja, ha a fiatalokat játszatja előbb. Kell majd Messiéknek a pihenő, de a fiatalok egy el classicót nem tudnának megnyerni. Idén még Messiéknek is nehéz lesz. Ne legyen sérülés! Ibra és Messi jól fognak tudni együtt játszani. Ibrának gyorsabbnak kellene lennie. Bele fog jöni.
http://www.youtube.com/watch?v=5_bcEJCuGsQújpestikacsa26 írta:Valaki tudja h hol tudnám megnézni a tegnapi meccs összefoglalóját??!!
Pedig mamár ez a focimindorokke_barca írta:Hát nem is gondoltam arra, hogy feltétlenül egyszerre legyenek a pályán, ha mégis úgy lesz viszont, remélem nem fognak egyszerre felfutkorászni. A leghangosabbak között voltam akik azt mondták, hogy nem kell egy Alveshez hasonló alap kezdő bal hátvéd. Ezt most is tartom, és rossz szemmel nézném a mindkét szélső hátvédünk az ellenfél térfelén kolbászolna állandóan.