Thierry Henry
- El fanático
- Entrenador del Barça
Biztos, hogy önszántából nem akar elmenni a Barcából - bolond lenne.
32 évesen fiatal még ahhoz, hogy elmenjen egy kisebb csapathoz 1-2 évet úgymond "levezetőzni" aztán annyi.
A jelenlegi játékospiacon pedig név ide, teljesítmények, eredmények oda - nem fognak kapkodni már érte - otthon, a Ligue 1-ben biztosan tárt karokkal várnák, de másutt már nem hiszem, legalábbis ami a legnagyobb csapatokat illeti... Kisebb csapatok pedig egyszerűen nem tudnák sem megvenni, sem fizetni...
32 évesen fiatal még ahhoz, hogy elmenjen egy kisebb csapathoz 1-2 évet úgymond "levezetőzni" aztán annyi.
A jelenlegi játékospiacon pedig név ide, teljesítmények, eredmények oda - nem fognak kapkodni már érte - otthon, a Ligue 1-ben biztosan tárt karokkal várnák, de másutt már nem hiszem, legalábbis ami a legnagyobb csapatokat illeti... Kisebb csapatok pedig egyszerűen nem tudnák sem megvenni, sem fizetni...

- Andris
- Adminisztrátor
Szvsz jó az öreg a háznál, én csak akkor adnám el, ha vki még adna érte jó pénzt, és ő is menne még máshova.
Máskülönben marasztalnám még 1 évet minium. Persze nem úgy, hogy ennyire kezdőközelben legyen, mint most.
Máskülönben marasztalnám még 1 évet minium. Persze nem úgy, hogy ennyire kezdőközelben legyen, mint most.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
Attól függetlenül, hogy hogyan teljesít, mindenképp eladnám őt év végén, nyáron. Számomra ő lenne a következő Eto'o után, akitől meg kéne válni. Mondom ezt annak ellenére, hogy Henry egyik legnagyobb kedvencem a "nagy" Arsenal-os időszak óta - végülis nem véletlenül, hiszen ő egy zseni.
És ha rosszul játszik, még akkor is tud egy-két olyan dolgot, amiből látszik, hogy ez az ember igenis tud valamit.
A jelenlegi Barca-formáját nem kommentálnám, de azért a francia válogatottat még mindig ő viszi a hátán, Ribéry ide-vagy-oda.
Ha jól játszana ez évben, én akkor is túladnék rajta év végén, mert előbb-utóbb ez elkerülhetetlen, és kell a változás a csapatba. (Most is örvendtem a változásnak)
De addig is, én bízom benne, sőt: biztos vagyok benne, hogy visszanyeri a tavalyi év 90%-ában nyújtott formáját. Ő egy mester, na...
Hajrá Henry papa!
És ha rosszul játszik, még akkor is tud egy-két olyan dolgot, amiből látszik, hogy ez az ember igenis tud valamit.
A jelenlegi Barca-formáját nem kommentálnám, de azért a francia válogatottat még mindig ő viszi a hátán, Ribéry ide-vagy-oda.
Ha jól játszana ez évben, én akkor is túladnék rajta év végén, mert előbb-utóbb ez elkerülhetetlen, és kell a változás a csapatba. (Most is örvendtem a változásnak)
De addig is, én bízom benne, sőt: biztos vagyok benne, hogy visszanyeri a tavalyi év 90%-ában nyújtott formáját. Ő egy mester, na...
Hajrá Henry papa!

- lui1698
- Llegenda del Barça
Azért én bízok benne, hogy fog még jól játszani.
Meg abban is, hogy a Barca után nem Amerika lesz a következő állomás.
Jó lenne még látni, más európai csapatban is. Mert azért van jópár hely ahol alapember lehet még 2-3 év múlva is.
Meg abban is, hogy a Barca után nem Amerika lesz a következő állomás.
Jó lenne még látni, más európai csapatban is. Mert azért van jópár hely ahol alapember lehet még 2-3 év múlva is.

Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
- barca0417
- Entrenador del Barça
Tény, hogy Henry-nak van a legnehezebb dolga, elöl, mert Messi, Iniesta és Xavi ösztönösen , zsigerből játszák az igazi Barca-játékot, és neki szinte mindegy , hogy ki van elöl. Henrynak meg kellett szoknia. Majd ez sikerült is, összeszokott Eto'oval , nagyon is egymásra találtak, (együtt tisztelgés, gólpasszok egymásnak stb.) Erre most új ember van akit meg kell szoknia, ráadásul már nem fiatal, És jelenleg azért mentálisan se biztos , hogy topon van, hiszen mint a francia válogatott kapitánya, összezördült Domenech-el, és lehet hogy ki sem jutnak a vb-re.
De ez csak az én véleményem. Egyénként nem lennék meglepve, ha év végén távozna, bár nem örülnék neki.
De ez csak az én véleményem. Egyénként nem lennék meglepve, ha év végén távozna, bár nem örülnék neki.

