Perrero írta:Főleg Titinho tanácsára, megvettem Vukcevicet. ho, érdemes játszatni

Eddig nálam semmi extrát nem csínált..
Csá!
Most láttam, hogy még pénteken írtál, hogy lenne egy pár kérdésed msn-n.

Péntek délután óta nem nagyon voltam itt (meg úgy alapjában gépnél), úgyhogy bocsi.
Na de a kérdésedre a válasz:
Mivel én 4-1-2-2-1-et játszatok (mint a Barca felállása), így a kp-n szerepel nálam egy másik kp-val. Az instrukciói azok elég egyszerűek, beállítom szimplán kp-ként (a Gyerünk! menünél) és ott adok neki egy kis kreatív szabadságot, kb. a normál és a nagyok sok között legyen, valamint gyakran ugrasson ki, és a mentalitása is támadó legyen. A többi mind középen van (passz, letámadás, távoli lövés, keresztlabda), a beadásai azok mélyek legyenek, valamint a csapat taktikánál beállítom, hogy irányító használata és beállítom őt elsőszámú irányítóként, így ő találkozik a legtöbbször a labdával és osztogat vagy előre a csatárnak, vagy ki a két szélre. Jaa...és leginkább a bal oldali kp poszt az övé, mivel a bal lába az nagyon erős, míg a jobb gyenge. A JOBB oldali szabikat illetve, a JOBB oldali szögleteket is ő végezze el. A másik kp-mnak (a jobb oldal felőli), ugyanezek a beállításai, csak neki nincsen sok kreatív szabadsága, az is középen áll, de neki is van asszem 5 gólja és 8-9 gólpassza.
Adtam volna képet is, de most melóhelyen vagyok. Remélem azért érthetően írtam le.
Most nálam is "leeresztett" egy kicsit, most 38 meccsnél jár 25 gólpassznál és 12 gólnál, de esélyes az év játékosa díjra Olaszországban.
Jelenleg 33 fordulón vagyok túl az
AS Romával és 7 ponttal előzöm meg a 2. Intert. Az Olasz-kupa elődöntőjén továbbjutottam az Udinese ellen 3-1-el, a döntőben az Inter vár rám. Az EL-ben az elődöntőben a Sporting Lisszabon vár rám.
Ennyi, remélem meg tudom nyerni mind3-at.
Na peace.