Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Sráááácok a Real idén 2 meccsen fog pontot vesziteni az elclasicocon mert ha igy játszanak mint ma luftok.nullapassok.akkor a Barca ugy elveri őket mint azon a bizonyos 6-2es meccsen..idén miénk lesz újra a bajnokság érzem.igaz nehezebben mint tavaly!!mellé még hozzácsaphatnánk a kupátdanikaa10 írta:Egyetértek. Az 1-0 sokkal jobban takarná az igazságot, de hát elfáradt a Xerez. Igazából benne volt a meccsbe, hogy a végére elfáradnak.Mikaos írta:Az már lehet, hogy valahol zsenialitás, hogy ilyen gyatra, igazán rusnya, nullát mutató Real Madrid 4-0-ra vezet a Xerez ellen.
Luftokat rúgnak, két passzt nem tudnak egymáshoz adni, mégis 4-et találtak valahogy. Kicsit igazságtalan a foci.
2 kérdést had tegyek fel.bottlikakos írta:Ha az elejétől nézem lehet hogy már alszom![]()
![]()
Ha ez a g enny e dék margit 4-0-ra vezet a x. ellen akkor a BARCA most kb.8-0-ra mosná őket...........
Bár nem én voltam, viszont nem úgy tűnik, hogy nagyon bevált volna. Mondjuk stat szerint igazad van, a mocskos gólérzékenységét ki tudja használni, viszont játékban nagyon keveset ad hozzá.marci. írta:Egyébként még az év előtt olvastam 1 okos gyerek gondolatát,hogy Ronaldo nem fog itt bevállni,1 semmi lesz. A nickjét nem tudom,de irhatna pár sort!Szerintem tudja magáról.![]()
Ennek ellenére , nem teljesen érdemeljük meg.
Egyetértek. Az 1-0 sokkal jobban takarná az igazságot, de hát elfáradt a Xerez. Igazából benne volt a meccsbe, hogy a végére elfáradnak.Mikaos írta:Az már lehet, hogy valahol zsenialitás, hogy ilyen gyatra, igazán rusnya, nullát mutató Real Madrid 4-0-ra vezet a Xerez ellen.
Luftokat rúgnak, két passzt nem tudnak egymáshoz adni, mégis 4-et találtak valahogy. Kicsit igazságtalan a foci.
Nézel azér még meccset?soha nem fognak úgy játszani, mint mi.
Egyelőre ez elég , úgy néz ki.Tavaszra összeszoknak(remélhetőleg)Az már lehet, hogy valahol zsenialitás, hogy ilyen gyatra, igazán rusnya, nullát mutató Real Madrid 4-0-ra vezet a Xerez ellen.
Igen. Ezért írtam, hogy, nem lehet mindent pénzzel megvenni. Ha nem javulnak fel, megint hatalmas ruhát adunk rájuk. Nagyon nagyon messze vannak tőlünk, mi több, megkockáztatom: soha nem fognak úgy játszani, mint mi.gekkodan írta:Büszke lehet magára a Madrid eddig... Igazi "világverő" csapat képét mutatja, az újabb galaktikus korszak következik, sok-sok BL-serleggel és bajnoki címmel....![]()
Egyszerűen fel kéne fogniuk, hogy jelenleg olyan messze vannak a Barcelonától mint Makó Jeruzsálemtől. Játékban, eredményekben, mutatott teljesítményben, szépséget illetően JELENLEG (ezekben a hónapokban) egyellőre nem parti képes csapat a szempontunkból. Lehet, hogy év végére fordul a kocka, de azért az agyarokkal bőven visszább kéne húzódni, nem akkora durranás ez az összevásárolt katyvasz, mint mindenki hiszi.
Most pont úgy hoznak 3 pontot, ahogy Ramossal tették. Csak akkor még 250 millával kevesebb hitel volt a tartozás rovatban.
marci. írta: Tudjuk, Touré cipőjét se vihetné.De azért próbálkozik..
Tessék itt a gólFernando írta:Azért remélem még egyet begyötör Raúl vagy bárki más lesipuksás. A tippmixemnek jót tenne.
Ja,köcsö g reklám margit.Biztos a naaaaaaaaaaagy "galaktikusok" gáláznak............
"nagy" Lass
Grat.bottlikakos írta:hogy áll a meccs?????????![]()
![]()
Biztos a naaaaaaaaaaagy "galaktikusok" gáláznak............
És vele, annyival jobban tolnátok?ferninho írta:hát ez idáig tényleg pocsék....
hiányzik nagyon xabi....