Segítség kéne
Ami te leszedtél az egy firmware frissítés.Azt inkább ne erőltesd.
Amit én mondtam az egy telepítési útmutató,egy kicsit lentebb.Egy pdf fájlnak kell lennie.
Amit én mondtam az egy telepítési útmutató,egy kicsit lentebb.Egy pdf fájlnak kell lennie.

- LM10
- Director del Fútbol
Leszedtem amit mondtál progit. Ami így néz ki:Tim írta:Felmész a gyártó oldalára,és kikeresed a routert.Ezt megtettem helyetted ITT a link. Jobb oldalt kék színnel kiemelve látsz egy user guide opciót.Letöltöd,vagy megnyitod és lám szerepel benne olyan hogy gyors telepítés. Azt próbáld meg. Előtte azért reseteld a routert,mert lehet hogy a korábban elmentett beállításokkal van gond.LM10 írta:Srácok segítsetek! Még mindig nemjó a routerem. De a hálókártya jó, mert nekem van net a modemmel. Csak a router nemjó.
A helyzet: Tp-Link TL-R402M a router neve. Adtak hozzá 1 minidisk-et amin a gyártó összes routeréről van 1 mappa...de ebből a 25 mappából kb. 3-nak van telepítő file-ja. Szal biztos vok benne, h fel kellene azzal a cd-vel ismerteteni a routert, de ez a cd nemjó hozzá. Probáltam külön leszedni hozzá vmit de nem találtam...
http://kepfeltoltes.hu/090912/115138972 ... es.hu_.jpg
Itt mit kell csinálnom?

Felmész a gyártó oldalára,és kikeresed a routert.Ezt megtettem helyetted ITT a link. Jobb oldalt kék színnel kiemelve látsz egy user guide opciót.Letöltöd,vagy megnyitod és lám szerepel benne olyan hogy gyors telepítés. Azt próbáld meg. Előtte azért reseteld a routert,mert lehet hogy a korábban elmentett beállításokkal van gond.LM10 írta:Srácok segítsetek! Még mindig nemjó a routerem. De a hálókártya jó, mert nekem van net a modemmel. Csak a router nemjó.
A helyzet: Tp-Link TL-R402M a router neve. Adtak hozzá 1 minidisk-et amin a gyártó összes routeréről van 1 mappa...de ebből a 25 mappából kb. 3-nak van telepítő file-ja. Szal biztos vok benne, h fel kellene azzal a cd-vel ismerteteni a routert, de ez a cd nemjó hozzá. Probáltam külön leszedni hozzá vmit de nem találtam...

- LM10
- Director del Fútbol
Srácok segítsetek! Még mindig nemjó a routerem. De a hálókártya jó, mert nekem van net a modemmel. Csak a router nemjó.
Sokáig elvakult nod fan voltam,de be kellett látnom hogy vannak gyenge pontjai.A 3-as verzió sokáig volt a gépemen,az új 4-est nem próbáltam.miihii írta: Másrészt ez tényleg ügyes volt a NOD-tól.Beengedi,majd ne tud vele mit kezdeni.
Arra gondoltam,h lecserélem inkább.Tudok ez ügyben javasolni vmit?
Az újabb,ESET SMART változat megbízható?V az Avast-ot hallottam jónak.Melyiket javasolnátok?V van vmi még jobb?
Avast megér egy próbát,mivel elég megbízható és ingyenes.E-mailes regisztráció után 1 évig használhatod,majd hosszabíthatsz ha lejárt.
Kipróbálhatod még az Avira nevű cuccot is.Ebből van több féle,ingyenes is,illetve fizetős verziók(több extrával pld.beépített tűzfallal)ezek általában 30 napig élnek,de lehet hozzá találni több hónapos kódokat is.
Nagyon jó még a Kaspersky internet security(ez is "all-in" csomag),ebből viszont csak fizetős van,illetve próba változat.Neten fellelhető kódokat hamar letiltja sajnos.Feltört verziókban ne nagyon bízz mert ugye semmi nincs ingyen

- miihii
- KHAL
Az első verziót inkább nem is feszegetem,mert hátha törléssel több kárt csinálok,mint hasznot...Tim írta: Vagy pedig:start menü-vezérlőpult-mappa beállításai-nézet.Ezen belül megkeresed a rejtett mappák,és fájlok megjelenítése opciót,és kipipálod.
Ja és a rendszer mappák tartalmának megjelenítése is kelleni fog.
De arra figyelj,hogy ha ez egy rendszerfájl,akkor nem nagyon kéne törölni,mert lehet hogy nem fog elindulni a géped a következő indításnál.
Azért nem semmi a nod-tól,hogy bejelenti a fertőzést,de nem tudta megakadályozni...
Ha nem boldogulsz vele szedd le EZT,ez elbánik vele(valószínűleg),ha abból a gusztustalan fajtából való amelyik újra írja magát arra ott a Hijackthis
Most töltöm a javasolt cuccot,remélem ez elbánik vele.

