Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Akkor lássunk neki szöveget értelmezni:Sanama írta:"Egyrészt nem engedhetünk meg magunknak minden évben ilyen költekezést, másrészt szükség sincs rá."Andris írta:Vaslogika.
Robinho nembalszélső nem
![]()
1. Szerinted nincs szükség Robinhora, szóval neked nem kell balszélső.
2. Kit fogsz idehozni ingyen? Ha már akkora költekezés nem lehet?
"Egyrészt nem engedhetünk meg magunknak minden évben ilyen költekezést, másrészt szükség sincs rá."Andris írta:Vaslogika.
Robinho nembalszélső nem
![]()
És akkor szerinted 3.idényt is balszélső nélkül fogjuk elkezdeni?Andris írta:Én tuti hogy csak az egyiket. És az Fabregas lenne. Egyrészt nem engedhetünk meg magunknak minden évben ilyen költekezést, másrészt szükség sincs rá.
Robi és Cesc közt meg egyszerű dönteni, nem csak őket, hanem a szükségleteinket és a keret kombinációs lehetőségeit is alapul véve.
Egyet értek veled! Januárig nagyon sok minden kiderül majd.palesz77 írta:...
Meg szerintem a Barcának se kéne. Inkább más. Remélem jövőre igazolunk 1 Fabregast meg 1 Robinho-tFernando írta: Nekem az az állat már nem kéne.
Nekem az az állat már nem kéne.RiCsY1080 írta:Davidsot most is el lehetne hozni egy évre mert szabadigazolás talán még pár meccset végigbírna!persze ez csak egy javaslatLM10 írta:A kp-ra lehet elég lenne a télen vkit kölcsönvenni, mint 2004-ben Davids-ot.![]()
Davidsot most is el lehetne hozni egy évre mert szabadigazolás talán még pár meccset végigbírna!persze ez csak egy javaslatLM10 írta:A kp-ra lehet elég lenne a télen vkit kölcsönvenni, mint 2004-ben Davids-ot.
Igen - Igen, valószínüleg ez a megoldás, de mondjuk ez így helytelen a számolást végzőzők részéről, hisz hivatalosan Eto'o + 45 (vagy már mit tudom én mennyi) millió euró = Ibrahimivoc... Na mind1.sjd írta:Igen egyszerű ok miatt számolnak 113 milliós költekezést: az Eto'o-Ibra transzfer hivatalosan úgy néz ki, h mi fizettünk Ibráért 68at és ezzel egyidőben ők meg Eto'oért 20at
Tehát 68+16+5+25=114 (ki is jön)
Hát ez az infarktus kategóriaXavinho írta:A tv2honlapja szerint megvennénk a télen Toni-t a Bayern-től. Bár szerintem csak pletyka és semmi valóságalapja (mert baloldalra kell támadó - Robinho),de mivel Pep bele van esve a robusztus középcsatárokba (Ibra) így bármi megeshet.Mindenesetre én nem örülnék neki,inkább Robinho.
Én meg a korábbinak néztem utána,mert gyanúsan sokat írtam a Hlebes korrekcióra:lui1698 írta:most néztem a cikkben, 13+3 van szóval....
de a lényeg ugyanaz
http://eurobarca.hu/index.php?menu=hir&id=9791
14+2salas9 írta:Kierrison mennyi is volt?miihii írta: Zlatanért még utólag -Hleb miatt- meg kellett toldani 15-tel kábé.Bár így még mindig nincs meg a 113
Zlatanért még utólag -Hleb miatt- meg kellett toldani 15-tel kábé.Bár így még mindig nincs meg a 113Mr. Master írta:Ibra 45Leomessi14 írta:
2009\2010 Legtobb penzt kolto klubok:
3. FC Barcelona - € 113,500,000
Csigrinszkij 25
Maxwell 5
És kit vettünk még negyven milláért? Még a brazil kissrác is 9 vagy 10 millába került. És még..?