-
- Director del Fútbol
Én csak és kizárólag attól tartok, hogy Titi lesz az egyetlen srác a keretből akivel megeshet, hogy kiégett. Már nincs BL és közelebb a nyugdíj is egyre jobban.
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!
Yaya Touré - a szikla.
SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
Yaya Touré - a szikla.
SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
- Andris
- Adminisztrátor
Volt egy csomó felkészülési meccs amint játszott, volt két bajnoki, 3 szuperkupa, meg ez most. Nyilván nem játszott minden. Azért mostmár jogosan lehet mondani, hogy az év kezdő FORMA egyáltalán nem jó.
Részemről sokkal nyugodtabban kezelem a szitut, mint tavaly, egyszerűen azért, mert úgy látom hogy Guardiola mostmár más megoldásokban is gondolkozik a problémát illetően.
Amúgy tavaly is így kezdte, és kb a Nov. végi Valencia meccsre (asszem akkor volt) kapta először össze magát. Addig sokat is játszott Ini a balon.
Idén viszont nem biztos, hogy lesz olyan szerencséje, h visszaférjen a stabil kezdő szerephez. Bojan jobbnak látszik, mint tavaly, kettővel több fiatal szélső támadónk van, akiknek lehetőséget kell adni, ráadásul eddig kb maximálisan élnek az esélyekkel. Ráadásul Busquets és Keita is javult, és remélem fognak is még.
Szóval össze kell kapni magát az "öregfiúnak" ismét, alaposan, és gyorsabban.
Részemről sokkal nyugodtabban kezelem a szitut, mint tavaly, egyszerűen azért, mert úgy látom hogy Guardiola mostmár más megoldásokban is gondolkozik a problémát illetően.
Amúgy tavaly is így kezdte, és kb a Nov. végi Valencia meccsre (asszem akkor volt) kapta először össze magát. Addig sokat is játszott Ini a balon.
Idén viszont nem biztos, hogy lesz olyan szerencséje, h visszaférjen a stabil kezdő szerephez. Bojan jobbnak látszik, mint tavaly, kettővel több fiatal szélső támadónk van, akiknek lehetőséget kell adni, ráadásul eddig kb maximálisan élnek az esélyekkel. Ráadásul Busquets és Keita is javult, és remélem fognak is még.
Szóval össze kell kapni magát az "öregfiúnak" ismét, alaposan, és gyorsabban.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
-
- Jugador d'estrella
Ebben a szezonban? Hány meccs volt eddig? 2 bajnoki és egy BL, meg egy SC. Ha már Ibrahimovicnak megadod az időt arra h megszokjon vmi újat akkor add meg Titinek is.kanty írta:Henry tegnap hozta azt a formát amit ebben a szezonban megszokhattunk tőle.....sajnos![]()
Én valahogy úgy éreztem, h nem vette fel a mecs ritmusát. Rendre rossz mególdást választott. Egyetlen egyszer tudott elmenni a védő mellett amikor Messi majdnem gólt szerzett.
Remélem hamarosan feljavul, mert ez igy kevés lesz.

peace.
- chonggy
- Capitá del Barça
kanty írta:Henry tegnap hozta azt a formát amit ebben a szezonban megszokhattunk tőle.....sajnos![]()
Én valahogy úgy éreztem, h nem vette fel a mecs ritmusát. Rendre rossz mególdást választott. Egyetlen egyszer tudott elmenni a védő mellett amikor Messi majdnem gólt szerzett.
sztem nagyon nem érzi Ibrát..éppen,h összeszoktak Samuval,jött Ibra,kezdhetik elölről az ismerkedést a pályán...és ez nem könnyű,főleg,h két nagyon különbözű játékosról van szó..és úgy tűnik nekem (nem kell kövezni

„Madrid, cabron, salude al campeón”-Samuel Eto`o
Henry tegnap hozta azt a formát amit ebben a szezonban megszokhattunk tőle.....sajnos

Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
- DavidsNeD
- Jugador del Barça
Hát lehet gyengén játszott, de azért egy Messi mellett leönzőzni Titit nevetséges szvsz. Úgyértem, a "bolha" számtalanszor túlcselezi magát, amikor már tovább kellene adnia, ami néha még jobb képességei ellenére sem megbocsátható.
Ha valakit nagyon tudok krizitálni a tegnapi játéka miatt, akkor az Henry.
Az nem érdekel,hogy nem ment neki a játék,vagyis érdekel. De Messinek is vannak ilyen napjai.
Viszont az,hogy játszotta az önző mjmot, nagyon nem állt jól neki...
Remélem elgondolkozik,hogy rajta kívűl van 10ember még a csapatban,és fog adni értelmes passzokat előre is, nem csak hátra...
Az nem érdekel,hogy nem ment neki a játék,vagyis érdekel. De Messinek is vannak ilyen napjai.
Viszont az,hogy játszotta az önző mjmot, nagyon nem állt jól neki...
Remélem elgondolkozik,hogy rajta kívűl van 10ember még a csapatban,és fog adni értelmes passzokat előre is, nem csak hátra...
Aggasztó a helyzet...Andris írta:Fú én.
Húú.
Visszafogom ám magam.
Ugyanez vonatkozik Keitára is.
De legalább Pep mostmár rendszeresen dobálja a kritikátcseréli lefele elsőként, akárhányszor csak játszik.
Remélem Iniesta lesz kezdő, és hol Busquets, hol Pedro, hol Jeffren kap lehetőséget. Főleg a nehéz meccsekre értve, mert nyilván a franciának is kell játszani.

- Andris
- Adminisztrátor
Fú én.
Húú.
Visszafogom ám magam.
De legalább Pep mostmár rendszeresen dobálja a kritikát
cseréli lefele elsőként, akárhányszor csak játszik.
Remélem Iniesta lesz kezdő, és hol Busquets, hol Pedro, hol Jeffren kap lehetőséget. Főleg a nehéz meccsekre értve, mert nyilván a franciának is kell játszani.
Húú.
Visszafogom ám magam.
De legalább Pep mostmár rendszeresen dobálja a kritikát

- József Attila
- József Attila
-
- Jugador d'estrella
Újabb gólt szerzett! Domenech megint neki köszönheti az 1 pontot...
Henry azóta nyilatkozott, és elmondta, h ő nem cáfolta meg Domenech képességeit, és h a csapatban nagyon jó az összhang.
Amugy nem értem mit keres még ott Domenech, huzzon haza. Jöjjön a helyére Zidane
Amugy nem értem mit keres még ott Domenech, huzzon haza. Jöjjön a helyére Zidane

-
- Jugador d'estrella

"a nagy szomorúságban mindig szükség van egy kis szeretetre ,úgyh ezennel szeretném megkérni a barátnőm kezét"
Közvetlenül a kiesés után , ilyet nyilatkozni , ahelyett h lemondott volna... Elmebeteg!
Elüldözte Trezeguet is ,aki Henry egyik legjobb barátja és jó csatár volt.
Ja és Domenechet utálja az összes francia szurkoló és a média is támadja kőkeményen , nem az ottani Blikk , hanem pl az 'ottani Nemzeti Sport'.
Nagyon helyes ,hogy Henry kiállt , ő aki az egész francia focitörténelemben a leggólerősebb csatár , Platinit maga mögé utasítva , nagyobb tiszeteletet érdemel ,mint Domenech és tuti ,hogy igaza van.
Nem a sajtón keresztül kellett volna üzengetni? Higgyétek el ,hogy Henry ,Gallas stb.. már kismilliószor beszéltek Domenechel személyesen , a szövetségen belül is stb. Nem lett semmi hatása. Semmi értelme nem lett volna a további hallgatásnak , csak az h a franciák megint kiesnek egyből a vb-n , már ha kijutnak.

Ez most eleg nagy hujesegnek tunik nekem. Henry nem megy szerintem vissza Angliaba,kitolti a 2011-ig szolo szerzodeset. Fabregas pedig esetleg jovo nyaron ha jon...BarcaKing írta:Én Henryt, Fabregas-ra cserélném inkább mint Robinho-ra,hm szép is volna,Henry és Fabre is visszatérne előző klubjához.

-
- Jugador del Barça
t.henry5511 írta:Srácok én a francia válogatotthoz annyit szolnék hogy Domenech helyett visszahoznám Aimé Jacquet-t. Hidjétek el 98' ba nem véletlenül nyertek VB-t a franciák. Ő az eddigi legjobb francia edző szerintem.
Az egy nagyon jó csapat volt, kétségtelen. Ha jól tudom, akkor Braziliát verték meg. Ha jól emlékszem, a döntő előtti nap Ronaldo rosszul lett, és az egész csapat érte aggódott. Végül játszott, de azért kihatott a csapatra.
Henry-t megértem, de nem a sajtón keresztül kellett volna.
- t.henry5511
- Jugador del Barça
Srácok én a francia válogatotthoz annyit szolnék hogy Domenech helyett visszahoznám Aimé Jacquet-t. Hidjétek el 98' ba nem véletlenül nyertek VB-t a franciák. Ő az eddigi legjobb francia edző szerintem.
Én Henryt, Fabregas-ra cserélném inkább mint Robinho-ra,hm szép is volna,Henry és Fabre is visszatérne előző klubjához. 

