2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Jaja. Szerintem Txiki is erre gondolt a nyilatkozatában. Megvárják hátha kicsit lenyugszik a piac és akkor meg lehet szerezni akár Fabregast is, viszont a BL ben már nem szerepelhetne. Majd kiderül mi lesz. Én Thiagonak és Jonathannak mindenképpen adnék lehetőséget. Szívesebben nézném őket el alap csereként.CFirpo3 írta: Az Afrika kupa úgy tudom Januárban és Februárban lesz, tehát (úgy godolom, hogy) ezért nem érdemes most igazolni, elég lenne várni December végéig, Január elejéig, és ha lenne akkor sérült, akkor Januárban lehet még igazolni. Az előtt nem kell, mert van 6 játékos a középpályán.
azt nem tudom, hogy a kora mennyire játszik szerepet benne, de az biztos hogy az új hármasban Henry a leggyengébb láncszem. ittt nem a képességeire gondolok, hanam a arra hogy gyakran fog ki "gyengébb" napot, akkor viszont a baloldalunk hatástalan! nem véletlen a Riberyvel kapcsolatos (mondjuk ki:sikertelen) próbálkozásdanikaa10 írta:Nem tudom mért kell ennyire túlozni?redmiller írta:Öcsém! Járókeretet nem akarsz neki adni????danikaa10 írta:
Henry 32 évesSzerinted végig nyom 60 meccset? Rotálni kell, mert különben összeszed egy fél éves sérülést ami nagyon betenne nekünk.
Larsson 33 évesen került a Barcába... Zidane 34 évesen vonult vissza... Romario nála is öregebben nyomott végig meccseket. Maldini 40 évesen... Ulf Kirsten 38 éves koráig nyomta...Tán azt mondtam, hoy ezaz szedjük ki a keretből toljuk fel Init? Azt hiszem nem! Most volt túl egy sérülésen, és azért Henryt nem nagyon sokták elkerülni a sérülések, de hát akkor csináljunk úgy mintha 28 lenne azt majd ha lesérül meglátjuk mitszólsz.
Télen is igazolhatunk ám. Emlékszek is egy cikkre a SPORT -ról ahol Txiki nyilatkozatát idézték, miszerint a Real miatt a piac olyan amilyen ezért Txiki kiemelte, hogy valószínűleg idén fogunk igazolni télen is.Sanama írta:Mikaos, te mindent meg tudsz magyarázni?![]()
25öt KP-ben odaadunk, ebből hogy a fenébe lesz 17... :S![]()
Egyébként szerintem idén jön akkor Csiga.
Jövőre pedig balszélső és Kp.
És akkor jövőre teljesen 101%os a keret.
Nem tudom mért kell ennyire túlozni?redmiller írta:Öcsém! Járókeretet nem akarsz neki adni????danikaa10 írta:
Henry 32 évesSzerinted végig nyom 60 meccset? Rotálni kell, mert különben összeszed egy fél éves sérülést ami nagyon betenne nekünk.
Larsson 33 évesen került a Barcába... Zidane 34 évesen vonult vissza... Romario nála is öregebben nyomott végig meccseket. Maldini 40 évesen... Ulf Kirsten 38 éves koráig nyomta...
Csak pár név pl. : Modric,Anderson,Nani,A. Young,Joe Cole,Benayoun,Moutinho,Aaron Lennon,Reyes,Luque,Diego Capel,Cazorla,Luis Garcia (2003-2004-ben nálunk játszott),stb.ElBartimaeus írta:Sokan mondjátok, hogy igazolni kell. Ne csak azt mondjátok, hogy kell, hanem azt is, hogy kik lennének azok az attraktív, agilis középpályások, akik jól pótolnák Iniestát mondjuk Fabregason kívül és nem annyira fiatal, hogy Jonathan, vagy Thiago szintjén legyenek. Vagy olyan védőt, aki jobb lenne csigánál, akit én se látnék szívesen, de valszeg nem olyan rossz, ha Pep ennyit is kiadna érte. A fiatalokról meg megint csak később lehet nyilatkozni pontosan, hogy mennyire állják meg a helyüket az itteni csapatban.Én egyedül Matát látnám szívesen, mint érkezőt, aki esetleg még meg is szerezhető. De ő sem szükséges mindenképpen. Akkor meg minek igazolni, ha nincs lehetőség jó üzletet kötni? Ha nincs megfelelő játékos
![]()
Nem azt mondtam, hogy olyan lenne mint Ronaldinho, hanem hasonló lenne a szitu a baloldali játékukkal kapcsolatban az előéleteket összehasonlítva. Én nagyon szeretem Yoann-t, fantasztikus tehetségnek tartom( idei statisztikája: 3 meccs, 4 gól, 2 gólpassz), akitől vannak biztosabb megoldások, de jelen állás szerint nem sok nagyobb potenciállal rendelkezőt tudnék mondani, egyedül még Agüero jutott eszembe baloldalra, bár ő sem tipikus szélső.sjd írta:Ez azért kicsit meredek Gourcuffel kapcsolatban, ennél van egy pár jobb és biztosabban beváló alternatíva is a kalapban.Cooltiszo írta: Szívesen látnám Riberyt, esetleg Gourcufföt (tudom, hogy nem tipikus szélső, de szerintem beleillene a mi játékunk baloldalára, amolyan Ronaldinhosan). Ebben az esetben Henry mint univerzális csere, és onnantól a padot igazítani.
