most egy elég fura kérdésem lenne:
HA!!! Fabregas idén haza akar térni, a BL szerplése akkora akadály? mellette ott van a bajnokság, kupa(amiben én ifiket akarok látni!) a klub vb, talán ennyi

. szóval HA tényleg nagyon vissza akar jönni, akkor szerintem meg kéne venni. ki kell hagynia 12 meccset kb a 70-ből. tudom, hogy az nagy presztízsű, de akkor pl a hétvégén előtte pihenhetne Xavi vagy Ini, és frissebbek lennének a BL fordulókra. meg akkoris. ha lesérül valaki, az El Classicon nem tudom MÉG elképzelni Thiagot meg Jonathant

és mivel ők Pep nyilatkozata szerint még maradnak, kéne tényleg csere. remélem értitek mire célzok, csa a BL miatt nem ideigazolni ha nagyon akar...(a roálást le se írom, annyiszor ki lett vesézve)
EZ csak felvetés, és nem kérek olyan hsz-eket, hogy:
ekkora ökörséget, jézusom dehülyeség stb stb valaki észérvekkel leírhatná, hogy ez miért hülyeség. a pénzügyi részt kihagyva, SZERINTEM tökmindegy, hogy mikor adunk ki érte 40 misit(csak hasraütöttem). szóval a pénzügyi részt kihagyva. bár ha fontos írhattok arról is

csak valaki magyarázza el, ha nagy hülyeséget írtam, hogy miért. észérveket elfogadok