Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
En peldaul bar nem dicserem a Real-t de szeretem nezni amikor jatszanak mert szerintem igen is,ha van kadvuk jatszani akkor utanunk es talan az Arsenal utan a 3. legszebben jatszo csapat.Tehat nem muszaj azert szoritani hogy a Real veszitsen,foleg nem ocsmarolni a masik csapatot...bottlikakos írta:Ez csak természetes Nem írhatom hogy "hurrá1000000-0-ra vezet a reál"
Ha valaki IGAZÁN szurkol 1 csapatnak akkor nem dicséri az ellenséges csapatot,sőt.
Úgyhogy ennyi.![]()
1.az alap hsz-emet picit "pontosítottam".Sanama írta:A Barca letámadása a legjobb, ne lepődj megü
támad csak le...
ügyes vagy....
szted minek raktam a szöveg után egy ilyen smiley kombinációt???
Very Happy Laughing![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Egyébként te beszélsz? Nem nézem a meccset,csak livescore-t erre leoltessz,hogy hlyegyerek Raul már nincs is a pályán.. ?
??ennyit ér a Madrid ,ez nem elég,az 1 percben rúgtak egy gólt utána 7o percig sétáltak es aztűn egy negyed óra alatt 4 gól.Ha a Barca nyert volna így akk:fcbarcelona1102 írta:ekkora egy undoritó, sz.r meccset...ennyit ér a madrid, aztán aki csak eredményt nézi majd ámuldozik hogy alázott a madrid....elég gyenge meccs volt :S
úgy remélem hogy idén sem nyernek semmit, és potyára dobtak ki ennyi pénzt....legszebb az lenne ha BL döntő Real M.-Fc Barcelona meccs lenne, és ott mutatnánk meg ki a királyde erre elég kicsi az esély
Van ennek valami jelentősége 3 forduló után amúgy?ferninho írta: és vezet a Real a tabellán![]()
bottlikakos írta:
Ez csak természetes
Nem írhatom hogy "hurrá 1000000-0-ra vezet a reál"
Ha valaki IGAZÁN szurkol 1 csapatnak akkor nem dicséri az ellenséges csapatot,sőt.
Úgyhogy ennyi.![]()
ramos most tért vissza plusz pepe is hiányzik a csapazbólKözepes játékkal simán nyert a Madrid.
Azért arra kiváncsi leszek, h egy komolyabb csapat ellen, hogyan fog muzsikálni a védelem, mert a mai mecsen is látszódott, h eléggé könnyen zavarba hozhatóak hátul.
De tényleg döbbenet, hogy páran milyen ovis szinten vannak, hogy ha a Real ennyire veri akkor a Barca meg ennyire.marci. írta:
Az ilyen hulladék emberek miatt útálják egymást a a szurkolok.Szerintem itt normálisan elbeszélgettünk,néha csipkelődtünk ,de ilyen szintre senki sem ereszkedik le..![]()
5-0.Csalóka,és igaza van a legtöbb Barcásnak,nem érdemeljük meg!
De azért Hala Madrid!
marci Majd ellenünk megmutathatjátok mire vagytok képesekmarci. írta:Az ilyen hulladék emberek miatt útálják egymást a a szurkolok.Szerintem itt normálisan elbeszélgettünk,néha csipkelődtünk ,de ilyen szintre senki sem ereszkedik le..Ha az elejétől nézem lehet hogy már alszom
Ha ez a g enny e dék margit 4-0-ra vezet a x. ellen akkor a BARCA most kb.8-0-ra mosná őket...........![]()
5-0.Csalóka,és igaza van a legtöbb Barcásnak,nem érdemeljük meg!
De azért Hala Madrid!
danikaa10 írta:2 kérdést had tegyek fel.bottlikakos írta:Ha az elejétől nézem lehet hogy már alszom![]()
![]()
Ha ez a g enny e dék margit 4-0-ra vezet a x. ellen akkor a BARCA most kb.8-0-ra mosná őket...........
Neked mért kell MINDIG szidnod a Realt?
A másik, hogy mér raksz minden mondat után 54 pontot?
Ezért klasszisokkal jobb a Madrid egy Xereznél.danikaa10 írta:
Egyetértek. Az 1-0 sokkal jobban takarná az igazságot, de hát elfáradt a Xerez. Igazából benne volt a meccsbe, hogy a végére elfáradnak.
Az ilyen hulladék emberek miatt útálják egymást a a szurkolok.Szerintem itt normálisan elbeszélgettünk,néha csipkelődtünk ,de ilyen szintre senki sem ereszkedik le..Ha az elejétől nézem lehet hogy már alszom
Ha ez a g enny e dék margit 4-0-ra vezet a x. ellen akkor a BARCA most kb.8-0-ra mosná őket...........
MondoménPerrero írta:ruud már meglőtte cca. 2 perce
kár hogy már az 59. percben le lett cserélve....Figyeljétek meg.
Raul 93.percben meglövi az 5.-et.
Kb ugyanezeket kérdezném én is.. Alap követelmény a Realtol hogy megverje a másod osztályból feljutó Xerest. Ez van e miatt nem dől össze a világ. Most kit érdekel mennyire verné meg a barca őket? Leehet hogy nem is verjük meg őket. De ezt kötve hiszemdanikaa10 írta:2 kérdést had tegyek fel.bottlikakos írta:Ha az elejétől nézem lehet hogy már alszom![]()
![]()
Neked mért kell MINDIG szidnod a Realt?
A másik, hogy mér raksz minden mondat után 54 pontot?
Hát akkor nem .danikaa10 írta:Ő már pályán sincs.Sanama írta:Figyeljétek meg.
Raul 93.percben meglövi az 5.-et.