Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Leszedtem amit mondtál progit. Ami így néz ki:Tim írta:Felmész a gyártó oldalára,és kikeresed a routert.Ezt megtettem helyetted ITT a link. Jobb oldalt kék színnel kiemelve látsz egy user guide opciót.Letöltöd,vagy megnyitod és lám szerepel benne olyan hogy gyors telepítés. Azt próbáld meg. Előtte azért reseteld a routert,mert lehet hogy a korábban elmentett beállításokkal van gond.LM10 írta:Srácok segítsetek! Még mindig nemjó a routerem. De a hálókártya jó, mert nekem van net a modemmel. Csak a router nemjó.
A helyzet: Tp-Link TL-R402M a router neve. Adtak hozzá 1 minidisk-et amin a gyártó összes routeréről van 1 mappa...de ebből a 25 mappából kb. 3-nak van telepítő file-ja. Szal biztos vok benne, h fel kellene azzal a cd-vel ismerteteni a routert, de ez a cd nemjó hozzá. Probáltam külön leszedni hozzá vmit de nem találtam...
Felmész a gyártó oldalára,és kikeresed a routert.Ezt megtettem helyetted ITT a link. Jobb oldalt kék színnel kiemelve látsz egy user guide opciót.Letöltöd,vagy megnyitod és lám szerepel benne olyan hogy gyors telepítés. Azt próbáld meg. Előtte azért reseteld a routert,mert lehet hogy a korábban elmentett beállításokkal van gond.LM10 írta:Srácok segítsetek! Még mindig nemjó a routerem. De a hálókártya jó, mert nekem van net a modemmel. Csak a router nemjó.
A helyzet: Tp-Link TL-R402M a router neve. Adtak hozzá 1 minidisk-et amin a gyártó összes routeréről van 1 mappa...de ebből a 25 mappából kb. 3-nak van telepítő file-ja. Szal biztos vok benne, h fel kellene azzal a cd-vel ismerteteni a routert, de ez a cd nemjó hozzá. Probáltam külön leszedni hozzá vmit de nem találtam...
Sokáig elvakult nod fan voltam,de be kellett látnom hogy vannak gyenge pontjai.A 3-as verzió sokáig volt a gépemen,az új 4-est nem próbáltam.miihii írta: Másrészt ez tényleg ügyes volt a NOD-tól.Beengedi,majd ne tud vele mit kezdeni.
Arra gondoltam,h lecserélem inkább.Tudok ez ügyben javasolni vmit?
Az újabb,ESET SMART változat megbízható?V az Avast-ot hallottam jónak.Melyiket javasolnátok?V van vmi még jobb?
Az első verziót inkább nem is feszegetem,mert hátha törléssel több kárt csinálok,mint hasznot...Tim írta: Vagy pedig:start menü-vezérlőpult-mappa beállításai-nézet.Ezen belül megkeresed a rejtett mappák,és fájlok megjelenítése opciót,és kipipálod.
Ja és a rendszer mappák tartalmának megjelenítése is kelleni fog.
De arra figyelj,hogy ha ez egy rendszerfájl,akkor nem nagyon kéne törölni,mert lehet hogy nem fog elindulni a géped a következő indításnál.
Azért nem semmi a nod-tól,hogy bejelenti a fertőzést,de nem tudta megakadályozni...
Ha nem boldogulsz vele szedd le EZT,ez elbánik vele(valószínűleg),ha abból a gusztustalan fajtából való amelyik újra írja magát arra ott a Hijackthis
Vagy pedig:start menü-vezérlőpult-mappa beállításai-nézet.Ezen belül megkeresed a rejtett mappák,és fájlok megjelenítése opciót,és kipipálod.Saviola írta:Rejtett mappa.A Total Commanderben állítsd be,hogy mutassa a rejtett mappákat,s megtalálod,elvileg.miihii írta:De nem tudom törölni.Nem találja a gépen,nem tudja megnyitni.Már magát a System volume mappát nem találom a C-n,amire írja a hibát.Hogyan tudom így letörölni?Próbáltam TC-vel is,de ott sem található ilyen.
Rejtett mappa.A Total Commanderben állítsd be,hogy mutassa a rejtett mappákat,s megtalálod,elvileg.miihii írta:De nem tudom törölni.Nem találja a gépen,nem tudja megnyitni.Már magát a System volume mappát nem találom a C-n,amire írja a hibát.Hogyan tudom így letörölni?Próbáltam TC-vel is,de ott sem található ilyen.
