2009.08.12. 18:58:34
Bocs, hogy hosszú!
Maradnunk kell az 1 csatáros felállásnál. A középpályán nincs gond, de ha két csatárt játszatunk, akkor vagy egy támadó kp-n bánja (akik valljuk be nagyobb nevek mint a csatáraink), vagy egy védekező kpt áldozunk be, ami pedig méginkább a védekezés és a csapat rovására megy. Torghelle nem rossz focista, az egycsatáros redszerhez éppen passzol, hiszen erős,harcias játékos. Ennek ellenére, vagy éppen ezért én mégis inkább Priskint favorizálnám elöl. Testfelépítésük hasonló, és én jobb játékosnak tartom, mint Sanyit, még ha Sanyi többet is rakott le az asztalra mint ő.
Nekem az a nagy problémám, hogy vannak nyerhető meccsek(pl. Dánia ellen), de valahogy sehogysem tudjuk begyötörni azt az áhított gólt. Kéne valaki, aki képes eldönteni az ilyen meccseket. Hiába nem játszunk alárendelt szerepet, az x gyakran nem elég.
A másik probléma, hogy hajlamosak vagyunk buta gólokat kapni. Juhász nélkül pedig egyszerűen szétesik a védelem.
Ha a védelem stabilizálódna, és képesek lennénk kevés helyzetből is nyerni a meccseket, akkor nem lenne itt probléma. Nem kellenek világsztárok, hogy kijussunk a vbre.
Mielőtt bárki leszólna leszögezem, ez csak az én meglátásom.
Hajrá MAGYAROK!!!
"...létezem és élvezem, így szép!" -
Supernem
Kedvencek: Puyol, Xavi,
Messi