2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Hát barátom jobban benne van a játékban az, hogy megindulnak kontrából és vágnak egyet.danikaa10 írta:Mért tán a Shaktar jobb?Ilúvatar írta:
ez a meccs baromi gyenge.... aggódom, hogy elúszik ez a kupa... muszáj lesz megnyerni.
Ja. Engem a City elleni meccsünkre emlékeztet ez az egész.Ilúvatar írta:ez nem azt jelenti hogy shaktar jobb, hanem bemakkolhatnak egy gólt, akkor innentől szóóópi van...danikaa10 írta: Mért tán a Shaktar jobb?
ez nem azt jelenti hogy shaktar jobb, hanem bemakkolhatnak egy gólt, akkor innentől szóóópi van...danikaa10 írta: Mért tán a Shaktar jobb?
Mért tán a Shaktar jobb?Ilúvatar írta:
ez a meccs baromi gyenge.... aggódom, hogy elúszik ez a kupa... muszáj lesz megnyerni.
Abidal egy kva jó védő, de eddig nem volt konkurenicája. Majd ebben a szezonban bízonyít.Ilúvatar írta:esküszöm hogy én is pont erre gondoltam!maister6000cm3 írta:Meglepően jó formát mutat Abidal
Azért nem csak Ibra láthatatlan, Alves viszont nagyon hajt.Varga Tamás írta:Eddig nagyon gyenge a meccs. Rosszul passzolunk, számtalan labdát eladunk. Ibra láthatatlan, passzai semmit sem érnek. Ennél sokkal több kell. Mert az látszik, hogy a Sahtar nem fog kinyílni, focizni nem fognak, kiugrásra fognak játszani. Elképzelést eddig nem véltem felfedezni.
Vajon nyerni akarunk?