Inernet van, ha csak a modem van bedugva..szóval a nettel meg a hálókártyával nincs gond....am Realtek hálókártyám van és külön van. Akkor most mit szedjek le?Fecooo írta:Melkornak igaza van, az ethernet vezérlőt kell telepíteni, az általában vagy realtek, vagy intel... aida32 megadja a választ
De nem tudom törölni.Nem találja a gépen,nem tudja megnyitni.Már magát a System volume mappát nem találom a C-n,amire írja a hibát.Hogyan tudom így letörölni?Próbáltam TC-vel is,de ott sem található ilyen.MessiFan írta: Töröljed lefele mert a Win32 1 vírus ráadásúl neked trójai ami nagyon durva...
Töröljed lefele mert a Win32 1 vírus ráadásúl neked trójai ami nagyon durva...miihii írta:Help!
Ezt jelzi a NOD32-m:
http://i26.tinypic.com/2hz6zjc.jpg
Az elég,ha kihagyom és karanténba helyezem?Mert így minden futtatáskor bejelez,meg küldi továbbra is az ilyen hibaüzeneteket.
Leszedtem a Spybot-ot,az is jelezte,de elsőre azt írta,h nem tud vele mit kezdeni.Másodjára már nem mutatta.De az előbb megint jelzett a NOD.
Most ez mi?Mit kezdjek vele?
Éppen azt szeretném meggátolni, hogy ne legyen semmilyen fájl... de azért kössz!Perrero írta:azt nem tudom, de csomagold be total commanderbe, és akkor a rar filera tudsz jelszót tenniMessidona10 írta:Sziasztok. Valószínű, hogy nagyon alapvető, amit kérdezek, de azért beírom: az érdekelne, hogyan tudom megcsinálni, hogy a letöltéseket levédjem valahogy? Úgy képzelem el, hogy ahhoz, hogy elinduljon, jelszó kelljen... Segítsetek, kérlek!
Inernet van, ha csak a modem van bedugva..szóval a nettel meg a hálókártyával nincs gond....am Realtek hálókártyám van és külön van. Akkor most mit szedjek le?Fecooo írta:Melkornak igaza van, az ethernet vezérlőt kell telepíteni, az általában vagy realtek, vagy intel... aida32 megadja a választ
Oksa,megpróbáljuk majd.gergo9 írta:
Reméljük igen. De letesztelheted ne kapcsoljátok le a hálózati feszről a gépet és egy kikapcs bekapcs után nézzétek meg hogy ugy átállítodik e a dátum ha nem akkor elemhiba ha igen akkor meg marad a kalapácsos opció és egy óra beszerzése
Reméljük igen. De letesztelheted ne kapcsoljátok le a hálózati feszről a gépet és egy kikapcs bekapcs után nézzétek meg hogy ugy átállítodik e a dátum ha nem akkor elemhiba ha igen akkor meg marad a kalapácsos opció és egy óra beszerzésemiihii írta:
![]()
Pont ma beszéltünk róla,h korábban vmi ismerőse szétkapta a gépét és akkor látta,h van benne ez az elem.Nem is tudta,h van ilyen benne...
Akkor eszerint tudat alatt ráhibázott?
gergo9 írta:Próbáld meg kicserélni az alaplapban lévő kis elemet mikor a gép nincs bekapcsolva akkor az tartalmazza a dátumot is vagy annak a segítségével.miihii írta:Az egyik barinémnak van egy olyan gondja a gépével,h mostanában amikor bekapcsolja,a dátum 2008.októbert mutat és 00:00 az idő.Mi okozhatja ezt?Beállítja újra,meg alkalmaz és ok,de utána akkor is visszaugrik legközelebb.
Megoldóképlet valaki?
Minden bizonnyal segíteni fog.
Próbáld meg kicserélni az alaplapban lévő kis elemet mikor a gép nincs bekapcsolva akkor az tartalmazza a dátumot is vagy annak a segítségével.miihii írta:Az egyik barinémnak van egy olyan gondja a gépével,h mostanában amikor bekapcsolja,a dátum 2008.októbert mutat és 00:00 az idő.Mi okozhatja ezt?Beállítja újra,meg alkalmaz és ok,de utána akkor is visszaugrik legközelebb.
Megoldóképlet valaki?
Elsőre én azt javasoltam neki,h óvatosan fektesse az oldalára a házat,majd még óvatosabban helyezze rá a monitort.Majd egy flegma mozdulattal zúdítsa ki az ablakon az egészet.Perrero írta:k.rja szét egy kalapáccsal a gépét (vagy biosban próbálja meg átállítani)miihii írta:Az egyik barinémnak van egy olyan gondja a gépével,h mostanában amikor bekapcsolja,a dátum 2008.októbert mutat és 00:00 az idő.Mi okozhatja ezt?Beállítja újra,meg alkalmaz és ok,de utána akkor is visszaugrik legközelebb.
Megoldóképlet valaki?