És szerinted az internek lenne 1500-2000 milló eurója? Very Happy Very Happy Very Happy

Csak reálnál szokás az ilyen kivásárlási árak. Messié asszem csak 180M

És szerinted az internek lenne 1500-2000 milló eurója? Very Happy Very Happy Very Happy
stopli.hu->zsoltfree írta:Szerintetek ez mennyire lehet igaz?
Mint azt a minap megírtuk, Lionel Messi ügynöke, és egyben édesapja, Jorge állítólag megegyezett az Internazionale FC-vel, hogy amennyiben az argentin klasszis el kíván menni az FC Barcelonától, abban az esetben a Nerazzurrikhoz igazol.
Most Javier Zanetti, a milánóiak ikonja is megszólalt az ügy kapcsán.
"Tudom, hogy kapcsolatban áll egymással az Inter és Messi. Az elnök (Massimo Moratti - a szerk.) elmondta nekem."
"A Barcelonától való leigazolása most lehetetlen, de két-három év múlva megtörténhet. Az én célom az, hogy a profi futball után klubigazgató legyek, s hogy olyan kaliberű játékost hozzak a gárdába, mint Lionel."
Úgy jó hogy ha azt írom hogy valamilyen oldalon találtam, forrás helyett?
Te véletlen nem Vkinga vagy?maister6000cm3 írta:Amíg Messi vagy az édesapja nem mondják nem hiszem el. Ne aggódj! Szerintem csak azért kombináltak, mert Diego és Zanetti is ott játszanak.
maister6000cm3 írta:Csak az a gond, hogy az fcbtranfers.blogspot.com is lehozta a hírt szal...
Perrero írta:A "tiltottak listája":zsoltfree írta:Szerintetek ez mennyire lehet igaz?
Mint azt a minap megírtuk, Lionel Messi ügynöke, és egyben édesapja, Jorge állítólag megegyezett az Internazionale FC-vel, hogy amennyiben az argentin klasszis el kíván menni az FC Barcelonától, abban az esetben a Nerazzurrikhoz igazol.
Most Javier Zanetti, a milánóiak ikonja is megszólalt az ügy kapcsán.
"Tudom, hogy kapcsolatban áll egymással az Inter és Messi. Az elnök (Massimo Moratti - a szerk.) elmondta nekem."
"A Barcelonától való leigazolása most lehetetlen, de két-három év múlva megtörténhet. Az én célom az, hogy a profi futball után klubigazgató legyek, s hogy olyan kaliberű játékost hozzak a gárdába, mint Lionel."
stopli.hu
www.tribalfootball.com
www.samsungsport.hu
www.topfoci.hu
www.stopli.hu
www.foci24.com
www.bulvarsport.hu
www.nb1.hu
www.focitipp.hu
www.sporthirado.hu
www.transfermarketweb.com
www.transfermarkt.de
bojankrkic27 írta:Sziasztok!
Nem tudtam hova írjam ezért gondoltam ide a legcélszerűbb..
szóval az argentin-brazil meccset szeretném nézni neten.. megtudná valaki mondani pontosan hogy mikor lesz és mi adja?
előre is köszönöm
Leomessi14 írta:Legalabb azt tudod hogy ki ellen jatszott?krokodil22 írta:Argentína egy felkészülési meccset játszott pár napja, ahol Messi 5 gólt lőtt. 7:0 lett az eredmény. Ezt a meccset honnan tudnám letőlteni?
Legalabb azt tudod hogy ki ellen jatszott?krokodil22 írta:Argentína egy felkészülési meccset játszott pár napja, ahol Messi 5 gólt lőtt. 7:0 lett az eredmény. Ezt a meccset honnan tudnám letőlteni?
Lehet, nem akartad úgy írni a hsz-edet, de mivel kiemelted, hogy ennek nincs helye a pályán, így úgy érzem, az lett. Felesleges ennyit ezen rágódni.abraka írta:Nem tudom mi van itt mostanában pár fórumozóval, megkergült attól, hogy vége a nyárnak?
De ez a topik is kezd Zlatan szintű lenni=Értelmetlen dolgokról beszéljünk 10 oldalon keresztül...
Lehet itt védeni akárkit, de az tény, hogy akár valaki felnőttként tekint rá, akár gyerekként mind1, ilyen cselekedeteknek a pályán nincs helye!! Ő egy profi labdarúgó. Arról felesleges beszélni mit miért csinált. Megtette kész. Reméljük több ilyen nem lesz a pályán. Inkább szívja fel magát és szárnyalja át a pályát, aztán verjen be egy nagy gólt. Így lenne a legjobb levezetni a felesleges energiát![]()
Egy fórumozó úgyse fogja tudni megállni, és hiába nincs támadó szándék a hsz-emben, úgyis védeni fogja még ezzel is. Egyemmeg