A nap fénypontja!
Lamine Yamal is a beautiful overkick Goal but can we talked about Dani Olmo trivela assist first,OMG ❤️❤️Visca Barca |Arsenal| |Man U| |Raphinha| pic.twitter.com/Ir815qgLyJ
— y-BOB 1 (@7DayzFnS) January 25, 2026

Persze nyilván nem ez a legfontosabb most, de azért azt se feledjük ,hogy milyen üzletet bukott el ezzel együtt Balzsay, ha jól tudom akkor valami amerikai szerződés volt már ha megvédi az övét...Krojf írta:Úgy néz ki hogy nem kell erőltetnünk a hazai gálákat, mert abból zakófcbarca0827 írta:Hát ez kemény volt...Balzsay Károly kikapott és elvesztette a világbanoki övét...
lesz!
Kokó után Karesz is megfőtt idehaza talán a megnövekedett nyomást
nem elbírva.
Hamburgban semmi probléma nem lett volna!
A hazai publikum megint torokszorító csalódással kell hogy hazatérjen
és megint várhatunk a sikerre hosszú éveket.
K.
Úgy néz ki hogy nem kell erőltetnünk a hazai gálákat, mert abból zakófcbarca0827 írta:Hát ez kemény volt...Balzsay Károly kikapott és elvesztette a világbanoki övét...
Azt hittem meglesz a világcsúcs, na de minden nem lehet tökéletes.miihii írta:Nah,jön a 4×100 gyors férfi döntője.
BOLT triplázás WR-el?
Áhhh,semmi világcsúcs?![]()
![]()
NAh,jó egy világbajnoki rekord azért leesett nekik.![]()
A ferfiaké 20:50kor. A nőké pedig az előtt.gygerike írta:Mikor kezdődik a 4x100??
Volt 400 nyert Meritt Warriner előtt. A férfi magason Ribakov nyert. Női 200-n pedig Alyson Felix megvédte a a cimét Campbell és Debbie Fergusson előtt.fcbarca0827 írta:
KösziAkkor ezek szerint nem volt tegnap semmilyen döntő? Ozsi
Még annyit, h Asafa Powell nem bisztos, h rajthoz áll a váltóban. Aztnem tudom, h pontosan miért mert csak a végét kaptam el. Mindenesetre kár lenne, mert nélküle nehezen lesz meg a világcsúcs.fcbarca0827 írta:Ma este: Férfi rúdugrás, Férfi távolugrás, Férfi 4x100 m, Női 4x100 m, Női 5000 m (Papp Krisztával)ozsimiki írta:Srácok! Kanty, Mihii, többiek!
Tegnapi nap miről maradtam le atlétika vébével kapcsban? mert egyáltalán nem voltam gép,tv közelében, és még ma sem,please a ma esti döntőket is írjátok be, köszi előre is!Hirtelen ennyi ugrik be!
Mint írva van alább a férfi 4x100-as amerikai váltót kizárták![]()
Így a Jamaikaiaknak csak az idővel kell versenyezni...
KösziAkkor ezek szerint nem volt tegnap semmilyen döntő? Ozsi
Ma este: Férfi rúdugrás, Férfi távolugrás, Férfi 4x100 m, Női 4x100 m, Női 5000 m (Papp Krisztával)ozsimiki írta:Srácok! Kanty, Mihii, többiek!
Tegnapi nap miről maradtam le atlétika vébével kapcsban? mert egyáltalán nem voltam gép,tv közelében, és még ma sem,please a ma esti döntőket is írjátok be, köszi előre is!

Egy ezüstöt veszitettek az amcsik. Az arany a jamajicaiaké és a világcsúcs is garantált legalábbis szerintem.miihii írta:http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/at ... tot-272713
Hoppácska!
USA nélkül lehet a négyszerszáz?Ismét?
Bár a német négyeshez képest sehol sem voltak,mert az amik legalább elváltottak.A hazaiaknál pedig a csávó már majd féltávnál volt,mire odaért a váltózónához a botos kollegája![]()
És ha már ciki:
http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/at ... m-t-272673
maxilopez írta:Valaki tud a férfi 200-as döntő ről egy linket adni, mert a tűzijátékon voltam.![]()
Mellesleg borzasztó volt soha többet tv-ből 1000xer jobb a Margithíd budai hídfőjéről legalábbis elég tré...
Eskü szilveszterkor jobbakat láttam, na meg a tömeg..
pont ez azPerrero írta:így legalább tudja motiválni magát, elég unalmas lehet, hogy mindig nyer -de komoly probléma- Így a rekordok adnak neki 1 kis plusszt