Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Wenger a nyilatkozatában ara a "paktumra" gondol. De szerintem hogy Fabre kérte a Barca vezetőit hogy vegyék meg abba lehet valami, gondolom beszél Wengerrel is aki nem az a fajta hogy kicseszen a játékosaival. Ugy hogy láttok rá némi esélyt ha persze nem kamu az egész. A Csigrinszkij üggyel pedig eggyetértek veledMikaos írta:Wenger tisztázta, hogy szó sincs arról, hogy most eladnák Fabregast, vagy hogy ő el akarna menni - szerinte újságírói "rubbish", ahogy fogalmazta. És valszeg igaza is van.
Chygrinski-re megint rámozdultunk (Elmundo szerint), a Shaktar viszont 30mio alatt nem adja.
Remélem, nem fogunk belelépni a csapdájukba, és 30-at adni. Az mindenképp egy óriási túlzás lenne, és vélhetően baklövés is. Megmondom őszintén, hogy én még a 18-at is soknak tartottam (állítólag az volt az első ajánlatunk). Ha egy Piqué-t tudtunk szerezni 5-ért, akkor kötve hiszem, hogy érdemes lenne még egy "Cáceres-üzletbe" bonyolódni.
Viszont az a probléma, hogy tényleg kell egy középhátvéd, mert állítólag Pep még nem számol komolyan a fiatalokkal.
A www.sport.es szerint a Mata-ügyet nem adtuk fel, és nagy esély van arra, hogy vagy őt, vagy egy másik balszélsőt leigazoljunk (valami azt súgja, hogy Jeffren megy kölcsönbe...)
Abszolút.Mikaos írta:
Chygrinski-re megint rámozdultunk (Elmundo szerint), a Shaktar viszont 30mio alatt nem adja.
Remélem, nem fogunk belelépni a csapdájukba, és 30-at adni. Az mindenképp egy óriási túlzás lenne, és vélhetően baklövés is. Megmondom őszintén, hogy én még a 18-at is soknak tartottam (állítólag az volt az első ajánlatunk). Ha egy Piqué-t tudtunk szerezni 5-ért, akkor kötve hiszem, hogy érdemes lenne még egy "Cáceres-üzletbe" bonyolódni.
Viszont az a probléma, hogy tényleg kell egy középhátvéd, mert állítólag Pep még nem számol komolyan a fiatalokkal.
Rendben, de pl. Mundon én nem láttam, pedig megnéztem.Bányász írta:Mi lenne ha legközelebb ezt nem kérdeznéd meg hanem megnéznéd a Mundo és a Marca honlapját...akkor megtudnád,h lehozták e a cikket vagy nem.danikaa10 írta:Amúgy az tényleg igaz, hogy Cesc jönne? Vagy csak egy újabb Sport.es koholmány. Itt természetesen arra gondolok, hogy a Mundo is meg a Marca is lehozta a cikket?
Mi lenne ha legközelebb ezt nem kérdeznéd meg hanem megnéznéd a Mundo és a Marca honlapját...akkor megtudnád,h lehozták e a cikket vagy nem.danikaa10 írta:Amúgy az tényleg igaz, hogy Cesc jönne? Vagy csak egy újabb Sport.es koholmány. Itt természetesen arra gondolok, hogy a Mundo is meg a Marca is lehozta a cikket?
mindenki hidd el. de én arra akartam célozni, hogy az az indok, hogy nem játszhat a bl-ben szerintem nem elég. szóval ha van esély mégrá, arra le kell csapni, főleg ha ő kéri. én imádom nézni az ifiket, de ha nem maradnak fenn az első csapatnál, akkor nem fejlődnek annyira, hogy be lehessen dobni őket a Classicon. valóban, a Chelsea ellen Fabregast sem lehetne bedobni, de arra ott vannak a Keitáék. szóval ha ő kéri, akkor hozzuk haza.sjd írta: Azért Fabregasban jobban megbíznék
Azért Fabregasban jobban megbíznékCFirpo3 írta:Nem nem. Ott van Xaviék cseréjének Keita és Guddy, esetleg, Busquets.
