Nos, itt most kicsit elakadtam. Abszolút rejtély, hogy vajon pontosan milyen megfontolásból, milyen kvalitásokkal érkezett, azonban ahogy tegnap is írtam, így első ránézésre drága.
Ezt az összeget sokkal szívesebben láttam volna egy középpályásba fektetvén, így viszont egyre valószínűbb, hogy Militóról végleg lemondhatunk, amit mérhetetlenül sajnálok, s ezzel együtt már kizártnak tartom még egy játékos érkezését a héten, így viszont számomra a középpálya kérdéses. Ezek a téli átigazolási szezonos nyugtatós szövegek nem adják, nem így megy. Vagy majd jöhet egy Faubert... Vicc.
Az elvárásaim vele szemben is magasak, azonban várni kell még arra, hogy valamennyire meg tudja mutatni, mire képes. De hogy milyen személyiség, ez érdekelne inkább, nyilván nem falábú, ha Txiki erősségeként a labdakihozatalt említette meg. A sportszerűség pedig alapvető dolog.
Akárhogy is, sokat kell bizonyítania, na meg a nyelv ami még erősen kérdéses, s ebből kifolyólag a beilleszkedés is. Mindegy, csak ne a Hleb, Cáceres duót erősítse végül.
Ezek a nevek pedig..., borzalom. A nevét helyesen cirill betűvel kell írni! Ezek a Chri... verziók, amolyan angolosított ukránnal borzalmasak, szánalmasak!
Nyugodtan magyarítsuk:
Dmitrij Csigrinszkij. Ha lehet, tiszteljük meg annyival, hogy nem "csigázzuk".
Az biztos, hogy szép nagy fejjel áldotta meg az Isten, szép pár lesz Ibrahimoviccsal