Másrészt ez tényleg ügyes volt a NOD-tól.Beengedi,majd ne tud vele mit kezdeni.
Arra gondoltam,h lecserélem inkább.Tudok ez ügyben javasolni vmit?
Az újabb,ESET SMART változat megbízható?V az Avast-ot hallottam jónak.Melyiket javasolnátok?V van vmi még jobb?
Köszönöm a segítségeket!

There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Vagy pedig:start menü-vezérlőpult-mappa beállításai-nézet.Ezen belül megkeresed a rejtett mappák,és fájlok megjelenítése opciót,és kipipálod.Saviola írta:Rejtett mappa.A Total Commanderben állítsd be,hogy mutassa a rejtett mappákat,s megtalálod,elvileg.miihii írta:De nem tudom törölni.Nem találja a gépen,nem tudja megnyitni.Már magát a System volume mappát nem találom a C-n,amire írja a hibát.Hogyan tudom így letörölni?Próbáltam TC-vel is,de ott sem található ilyen.
Ja és a rendszer mappák tartalmának megjelenítése is kelleni fog.
De arra figyelj,hogy ha ez egy rendszerfájl,akkor nem nagyon kéne törölni,mert lehet hogy nem fog elindulni a géped a következő indításnál.
Azért nem semmi a nod-tól,hogy bejelenti a fertőzést,de nem tudta megakadályozni...
Ha nem boldogulsz vele szedd le EZT,ez elbánik vele(valószínűleg

- Saviola
- Júdás 2, az áruló
Rejtett mappa.A Total Commanderben állítsd be,hogy mutassa a rejtett mappákat,s megtalálod,elvileg.miihii írta:De nem tudom törölni.Nem találja a gépen,nem tudja megnyitni.Már magát a System volume mappát nem találom a C-n,amire írja a hibát.Hogyan tudom így letörölni?Próbáltam TC-vel is,de ott sem található ilyen.
,,Azt hitted, hogy mi történt."
- LM10
- Director del Fútbol
Inernet van, ha csak a modem van bedugva..szóval a nettel meg a hálókártyával nincs gond....am Realtek hálókártyám van és külön van. Akkor most mit szedjek le?Fecooo írta:Melkornak igaza van, az ethernet vezérlőt kell telepíteni, az általában vagy realtek, vagy intel... aida32 megadja a választ

- miihii
- KHAL
De nem tudom törölni.Nem találja a gépen,nem tudja megnyitni.Már magát a System volume mappát nem találom a C-n,amire írja a hibát.Hogyan tudom így letörölni?Próbáltam TC-vel is,de ott sem található ilyen.MessiFan írta: Töröljed lefele mert a Win32 1 vírus ráadásúl neked trójai ami nagyon durva...
Töröljed lefele mert a Win32 1 vírus ráadásúl neked trójai ami nagyon durva...miihii írta:Help!
Ezt jelzi a NOD32-m:
http://i26.tinypic.com/2hz6zjc.jpg
Az elég,ha kihagyom és karanténba helyezem?Mert így minden futtatáskor bejelez,meg küldi továbbra is az ilyen hibaüzeneteket.
Leszedtem a Spybot-ot,az is jelezte,de elsőre azt írta,h nem tud vele mit kezdeni.Másodjára már nem mutatta.De az előbb megint jelzett a NOD.
Most ez mi?Mit kezdjek vele?
- miihii
- KHAL
Help!
Ezt jelzi a NOD32-m:
Az elég,ha kihagyom és karanténba helyezem?Mert így minden futtatáskor bejelez,meg küldi továbbra is az ilyen hibaüzeneteket.
Leszedtem a Spybot-ot,az is jelezte,de elsőre azt írta,h nem tud vele mit kezdeni.Másodjára már nem mutatta.De az előbb megint jelzett a NOD.
Ezt jelzi a NOD32-m:
-
- Jugador d'estrella
Hi! Sietek és nem nagyon találtam most ide illő topicot, de mind1, a kérdésem a következő:
Tudtok-e Bp-n olyan bajnokságot, ahová nevezhetnénk egy csapattal (csak barátok összeverődtünk a régi egyetemi csapatból
))) és nem kerül nagyon sokba?
Kössz az infót...hi!
Tudtok-e Bp-n olyan bajnokságot, ahová nevezhetnénk egy csapattal (csak barátok összeverődtünk a régi egyetemi csapatból

