Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Kapott egy kisebb rúgást és lehozta Wenger, de szerintem nem komolya sérülés.palesz77 írta:szerk: Fabregas le, Rampsey fel.mi történt? valaki nem tudja, valami arabot hallgatok kb, és nem tudom mit vaker
Kapott egy rúgást...palesz77 írta:megint? még a végén ő lesz a gólkirálykanty írta: Adebayor![]()
szerk: Fabregas le, Rampsey fel.mi történt? valaki nem tudja, valami arabot hallgatok kb, és nem tudom mit vaker
megint? még a végén ő lesz a gólkirálykanty írta: Adebayor
Adebayorpalesz77 írta:ki lőtte a Manchester City gólját? arről mlemaradtam az összefoglalókban
Itt találsz bőséggelTalma írta:miihii: MU meccséhez egy linket adhatnál nekem.
lluisllach89 írta: Nem általánosítok, nem utálom és nem is fikázom őket. Én a szép focit szeretem, ők az egyik legmagasabb szinten vannak.
De a mai meccsen harmatgyengék voltak, aki nem túlzottan elfogult és kicsit el tud vonatkoztatni az könnyűszerrel belátja.
Nem általánosítok, nem utálom és nem is fikázom őket. Én a szép focit szeretem, ők az egyik legmagasabb szinten vannak.gergo9 írta:
Na már megint ez a csúnya gonosz makker antifocit játszó MU már megint jön ezekkel az 1:0-kal kikapni se bírnak vagy 4-5góllal.
![]()
Komolyan kész katasztrófa ki kéne zárni a PL-ből.
![]()
lluisllach89 írta:Hm senki nem vésett ide akkor épp itt az idő, mondjuk a Loki meccse meg Gamper elég indok arra hogy az embernek kevesebb ideje legyen az ünneplés miatt!
Burnley-Mu 1-0.
Impotens volt a Mu, egyszerűen nyomtak, de igazán nagy helyzetekig ritkán illetve alig jutottak el. Carrick mondjuk 1. félidőben kihagyott 1 11-est, és a félidőben kialakult a végeredmény.
Fordítottak.Victor_Valdes írta:Most az egyszer fordítson csak a cselzkij, mert a tippmixem múlik rajta.