2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Én is kb. ezekre gondoltam többek közt,bár azért picit necces 3 vendégcsapatra tenni szerintem,még ha azok jelen esetben sokkal jobbak is ellenfelüknél. Otthon bárki képes csodát tenni,szóval azért nem tenném rá a fejem,hogy nem tud kiharcolni valamelyik kis csapat egy ikszet mondjuk.pety27 írta: Juventus-Bordeaux H
Maccabi-Bayern V
Besiktas-ManU. V
Zürich-Real V
Chelsea-Porto H
Egy meccs mindíg elmegy. Ne kérdezd, melyik, mert ha tudnám, a másik négyet megtenném csillió-millió forinttalpety27 írta:Én mára ezeket gondoltam,biztosra akarok menni.![]()
Juventus-Bordeaux H
Maccabi-Bayern V
Besiktas-ManU. V
Zürich-Real V
Chelsea-Porto H
kb 6xos szorzó, vélemények?
de még mennyire h jó örül is a szám rendesen:D amúgy őszintén szólva inter-parma félidönél megilyedtem...Leomessi14 írta:Neked aztan jo napod van!Shirocco írta:Rubin Kazan - Saturn Ramenskoye H
Stoke City - Chelsea V
Middlesbrough - Ipswich Town H
Standard Lieg - KV Mechelen H
Getafe - FC Barcelona V
Lyon - FC Lorient H
Livorno - AC Milan X
FC Liverpool - Burnley H
Girondins Bordeaux - Grenoble Foot 38 H
Espanyol - Real Madrid V
nekem ezvolt tegnapi nyertes szelvényem,egyik szelvényemen összes rajta volt,de volt még 2db 6os kötés ezekkel a meccsekkel,így összesen 1200forintból lett 17ezerha ma nyer az inter akkor még 2 szelvény nyer és az további ~8ezer forintot jelent,úgyhogy szorítsatok:)
Neked aztan jo napod van!Shirocco írta:Rubin Kazan - Saturn Ramenskoye H
Stoke City - Chelsea V
Middlesbrough - Ipswich Town H
Standard Lieg - KV Mechelen H
Getafe - FC Barcelona V
Lyon - FC Lorient H
Livorno - AC Milan X
FC Liverpool - Burnley H
Girondins Bordeaux - Grenoble Foot 38 H
Espanyol - Real Madrid V
nekem ezvolt tegnapi nyertes szelvényem,egyik szelvényemen összes rajta volt,de volt még 2db 6os kötés ezekkel a meccsekkel,így összesen 1200forintból lett 17ezerha ma nyer az inter akkor még 2 szelvény nyer és az további ~8ezer forintot jelent,úgyhogy szorítsatok:)
Azt kell hogy mondjam hogy egy kivételével jó meccsek. Ez az egy pedig az Inter-Barca. Elég nehéz meccs lesz ez nekünk. Én arra egy x-et mondanék. Jobbak vagyunk de szerintem az Inter egy pontot azért otthon tud tartani ellenünk. De természetesen Hajrá BarcaLM10 írta:Jövőhétre a BL meccsekre:
Besiktas-MU V
Juventus-Bordeaux H
Chelsea-Porto H
Inter-Barca V
Maccabi-Bayern V
Zürich-Real V (nálam ritkaság)
vélemény?
Köszi!Fernando írta:Az osztrák meccset neccesnek érzem. A többi jöhet. Sőt jöjjön is, mert énis meghúztam őketultrasur írta:Rubin Kazan - Szaturn Moszkva H
Stoke - Chelsea V
Middlesbrough - Ipswich H
Austria Kärnten - Austria Wien V
Porto - Leixoes H
Vélemények?pls
Az osztrák meccset neccesnek érzem. A többi jöhet. Sőt jöjjön is, mert énis meghúztam őketultrasur írta:Rubin Kazan - Szaturn Moszkva H
Stoke - Chelsea V
Middlesbrough - Ipswich H
Austria Kärnten - Austria Wien V
Porto - Leixoes H
Vélemények?pls
Dortmund-Bayern necces szerintem... incs bombaformában a bajor eggyüttes, bár az utolsó meccsen Robbennel kiegészülve nyertek. Majd kiderül, a többi szerintem bejön, bár a Holland meccsekről lövésem sincsbowlinggolyo írta:A hétvégére egy tipp:
Dortmund-Bayer V 1,85
Getafe-Barca V 1,45(tom a kis madridi csapt sok borsot tört már az orrunk alá de reménykedem)
ADO Den Haag-Az Alkmaar V 1,51
Valladolid-Valencia V 2,05
300Ft2490Ft
Véleményeket meg köszönném
Ez egy tutista mix csak az 1,2-1,4 esek is ugyanugy elmehetnek mint a 2esek, legalább is nálam...jack89 írta:2 szelvényt raktam a 7végére
Celtic - Dundee United H 1,23
LIverpool - Burnley H 1,18
Stoke - Chelsea V 1,37
Getafe - Barcelona V 1,45
Lyon - Lorient H 1,32
Bordeaux - Grenoble H 1,25
Inter - Parma H 1,25
500ft --- 2975ft
nem számítják 1esnek mert a mecsset le fogják ma játszani...senzu írta:tegnapra van egy szelvényem, megtettem a Nadal - Gonzales mérkőzést is, de elvileg eső miatt félbemaradt. ilyenkor mi van? 1es szorzóval beszámítják?