Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ne is.Mert 1 jó szót nem tudsz mondani.ez a kapus... a végén még azért kipasszolta céernek, h meglehessen a mesterhármasa. a szabadrúgást már nem is kommentálom.
Azért meg is kell lőni azokat a lasztikat...ez a kapus... Laughing a végén még azért kipasszolta céernek, h meglehessen a mesterhármasa. a szabadrúgást már nem is kommentálom.
Nem néztem a meccset, nem is érdekel igazából, de nehezedre esne elismerni, hogy akár jó is lehet ez a Madrid?kristop írta:ez a kapus...a végén még azért kipasszolta céernek, h meglehessen a mesterhármasa. a szabadrúgást már nem is kommentálom.
101-ből 2 lett az aránynah, Céronaldo. százból egy Wink
hát jaAzért mert belőtt egyet nem fog minden második szabadrúgásából gól lenni, bár gondolom most madridistán megy, hogy végre átszakadt a gát, megkönnyebbült. Laughing
Azért mert belőtt egyet nem fog minden második szabadrúgásából gól lenni, bár gondolom most madridistán megy, hogy végre átszakadt a gát, megkönnyebbült.ferninho írta:majd mostantól számold majd a szabadjait és az már nem 100-ból egy lesznah, Céronaldo. százból egy Wink
![]()
hát ez bizony már 0:2
majd mostantól számold majd a szabadjait és az már nem 100-ból egy lesznah, Céronaldo. százból egy Wink
jajakristop írta:nah, Céronaldo. százból egy
Ne,m valószínű, hogy ez lesz! Pepét szűnják a védelem vezérének, mellette pedig Metz és Albiol fog vetélkedni a helyért, illetve Garay is ott van sérülés esetére. persze változhat még ez, de jelenleg egyértelmű, hogy Pepe a legbiztosabb ember a védelemben.Ez elég szomorú. Ez csak az akkori védelmeteket minősíti. Bár idén valóban ütősebb a védelmetek, nem lepődnék meg, ha majd kiszorulna a portugál a kezdőből.
Ez elég szomorú. Ez csak az akkori védelmeteket minősíti. Bár idén valóban ütősebb a védelmetek, nem lepődnék meg, ha majd kiszorulna a portugál a kezdőből.CS0ki írta:
Nem tudom melyik játékos volt jobb tavaly, de szerintem nekünk többet jelentett Pepe játéka a védelemben, mint nektek Piquéjé. Nem nagyon tudtuk pótolni.
Statisztika alapján megítélni egy játékost szerintem baromság egyébként...Max valami kiindulási alapnak jó.persze hogy piqué, meg puyol meg alves meg abidal. mind1 milyen statisztika, de barca játékosnak kell lennie az első helyen. az ne zavarjon hogy pepe meg a valencia egyik védője volt a legjobb a tavalyi szezonban, több statisztikát egybevéve, amit le is hoztak.
Ugyanez elmondható Alvesről , ha az ellenfél aprításáról és színészkedésről van szó eléggé elől van a rangsorban .LG írta: Különben meg remélem a birók jobban figyelni fognak rá, sok szabályos megmozdulása nincs a gyereknek.
ó, tudok én is 100 ilyet mondani barca oldalról is, nem kell ilyen felesleges dologkat leirni.Különben meg remélem a birók jobban figyelni fognak rá, sok szabályos megmozdulása nincs a gyereknek.
persze hogy piqué, meg puyol meg alves meg abidal. mind1 milyen statisztika, de barca játékosnak kell lennie az első helyen. az ne zavarjon hogy pepe meg a valencia egyik védője volt a legjobb a tavalyi szezonban, több statisztikát egybevéve, amit le is hoztak.Tévedésben vagy, az Piqué volt
1-2év? akkor volt pár olyan eset a futball történelemben, amikor azonnali kivégzést kellett volna alkalmazni a világ nagy focistáin.Hát azt megtudtuk, hogy a stoplist tényleg hatékonyan használja, nekem ennyi elég is volt belőle, 1-2 évig el kellett volna tiltani.
Ja, csak a béelben mindig rásegít a kiesésetekrezsuni írta:tavaly a liga leghatékonyabb védője volt.Míg Pepe bizonyitotta, h a felét sem éri.
Tévedésben vagy, az Piqué voltzsuni írta:tavaly a liga leghatékonyabb védője volt.Míg Pepe bizonyitotta, h a felét sem éri.
Hát azt megtudtuk, hogy a stoplist tényleg hatékonyan használja, nekem ennyi elég is volt belőle, 1-2 évig el kellett volna tiltani.zsuni írta:tavaly a liga leghatékonyabb védője volt.Míg Pepe bizonyitotta, h a felét sem éri.
tavaly a liga leghatékonyabb védője volt.Míg Pepe bizonyitotta, h a felét sem éri.
Mintha Pepénél meg lett volna várva...Még le se játszott egy meccset se, máris ki lett kezdve bőven. Nem emlékszem olyan hozzászólásokra, hogy várjunk vele egy évig, aztán ítéljük meg...Nincs elfelejtve. Csak várjuk meg, hogyan fog teljesiteni, lehet bőven meg fogja érni az árát. Míg Pepe bizonyitotta, h a felét sem éri.