Messithebest írta:Most mért kell bántani? Ahogy Ozsi mondta,06 BL-nél igen is segített, soha nem volt tiszteletlen a klubbal, és szívét kitette a pályán. Megnéztem volna itt azt a pár embert, akik itt bántják a helyében, hogy mit csináltak volna. Erősen gondolom, hogy sokkal kevesebbet....
Csak tudod én nem vagyok a Barcelona igazolt játékosa, ha majd az leszek, akkor alkoss véleményt rólam... Nem erre tettem fel az életemet... Persze, hogy nem tudnék egy ilyen szint közelébe sem érni, mert nem vagyok focista, sosem voltam akadémia közelében sem, hogy tanuljak játszani, fejlesszem magam, de értek egy kicsit a focihoz attól, hogy hobbi szinten játszok a haverokkal! Szóval ez a szöveg nem tudom mire jó, mert valószínűleg senki nem tudna itt még így sem játszani, viszont mi nem is tartozunk a Barca keretéhez és van egy kis különbség...
Emberileg nem volt rossz ember, ez tény, normális pali volt, csak tudásban állt hátrébb, a hülyeségei után meg nem nagyon volt kedve akárkinek is kiemelni, hogy béna az igaz, de legalább hű a klubhoz... Inkább lett volna hűtlen és játszott volna sokkal, de sokkal jobban.

Többet ártott, mint használt véleményem szerint, de itt volt, ha nem is feledtük el, a lényeg, hogy most már nem tépkedjük a hajunkat miatta és van klasszisokkal jobb ember a helyére.