2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Pique nem francia, ezért nem úgy kéne lírni a nevét h Piquet. Légyszíves tájékozódj, mielőtt bármit írsz. MOst h jött Csiga, először mindenki azt írta h Pique helyére, mivel a rutinosabbak, akik azért jobban ismerik a Barcát leszólták az okoskodókat, most már hirtelen Puyol helyére lesz.Patrikk írta:Szerintem ha 25 millát is megér nekünk, akkor szerintem biztos hogy nem a padra igazoljuk.Én továbbra is azt mondom, hogy Piquet - Csiga duó lesz az elsőszámú Guardiolánál, de abban van valami hogy egy esetleges sérülés esetén(a középpályán) Alves feljebb léphet, és akkor Puyol kimegy jobb oldalra.
És persze ez csak a bajnokságban lesz/lehet így, mert ugye Csiga nem játszhat BL-ben.
A SPORTtal semmi gond nincs. Egyszerűen el akarják adni a lapot. Megtalálsz ott minden hírt csak válogass. A kacsákat egyből ki lehet szúrni.danikaa10 írta:Igen tudom, csak egy idő után kezd idegesítő lenni, hogy minidg linkeled a SPORT-os linkeket, amiről azért lehet sejteni hogy pletyka. Tényleg bocsi,csak elég bosszantó.gygerike írta:danika nem tom észre vetted de te állandoan csak belém kötsznem bántás ként mondom , meg lehet hogy sok hülyeséget írok de ez igy feltünt
WFT?!Patrikk írta:Szerintem is a középpályát kellene erősíteni télen, főleg Henry oldalát, mellé kellene még valaki, ő már szerintem nehezen játszik végig egy szezont(sérülések stb.)
Viszont a védelem az bombaerős leszKözépen -szerintem kezdőként- Piquét és Csiga, csereként pedig Puyol és Márquez.A jobb oldal Alves-é, de Puyol is besegíthet, a bal oldalon szerintem a friss igazolás Maxvell lesz a befutó, Abidal pedig a cseréje.Tehát a védelembe mindenhova van két ugyanolyan képeségű játékos(kivéve a jobb oldal, vagy a közepén egy hely), attól függ Puyolt hova vesszük, de ne feledjük a fiatalokat se(vagy esetleg Henrique, de ő szerintem kölcsönbe megy)
Na igen ez az amit én se tudok elképzelni. Puyol a padon?gygerike írta:Hát az igaz hogy a védelem bomba erős lessz , de Puyolt egyszerűen nem tudom elképzelni padon . Igaz hogy már öregszik meg minden de ha tényleg pados lessz akkor Csigának nagyon jó teljesitmént kell nyujtania.
Am üdv Csiga sok sikert a világ legjobb klubjában![]()
Béke
A Goal.com fordítja azt, ami a Sport.es-en van. Valószínűleg ennek köszönhető a szoros párhuzam.danikaa10 írta:Felejsd már el a Sport-ot, ott esküszöm azt is lehozzák, hogy Kakát akarjuk.Ha lesz valami megnyugodhatsz az Eurobarca elsőként fogja lehozni a hírt. Addig meg felesleges a sok baromságot olvasni, a sport lassan kezd Goal.com színvonalú lenni. (Na jó azért az nem.
)
Jol van semmi gond, van benne valami amit mondasz de kitudja hátha van valami alapja sose lehet tudnidanikaa10 írta:Igen tudom, csak egy idő után kezd idegesítő lenni, hogy minidg linkeled a SPORT-os linkeket, amiről azért lehet sejteni hogy pletyka. Tényleg bocsi,csak elég bosszantó.gygerike írta:danika nem tom észre vetted de te állandoan csak belém kötsznem bántás ként mondom , meg lehet hogy sok hülyeséget írok de ez igy feltünt
Igen tudom, csak egy idő után kezd idegesítő lenni, hogy minidg linkeled a SPORT-os linkeket, amiről azért lehet sejteni hogy pletyka. Tényleg bocsi,csak elég bosszantó.gygerike írta:danika nem tom észre vetted de te állandoan csak belém kötsznem bántás ként mondom , meg lehet hogy sok hülyeséget írok de ez igy feltünt
Felejsd már el a Sport-ot, ott esküszöm azt is lehozzák, hogy Kakát akarjuk.gygerike írta:
Hát inkább kiváncsi vagyok, mert örülnék nagyon 1 kp-nak. De ez az én bajom , talán majd télen
Hát inkább kiváncsi vagyok, mert örülnék nagyon 1 kp-nak. De ez az én bajom , talán majd télendanikaa10 írta:Istenem örüjjünk, hogy nincs sok hülye pletyka. Amúgy meg, úgyse fogunk már senkit igazolni, bár gondolom már lesed hogy kivel hoznak miket össze.gygerike írta:Kicsit zavaró hogy az összes spanyol oldalon csak Csigrinszkijjel kapcsolatos hírek vannak semmi más. Elmundon is Sport Marca minden. Jó hogy leigazoljuk meg minden de attol még mehetne pár új hír. Na béke
Istenem örüjjünk, hogy nincs sok hülye pletyka. Amúgy meg, úgyse fogunk már senkit igazolni, bár gondolom már lesed hogy kivel hoznak miket össze.gygerike írta:Kicsit zavaró hogy az összes spanyol oldalon csak Csigrinszkijjel kapcsolatos hírek vannak semmi más. Elmundon is Sport Marca minden. Jó hogy leigazoljuk meg minden de attol még mehetne pár új hír. Na béke
Maradjon Csiga, mégis egyszerűbb és mindenki vágja, kiről van szó.kanty írta: 1986.11.07 született. 190 cm magas és 81kg a testsúlya. 90/9 a mutatója az ukrán bajnokságban. 2004 óta a Shaktar játékosa.
A neve:Dmytro Chygrynskyy
Hát a nevét ne várja senki hogy megjegyezzem.alex27 írta:Ez a "Csiga" név amit előszeretettel használnak ezen a fórumon, sajnos minősíti az embereket, hogy képtelenek megjegyezni egy nevet.![]()
Ebben az esetben teljesen másról van szó. Volt vki aki nem tudta leírni (kiejteni) a nevét, ezért egy értelmetlen nevet adott neki (nem becenevet). Mint már korábban írtam az ő beceneve "Jézus", ami talán frappánsabb is, mint a lealacsonyító Csiga név.Capon írta:Nem hinném hogy akár öt is zavarná ez a becenév. Főleg a foci világában amikor Bolhák, Kacsák stb. becenevek repkednek. Neked nincs beceneved amit mások aggattak rád?
Nem hinném hogy akár öt is zavarná ez a becenév. Főleg a foci világában amikor Bolhák, Kacsák stb. becenevek repkednek. Neked nincs beceneved amit mások aggattak rád?alex27 írta:Valóra vált az egyik régi álmom: "Iszusz" végre a Barcában. Remélem tud majd bizonyítani a világ legjobb csapatában. Ez a "Csiga" név amit előszeretettel használnak ezen a fórumon, sajnos minősíti az embereket, hogy képtelenek megjegyezni egy nevet.Biztos ők is örülnének, ha elneveznék őket (pl. sokszavú poszátának)