A franciákat már jó ideje nehéz aktív figyelemmel követni.
Egyszerűen nem lehet átlátni, hogy mit akarnak. Tulajdonképpen azon kívül, hogy látszik: milyen felállásban vannak (bár ez sem mindig), semmilyen koncepció nincs a játékukban. Kicsit úgy tűnik a focijuk, hogy "előrevágjuk a csatároknak, majd ők megoldják valahogy". Amiből az lesz, hogy természetesen nem tudják megoldani, pedig nagyon jó támadók, sőt: világklasszisok. A középpályán nincs jóformán összjáték...van egyáltalán középpályájuk? - én olykor ezt sem veszem észre. Fordított esetben pedig az ellenfél -ha gondol egyet- tök simán átlépi a frank középpályát. Na, mindegy, ez nem teljesen a megfelelő topik.
De lényegében azt akartam mondani, hogy Henry-nak teljesen igaza van, ráadásul ő ennek pl. okait is látja (nem megfelelő edzések, felkészítések). Nincs egyszerű helyzetben a csapat, mivel ha csak a játékosokat nézem, akkor ennek a bandának 2 évente a nagy tornákon mindig a legjobb 8 között kéne lenniük (minimum!). A selejtezőkön meg a csoportelsőség is alap követelmény lenne szerintem. 2006 ezüstérmét a focisták zsenialitása hozta össze, mert ott sem volt egyértelmű, hogy tul.képpen mit játszanak. De egy-egy jól eltalált lövés beakadt.
Egyszerűen nem lehet átlátni, hogy mit akarnak. Tulajdonképpen azon kívül, hogy látszik: milyen felállásban vannak (bár ez sem mindig), semmilyen koncepció nincs a játékukban. Kicsit úgy tűnik a focijuk, hogy "előrevágjuk a csatároknak, majd ők megoldják valahogy". Amiből az lesz, hogy természetesen nem tudják megoldani, pedig nagyon jó támadók, sőt: világklasszisok. A középpályán nincs jóformán összjáték...van egyáltalán középpályájuk? - én olykor ezt sem veszem észre. Fordított esetben pedig az ellenfél -ha gondol egyet- tök simán átlépi a frank középpályát. Na, mindegy, ez nem teljesen a megfelelő topik.
De lényegében azt akartam mondani, hogy Henry-nak teljesen igaza van, ráadásul ő ennek pl. okait is látja (nem megfelelő edzések, felkészítések). Nincs egyszerű helyzetben a csapat, mivel ha csak a játékosokat nézem, akkor ennek a bandának 2 évente a nagy tornákon mindig a legjobb 8 között kéne lenniük (minimum!). A selejtezőkön meg a csoportelsőség is alap követelmény lenne szerintem. 2006 ezüstérmét a focisták zsenialitása hozta össze, mert ott sem volt egyértelmű, hogy tul.képpen mit játszanak. De egy-egy jól eltalált lövés beakadt.
- Livia Drusilla
- Jugador d'estrella
Domenech soha nem volt kiemelkedő edző, már a szövetségi kapitányi kinevezése is sokakat meglepett...Ronaldinho&Barca írta:Nekem nagy kedvencem lett a francia, megkedveltem amióta nálunk rúgja a bőrt, megkedveltem általa a francia válogatottat, és amit a korábbi tornákon is látok, elszomorító, francia válogatott nem erre hivatott..Titi szavára lehet adni, rangidős a keretben, egy új edzővel újra egy erős csapat lehetne a francia válogatott, pedig micsoda játékosok alkotják a keretet, csak háát.. Szerintem ez a kritika nem csak Henrytól való, összes játékos véleménye benne van, Domenech jó edző volt, volton a hangsúly. És hozzátéve még, végre valaki a sarkára állt, vállalja a nevét és a véleményét... mióta húzódik ez az edzőkérdés már.
Remélem még válogatottsága alatt sok szép pillanatot élhet át társaival, sokat tett a francia futballért ő.

És ahhoz a VB ezüstéremhez, személy szerint nem sok köze volt, ez elég sokak véleménye...

Zidane-ékkal is rossz volt a viszonya, valami kompromisszum köttetett, így maradtak az "öregek" a válogatottban akkor...

Totális rejtély számomra, h miért van még mindig ott egyáltalán, ill. miért erősíti meg mindig a szövetség a maradását minden égés után?

XAVI - INIESTA - MESSI - Neymar +++ - Milan:? - tán lesz feljebb is...am nem vagyok optimista...