Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ha a 3/4 visszajön, akkor az lesz. Márpedig nem hiszem, hogy olyan gazdasági szakemberek ülnének az FCB székházában, akik nem tudnak számolni.danikaa10 írta:Öhh akár, hogy nézzük, tök mind1 hogy hosszútávra, ez SEHOGYSE lesz aprópénz.
Öhh akár, hogy nézzük, tök mind1 hogy hosszútávra, ez SEHOGYSE lesz aprópénz.zerom írta:TIXI is azt mondja, hogy ha hosszú távon nézzük, akkor igenis apró pénzért jön a srác a csapathoz ... és ez a lényeg!
Nem értek egyet veled!ez nbem pénzszórás ha egy klasszis védőért 25 milliót adunk!ugy hogy alig kap fizetést!bence8 írta:ez komoly?!
25 milla ezé a kimondhatatlan nevű játékosért :shock:
kérdem én hol ér 20 millával többet mint Pique
kicsit olyan érzésem van hogy egy rossz üzletet kötöttünk
és akkor még Laporta mondja hogy szórja a pénzt a real...
na mind1
isten hozott katalán földön :D
Off:merx írta:én sosem fogom fonetikusan leírni egy sportoló nevét sem ebben biztosak lehettekelőbb írom le úgy ahogyan a hátára van írva, jelen esetben nemzetközi mérkőzést figyelembe véve.
Ezt amúgy jól csináltuk.soadroli írta:Nemhiszem!danikaa10 írta:Holnap fog ellenünk játszani?
Ha meg igen,akkor tuti nem igazoljuk le
Nemhiszem!danikaa10 írta:Holnap fog ellenünk játszani?
mivel cirill betűkkel kéne leírni a nevét, ezért a magyar helyesírás szabályai szerint fonetikusan kell leírni: Dmitro Csigrinszkijmerx írta:chygrynskyy ha minden igaz:)danikaa10 írta:Akkor isten hozott a nevedet még nem tudom leírni!![]()
egyébként örülök neki a fizikuma miatt, de egy középpályás jobban feldobott volna.
chygrynskyy ha minden igaz:)danikaa10 írta:Akkor isten hozott a nevedet még nem tudom leírni!![]()
Egyetértek. Ha Pepnek kell, akkor oké.CFirpo3 írta:...