Nem nem. Ott van Xaviék cseréjének Keita és Guddy, esetleg, Busquets.sjd írta:ha Thiagoékat nem látnád szívesen a Clasicon, akkor a a BLben sem mondjuk a Chelsea ellen, márpedig ez esetben nekik kell helytállni.
Nem írtál hülyeséget, csak 1 dologba tudok belekötni: ha Thiagoékat nem látnád szívesen a Clasicon, akkor a a BLben sem mondjuk a Chelsea ellen, márpedig ez esetben nekik kell helytállni.palesz77 írta:most egy elég fura kérdésem lenne:
HA!!! Fabregas idén haza akar térni, a BL szerplése akkora akadály? mellette ott van a bajnokság, kupa(amiben én ifiket akarok látni!) a klub vb, talán ennyi. szóval HA tényleg nagyon vissza akar jönni, akkor szerintem meg kéne venni. ki kell hagynia 12 meccset kb a 70-ből. tudom, hogy az nagy presztízsű, de akkor pl a hétvégén előtte pihenhetne Xavi vagy Ini, és frissebbek lennének a BL fordulókra. meg akkoris. ha lesérül valaki, az El Classicon nem tudom MÉG elképzelni Thiagot meg Jonathant
és mivel ők Pep nyilatkozata szerint még maradnak, kéne tényleg csere. remélem értitek mire célzok, csa a BL miatt nem ideigazolni ha nagyon akar...(a roálást le se írom, annyiszor ki lett vesézve)
bocsi, itt kicsit félreérthető voltam. CSAK ÉS KIZÁRÓLAK CSAK AZÉRT nem tudom őket elképzelni, mert ők maradnak az Atleticben a mai nyilatkozat alapján. amúgy én vagy az ifik egyik legnagyobb pártolója. a hszeimből kiderülPerrero írta: Én Busquetset se tudtam volna 1 éve elképzelni el classicon, vagy Tourét középső védőként 1 BL döntőn..100%ig bízom Pep hozzáértésében
Amennyiben igaz a dolog és mind3 fél meg tudna egyezni előre,akkor lehetne kötni ilyen előszerződés félét.Egyrészt reáléknál is volt ilyen elvileg CR-re,másrészt jobb lenne vmi papírt is írni róla,mert a szóbeli egyezség (ha jól tudom több nem volt...) már bebukott Ribéryvel is nemrégdanikaa10 írta:Hogy? Tudtommal Laportát 2010 nyarán leváltják, akkor ő már nem is igazolhat nem? Cesc meg már játszott a BL-ben szal most tuti nem fog jönni.gygerike írta:Na akkor ezzek egész jó hírek nem??Mondjuk lehet hogy kacsa, de Laporta szerintem szépen akkar búcsúzni és elhozza nekünk Fabrét:D
De azért egy Csigrinszkij és Fabregas közt van különbség.gygerike írta:Csigrinszkij is játszott már a Bl-ben, és még ugy is megakarta szerezni a Barca , de valószinűleg ugy is kacsaszoval tök mind1
Jó a fordításod. Jól próbálkoztál :dpalesz77 írta: próbálkozok:
Cesces: haza akar térni idén nyáron, és kéri a Barca vezetőit, hogy igazolják le, gondolom ő meg az ARsenalnál kéri.(biztos beijedt a gamper után, hogy 1 év alatt Thiago meg Jonathan megvétózhatják az igazolását)
Rafinha: a Barca job oldali cserét is akar(védő), és ez lenne Rafinha.
ja, és azt írták, hogy 10 misibvel jók lehetünk(az jó lenne tényleg)
Hogy? Tudtommal Laportát 2010 nyarán leváltják, akkor ő már nem is igazolhat nem? Cesc meg már játszott a BL-ben szal most tuti nem fog jönni.gygerike írta:Na akkor ezzek egész jó hírek nem??Mondjuk lehet hogy kacsa, de Laporta szerintem szépen akkar búcsúzni és elhozza nekünk Fabrét:D