Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Swineherd, miért jöttél te ide? Köztudott h az eurobarca vonzerejének csak én tudok ellenállni... látod.. nézz magadra... mivé lettél... 1 féléve 1 ilyen hsz után leköpted volna magadSwineherd írta:Sőt a kudarc nem kifejezés! Nem értem, hogyan mernek ezután kimenni egyáltalán a pályára
![]()
Semmi gáz, én se vagyok kedvesebb a barcásokkal... Csak itt Barcaföldön vagyok többé kevésbé normális. Swineherd, te viszont nem olyannak tünsz mint akit nagyon zavar ez a zakóredlions írta:Néha ő is tévedhet!Colin írta: Hát igen, emberszámba vettél 1 blancót... szégyen gyalázat...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nem tudtam kihagyni....Bocs!
Swineherd, 1 ilyan hsz után fel se gyere többé a szép uj madridistánkraSwineherd írta:Ne strapáld magad! Ez nem lehet kifogás, a Real Madrid fenállása legnagyobb kudarcát érte el és erre nem lehet mentséget találniColin írta:Egyénként sztem azért az h 2naponta meccs van eléégé megterhelő... Bár tudom h nem a legerősebb védelmi érv, de azért van benne valami...![]()
![]()
Ne strapáld magad! Ez nem lehet kifogás, a Real Madrid fenállása legnagyobb kudarcát érte el és erre nem lehet mentséget találniColin írta:Egyénként sztem azért az h 2naponta meccs van eléégé megterhelő... Bár tudom h nem a legerősebb védelmi érv, de azért van benne valami...
Néha ő is tévedhet!Colin írta: Hát igen, emberszámba vettél 1 blancót... szégyen gyalázat...![]()
Hát igen, emberszámba vettél 1 blancót... szégyen gyalázat...balboa7 írta:...Jól van na, Ordog csak az igazat mondtaColin írta:Ordog ne sértődj meg de a 2 reakcióból a balboa-é jobban tetszett...![]()
![]()
![]()
ÉN kérek elnézést![]()
...figy ha 3 meccsért kaptak 25-30 millát, ahogy mondod, akkor mi magyarok vagyunk olyan hülyék hogy 8 millió euróért, ami 1,962,256,724.40 HUF,Swineherd írta:Ez nem Magyarország! Ha egyszer megállapodtak, akkor nem fognak mást tenni, mint kipengetni a lóvét!balboa7 írta:...hátha téged ez megnyugtat akkor hidd csak el
Biztos találtak maguknak mást, mondjuk a legújabb robotkutyát. Most arra vannak rácuppanvaBoixos írta:pedig nem is olyan régen, arrafelé minden csajnak kacsazsíros lett a bugyija a bekeméktől. persze az is lehet, h valamelyiknek a "bikája" az a kedves játékos.
...hátha téged ez megnyugtat akkor hidd csak elSwineherd írta:Az az összeg fix, tehát ez nem olyan, hogy örüljünk ha, hanem ez annyiHAnonymus írta:A 25 milla viszont irreális, örüljetek ha 5öt leakasztottak belőle.
Sárgára aszalódott japán barátaink jobban szeretnek egy jó nagy turhást dobni, mint focizni. Más kúlturha, ez van....Boixos írta:jó hangulat, zenével