Kössz az infót...hi!
Més que un club!!! CsakaBarca!!!!
- Messidona10
- Entrenador del Barça
Éppen azt szeretném meggátolni, hogy ne legyen semmilyen fájl... de azért kössz!Perrero írta:azt nem tudom, de csomagold be total commanderbe, és akkor a rar filera tudsz jelszót tenniMessidona10 írta:Sziasztok. Valószínű, hogy nagyon alapvető, amit kérdezek, de azért beírom: az érdekelne, hogyan tudom megcsinálni, hogy a letöltéseket levédjem valahogy? Úgy képzelem el, hogy ahhoz, hogy elinduljon, jelszó kelljen... Segítsetek, kérlek!
- Messidona10
- Entrenador del Barça
Sziasztok. Valószínű, hogy nagyon alapvető, amit kérdezek, de azért beírom: az érdekelne, hogyan tudom megcsinálni, hogy a letöltéseket levédjem valahogy? Úgy képzelem el, hogy ahhoz, hogy elinduljon, jelszó kelljen... Segítsetek, kérlek!
- LM10
- Director del Fútbol
Inernet van, ha csak a modem van bedugva..szóval a nettel meg a hálókártyával nincs gond....am Realtek hálókártyám van és külön van. Akkor most mit szedjek le?Fecooo írta:Melkornak igaza van, az ethernet vezérlőt kell telepíteni, az általában vagy realtek, vagy intel... aida32 megadja a választ

- miihii
- KHAL
Oksa,megpróbáljuk majd.gergo9 írta:
Reméljük igen. De letesztelheted ne kapcsoljátok le a hálózati feszről a gépet és egy kikapcs bekapcs után nézzétek meg hogy ugy átállítodik e a dátum ha nem akkor elemhiba ha igen akkor meg marad a kalapácsos opció és egy óra beszerzése
Köszi!
Ha meg nem műxik továbbra sem,akkor uis hamarosan névnapja lesz,veszek neki egy asztali naptárt meg egy bazi nagy vekkert

-
- Director del Fútbol
Reméljük igen. De letesztelheted ne kapcsoljátok le a hálózati feszről a gépet és egy kikapcs bekapcs után nézzétek meg hogy ugy átállítodik e a dátum ha nem akkor elemhiba ha igen akkor meg marad a kalapácsos opció és egy óra beszerzésemiihii írta:
![]()
Pont ma beszéltünk róla,h korábban vmi ismerőse szétkapta a gépét és akkor látta,h van benne ez az elem.Nem is tudta,h van ilyen benne...
Akkor eszerint tudat alatt ráhibázott?

- miihii
- KHAL
gergo9 írta:Próbáld meg kicserélni az alaplapban lévő kis elemet mikor a gép nincs bekapcsolva akkor az tartalmazza a dátumot is vagy annak a segítségével.miihii írta:Az egyik barinémnak van egy olyan gondja a gépével,h mostanában amikor bekapcsolja,a dátum 2008.októbert mutat és 00:00 az idő.Mi okozhatja ezt?Beállítja újra,meg alkalmaz és ok,de utána akkor is visszaugrik legközelebb.
Megoldóképlet valaki?
Minden bizonnyal segíteni fog.

Pont ma beszéltünk róla,h korábban vmi ismerőse szétkapta a gépét és akkor látta,h van benne ez az elem.Nem is tudta,h van ilyen benne...
Akkor eszerint tudat alatt ráhibázott?

-
- Director del Fútbol
Próbáld meg kicserélni az alaplapban lévő kis elemet mikor a gép nincs bekapcsolva akkor az tartalmazza a dátumot is vagy annak a segítségével.miihii írta:Az egyik barinémnak van egy olyan gondja a gépével,h mostanában amikor bekapcsolja,a dátum 2008.októbert mutat és 00:00 az idő.Mi okozhatja ezt?Beállítja újra,meg alkalmaz és ok,de utána akkor is visszaugrik legközelebb.
Megoldóképlet valaki?
Minden bizonnyal segíteni fog.
- miihii
- KHAL
Elsőre én azt javasoltam neki,h óvatosan fektesse az oldalára a házat,majd még óvatosabban helyezze rá a monitort.Majd egy flegma mozdulattal zúdítsa ki az ablakon az egészet.Perrero írta:k.rja szét egy kalapáccsal a gépét (vagy biosban próbálja meg átállítani)miihii írta:Az egyik barinémnak van egy olyan gondja a gépével,h mostanában amikor bekapcsolja,a dátum 2008.októbert mutat és 00:00 az idő.Mi okozhatja ezt?Beállítja újra,meg alkalmaz és ok,de utána akkor is visszaugrik legközelebb.
Megoldóképlet valaki?
Szal hasonlóan gondolkodunk néha,Csongor!

Ezt a biosos dolgot megmondom...
Köszi.