Riberyt szerintem szerződés lejárta előtt egy évvel lehetne emberi áron elhozni, ráadásul jó lenne tudni, hogy valójában hova akar menni
Nah,asszem a következő nyári uborkaszezon egyik legnagyobb sagája lesz az ő igazolási mizériája.(Ha csak addig le nem intézi csendben a dolgokat és villámilag bejelentik az elején,mint idén is volt ilyenre példa.sjd írta: Riberyt szerintem szerződés lejárta előtt egy évvel lehetne emberi áron elhozni, ráadásul jó lenne tudni, hogy valójában hova akar menni
Azért a VB megmutatta mi az a Joga Bonito...plusz a fejelés...Zidane már a visszavonulási évében saját maga nyilatkozta, hogy ezt a gyilkos megterhelést már nem bírja, nem is volt Önmaga az utolsó évben.
Ez azért kicsit meredek Gourcuffel kapcsolatban, ennél van egy pár jobb és biztosabban beváló alternatíva is a kalapban.Cooltiszo írta: Szívesen látnám Riberyt, esetleg Gourcufföt (tudom, hogy nem tipikus szélső, de szerintem beleillene a mi játékunk baloldalára, amolyan Ronaldinhosan). Ebben az esetben Henry mint univerzális csere, és onnantól a padot igazítani.
Bezony,jobb lett volna,ha nem egyenletezel,mert így megtévesztő voltMikaos írta:Erről van szóbarca99 írta:Végülis Mikaos érvelése is érthető valahol. Azt mondja Boix (talán ő gazdasági guru), hogy ez az ukrán gyerek megérné a Klubnak x millióért, ahol x az átiagolási díj és a játékos fizetése. Txiki tárgyal, de azt a választ kapja, hogy többe kerülne az átigazolás, mint amennyit a Barca szánna az egészre. Ekkor, B-tervként az x egyik tényezőjétől a másikhoz nyúlnak... tehát a játékossal tárgyalnak, hogy jöjjen el kevesebb pénzért, mert nekik összevissz x eurójuk van, és abből amennyit majd a fizetésén spórolnak, azt kifizetik a Sahtarnak.
De akkor lehet, hogy nem kellett volna számolgatnom, mert ebből félreértés lett
Erről van szóbarca99 írta:Végülis Mikaos érvelése is érthető valahol. Azt mondja Boix (talán ő gazdasági guru), hogy ez az ukrán gyerek megérné a Klubnak x millióért, ahol x az átiagolási díj és a játékos fizetése. Txiki tárgyal, de azt a választ kapja, hogy többe kerülne az átigazolás, mint amennyit a Barca szánna az egészre. Ekkor, B-tervként az x egyik tényezőjétől a másikhoz nyúlnak... tehát a játékossal tárgyalnak, hogy jöjjen el kevesebb pénzért, mert nekik összevissz x eurójuk van, és abből amennyit majd a fizetésén spórolnak, azt kifizetik a Sahtarnak.
