Kisebb húzódás szerintem.Ilúvatar írta:Mad Max lesérült
Remélem nem komoly

Kisebb húzódás szerintem.Ilúvatar írta:Mad Max lesérült
Bojan leguritotta Max-nak, az meg bepasszolta, de sajnos védőt talált. Ott volt valahol Ibra is a tömegben, de nem hiszem hogy ő ért volna bele, feketellett valaki gondolom akkor Keita voltbarcafan0911 írta:Gondolom Ibra nem vett részt benne.Ilúvatar írta:aztaaaaaa, majdnem meglett a 3. gól.... egy szép támadás volt.
barcafan0911 írta:Gondolom Ibra nem vett részt benne.Ilúvatar írta:aztaaaaaa, majdnem meglett a 3. gól.... egy szép támadás volt.
Gondolom Ibra nem vett részt benne.Ilúvatar írta:aztaaaaaa, majdnem meglett a 3. gól.... egy szép támadás volt.
jobban? Keita rendszeresen megelőzi a helyzeteknél, többször is elfejelte már előle a labdát. A gólnál is ez volt és ott még Pique is közéjük ért.madmushroom írta:Szerintem legalább jobban mozog már a pályán. Jönni fog egy Ibra gól, érzembarcafan0911 írta:Én nagyon nem értem Ibrát. Most hogy nincs a pályán Messi és Henry, igazi vezéregyéniség lehetne. Erre meg....
Szerintem legalább jobban mozog már a pályán. Jönni fog egy Ibra gól, érzembarcafan0911 írta:Én nagyon nem értem Ibrát. Most hogy nincs a pályán Messi és Henry, igazi vezéregyéniség lehetne. Erre meg....