ozsimiki írta:Button az valami elképesztő,az év elején amikor többiek így úgy kiestek,vagy nagyon keveset szereztek, Ő nyert. Most amikor ő így úgy keveset szerez (elég sok futam óta),vagy épp kiesik (most) akkor viszont a többiek nem hogy nem győznek,de nem is szereznek hú de sok pontot, így meg nem igen csökken az előnye. Pedig utóbbi idők miatt egyre inkább nem érzem,h megérdemelné, amikor a csapattársa egy ideje úgy veri el ahogy akarja

egy vébé jelölttől ez kevés! Kíváncsi lennék Vito véleményére ezzel kapcsolatban, mi van Buttonnal? tény, hogy a kocsija rosszabb lett,de Barié sem lett jobb.
üdv Miki!
ezen a héten még nem beszéltem buttonnal, úgyhogy sokkal többet én sem tudok
a fene tudja, én azt gondolom, hogy fejben esett szét a gyerek az utóbbi időben, egyszerűen agyonnyomja az esélyesség terhe.
az autó -pályától függően- jó pontokra, sőt dobogóra is, az év első felében összeszedett 6 futamgyőzelem pedig elég kell, hogy legyen egy VB címhez, szóval, ha innen elveszíti, akkor azt csak saját magának köszönheti.
az előző futamon egyébként abszolút jól ment, ha nem tartják fel folyamatosan (webber, fisi), akkor egy dobogó szvsz lazán meg lehetett volna, pláne bari teljesítményét látva. spa nem a brawn pályája (ahogy monza sem lesz az), de még így is arcpirító a 14. helye, a versenyét pedig grozsán cseszte el.
palikékkal ellentétben azt mondom, hogy a mai győzelmet kimi nem a kersnek, hanem a versenybíráknak köszönheti. büntetést érdemelt volna!
fisinek nagy grat, nálam ma ő nyert.

elolvastam visszamenőleg pár postot, ehhez fűznék még 1-2 gondolatot: button nem az a fajta domináns vb-aspiráns, mint mondjunk senna, prost,
mika, vagy sumi volt. -mert hiányzik belőle az a kicsi plusz, ami legendává tette őket. a jelenlegi mezőnyben egyedül (objektíven) alonso az, aki a mezőny felett áll, mert konstans a teljesítménye még egy gyengébb technikával is. a többi pilótát (természetesen a jobb képességű pilótákra gondolok, nem glockra és nem is heidfeldre etc..) nagyjából egy szintre tenném, akiknek attól függ a helyezésük, hogy a csapat milyen autót tesz a seggük alá.
idén buttonnak a sok sz.r után sikerült 'találnia' egy jó csapatot, jó boss-szal és autóval, nem hiszem, hogy elnézést kellene kérnie ezért.
tény, hogy az év elején a mezőny előtt volt a brawn, de button hozta is az eredményeket. hullámvölgyek vannak, reményeim szerint most van a legalján,