2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Nem értem,hogy elő van fizetve rá az ember,akkor milyen jogon kódolják le?kovinho írta:Köszönjük UPC.
Melyik channelen megy? Mert a sport 1-s nem úgy néz ki, mintha azt adná. Ráadásul most épp sötét nekem.Kardi írta:Srácok ajánlom nektek a "SopCast" nevű progit, leszeditek pár pillanat alatt és nagyon jó minőségű streameket tudtok találni rá. (rojadirecta-n pl.)
Van, de nem jó meccset ad.Valdés1 írta: De az a Sat1 az van upcn?
ElBartimaeus írta:Nem értek ilyen nyelven, de a teletexten egy nagy Inter és egy Barcelona feliratot látok. Ebből következtettem erre, de a sopcastos linkem is megy mégcsababarca írta:Sat1 honalpján a Stuttgart-Rangers-t írja..ElBartimaeus írta:Van Sat1-em és az Inter-Barcelonát adja!!!!!:D:D Legalábbis ha minden igaz!
Szerk.: UPC Amúgy meg kezd akadni a digis stream.
Szerk 2.: elment a sport 1-s link is!
Titinho írta:Nekem itt egyelőre megy az Inter-Barca meccs
Ez a digisportos csatorna, itt a link:
http://www.digisport.hu/live/
Nem értek ilyen nyelven, de a teletexten egy nagy Inter és egy Barcelona feliratot látok. Ebből következtettem erre, de a sopcastos linkem is megy mégcsababarca írta:Sat1 honalpján a Stuttgart-Rangers-t írja..ElBartimaeus írta:Van Sat1-em és az Inter-Barcelonát adja!!!!!:D:D Legalábbis ha minden igaz!
Sat1 honlapján a Stuttgart-Rangers-t írja..ElBartimaeus írta:Van Sat1-em és az Inter-Barcelonát adja!!!!!:D:D Legalábbis ha minden igaz!
Na megfogadtam a tanácsot, és az van, hogy találtam egy adót, ahol BL megy, Live meg minden, németül beszélnek, és egy fehér kör a jele, benne meg vmi jel, talán egy kettes vagy valami jel, nemtom nemvalami jó a tv-m minösége. Nem vágja valaki hogy melyik csatornának lehet ilyen jele?ozsimiki írta:gyerekek pörgessétek át a csatikat, nekem még tegnap nem volt digisport, de MOST VAAAN! kábelszolgáltatóm a Gelka-Hírtech KFT, nézzétek meg, remélem sokatoknak fent lesz!
még jó hogy végigpörgettem, keresve az ORF1et![]()
![]()
Le lesz kódolva...csababarca írta:A raiUno-ban van minden reményem...aztán ha meg nem akkor netes meccsnézés,bár azt nagyon nem csípem...
Nekem meg nincs.ozsimiki írta:gyerekek pörgessétek át a csatikat, nekem még tegnap nem volt digisport, de MOST VAAAN! kábelszolgáltatóm a Gelka-Hírtech KFT, nézzétek meg, remélem sokatoknak fent lesz!
még jó hogy végigpörgettem, keresve az ORF1et![]()
![]()
Csinál egy keresést és meglesz. Vagy nézd a paprika tv helyén. Nálam még mindig paprika tv néven van.danko94 írta:NEKEM ELMENT A DIGISPORTOOM!!!!![]()
![]()
Eddig volt, most nincs. pedig digitv-nk van és elment a sport1-2 is mit tegyek? valakinél hasonló problem???