2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
messi70 írta:elnezest kerek de valaki nem tudna egy linket kuldeni ahol lehet nezni a meccset vagy valamelyik tv ado adjae?
http://www.myp2p.eu/broadcast.php?match ... art=sportsmessi70 írta:elnezest kerek de valaki nem tudna egy linket kuldeni ahol lehet nezni a meccset vagy valamelyik tv ado adjae?
Többet akarnak Messiék készülni, mivel nagyon fontos az argentínoknak a győzelem. Negyedikek a VB selejtezőn. Sajnos két magaslati levegőn játszott meccsen kikaptak. Hajrá Messi! Hajrá Argentína!20tek írta:Hali!
Lehet, hogy kicsit off, de miért ment Messi hamarabb, mint Alves? Tudtommal Brazil - Argentin meccs lesz, nem?
Nem a kispadon fognak formába lendülni. Szerintem Jonathan tudna lendületet adni a Gijón ellen. Keita se rossz, de ő benne nincs annyi fantázia. Legalábbis a felkészülési meccsek folyamán én többet láttam Jonathanba.Mental_Theo írta:Hát igen,már most vannak gondok,hogy nincs Messi,Iniesta.
Henry nincs formában,Ibra sem.
Na meg Európát!!!Slither írta:Elkezdődött az új idény (bár nekünk csak holnap indul), így a bajnoki meccsek is kap egy új topikot.
Hajrá Barca, és verjük szét újra a La Ligát!![]()
Off: Miért cserélted le az avatárod? Az előző sokkal menőbb volt!Sanama írta:Iskolakezdést még nem vártam ennyire![]()
![]()
Nagyon várom a meccset. Kíváncsi vagyok mit alkot a csapat Messi nélkül, és ,hogy végre Ibra betalál-e?
Szerintem Pedro fog játszani Messi helyett, reméljük tudja pótolni valamennyire.
a KP a szokásos Yaya-Keita-Xavi, aztán megváltozik ez is,ha Iniesta végre visszatér![]()
Ettől függetlenül egy Gijon-t magabiztosan kell verni,Messi és Iniesta nélkül is.
3-0át mondok, reményeim szerint legalább 1 Ibra góllal.