Végülis van benne igazság, ilyesmi történt volna a Valencia-s ügyben, amikor Villa ki akarta fizetni a külömbözetet ugy, hogy 1 évig ingyen dolgozott volna nálunk.barca99 írta:Végülis Mikaos érvelése is érthető valahol. Azt mondja Boix (talán ő gazdasági guru), hogy ez az ukrán gyerek megérné a Klubnak x millióért, ahol x az átiagolási díj és a játékos fizetése. Txiki tárgyal, de azt a választ kapja, hogy többe kerülne az átigazolás, mint amennyit a Barca szánna az egészre. Ekkor, B-tervként az x egyik tényezőjétől a másikhoz nyúlnak... tehát a játékossal tárgyalnak, hogy jöjjen el kevesebb pénzért, mert nekik összevissz x eurójuk van, és abből amennyit majd a fizetésén spórolnak, azt kifizetik a Sahtarnak.
Igen igen, szerkeztve.Mikaos írta:Most már nagy a kavarodás25+8,2 nem lehet, mert a 8,2 az a különbözet!!! 25+6,8 = ez az, amire gondolsz, mert a 6,8 lenne a fizuja nálunk.
Az előbbi hozzászólásomban ugyan már félig-meddig megvédtem Danikaaaaaaaáááát, de azért még kiegészíteném egy kicsivel.redmiller írta:Öcsém! Járókeretet nem akarsz neki adni????danikaa10 írta:Henry 32 évesBaKu írta:Nem értenék egyet Guardiola-val mert Touré nagyon jól szűr és indítja a támadásokat meg még ott van Busquets meg Keita is tud ott játszani.Henry-n meg nem tudom ti h vagytok vele de én úgy látom h egyre jobban mozog meccsről-meccsre egyre több az önbizalma és egyre jobban az egyik vezérévé tud válni a Barcának ha nem is a góljaival hanem a játékával.Meg sztem 2008-2009 után nem valószínű h 4-3-3-ról 4-4-2-t csinálnaSzerinted végig nyom 60 meccset? Rotálni kell, mert különben összeszed egy fél éves sérülést ami nagyon betenne nekünk.
Larsson 33 évesen került a Barcába... Zidane 34 évesen vonult vissza... Romario nála is öregebben nyomott végig meccseket. Maldini 40 évesen... Ulf Kirsten 38 éves koráig nyomta...
Most már nagy a kavarodásDanka00792 írta:Bocs hogy beleszolok.Mikaos írta:Szerintem reálisak a számolásaim ezért
De, én értem, hogy te mit akarsz mondani, és azt is amit miihii. De itt miihii-nek van igaza, mert attól még ki kell perkálnunk a 25 millát, és a fizuját is, tehát (ahogy miihii is irta) nem 25 - 8,2 = 16,8 lesz, hanem 25 + 8,2 = 33,2 (vagy mennyi) Ezt kell nézni, nem azt, hogy a jelenlegi klubjában mekkora a fizuja, igy meg azért elég huzos nem?
Bocs hogy beleszolok.Mikaos írta:Szerintem reálisak a számolásaim ezért
Látom itt kevesen örülnének Csingriszdzsingrizkij:-) leigazolásának. Valaki látta már játszani a kellemes névvel rendelkező játékost? Nekem fogalmam sincs milyen kvalitású focista, de valamit azért elmond róla, hogy Guardiola nagyon szeretné a csapatban tudni! Lehet, esetleg sok érte a 25 milka, de azért a bajnokságban is lehet párszor vitézkedni, és a belső védőink között nem nagyon tudok mondani igazán gyors játékost. Lehet, hogy emiatt szeretné Guardiola a csapatban tudni, de ez teljesen találgatás a részemről.Fernando írta:Szerintem fölösleges megvennünk Csigrinszkijt. Legalábbis szerintem spórolhatnánk 25 milliót azzal, hogy fönt hagyjuk a keretbe Muniesát. Puyol, Piqué, Márquez, Muniesa. Ha ez kevés ott lenne végső esetben Fontás, de Touré is jól játszott azon a poszton, és lehetséges, hogy Milito is vissza fog térni nemsokára.
Én inkább egy atraktív középpályást vennék. Olyat aki tudja pótolni megfelelőképp Xavit vagy Iniestát. Touré pótlására ott van Busquets, meg Keita is tud ott játszani. De minőségi csere csak Keita a föntebb említett két játékos alternatívájaként. Gudjohnsen gyengébb csapatok ellen jó lehet, de ha fönt ragad Jonathan akkor is kevés. Meg igazából annyit azért nem is bizonyított a kis mehikói.
Támadósor szerintem meg van. Jeffren januárig nem igazol el, Henry cseréjének szerintem tökéletes. Én még Pedronál is többet látok benne. Gyors, agilis, technikás és remekül lő.