miihii írta: De ez csak az én gondolatom...
meg az enyém is..

miihii írta: De ez csak az én gondolatom...
robi0327 írta: Az olimpia erre az evre szamit.
Merész kijelentés ez.robi0327 írta: Igaz hogy Xavi egy nagyon jo jatekos de Messi job es ezt a golokal is bizonyitja.
fcbarca0827 írta: Szerintem az Olimpia az még az előző évre számított, (ha egyáltalán számított...)Cannavarro sem lőtt több gólt, mint az akkori második! (Vagy, akár az akkori másik kb. 45...)
Vagyis nem a gólok számítanak! Ha az számítana az olasz nem lenne aranylabdás! Én nagyon remélem, hogy Xavi kapja meg az aranylabdát! De sajnos, nem annyira "ismert", ahhoz, hogy egy ilyen díjat besöpörjön...
Szerintem az Olimpia az még az előző évre számított, (ha egyáltalán számított...)robi0327 írta:Az aranylabda kerdes eggyertelmu,senki nem erdemli meg jobban mint Messi,igaz Xavi is nagyon nagyot jaccot az elmult szezonba es az idejibe is eddig de mivel Messi tobb golt lott sokal mint Xavi igy alap hogy az ove kene legyen.Az Argentin valogatott meg nem egyedul Messibol all, de meg valogatottbeli sikere is van mivel Pekingbe megnyertek az Olimpiat szoval nem kerdes szerintem az aranylabda sorsa.
Ha nem Messi kapja az aranylabdát akkor igazságtalan az élet!!Ugyanis senki nem nyujtott egyetlen csapatban sem olyan kiemelkedő teljesitményt mint ő,de most komolyan Messin és Xavin kivül kit jelölnek még a lasztira?Ilúvatar írta:Érdekes beszélgetésben vettem részt ma:
Egyik barátom szerint Messi nem lesz aranylabdás, mivel Argentína csúnyán leszerepelt a selejtezőn... S ezt figyelembe veszik a szavazásnál...
Én kivédtem Messit azzal, hogy nem ő tehet róla, hogy Argentína rosszul játszott, plusz a Barcával 5 kupát gyűjtött össze.
véleményetek?
Ilúvatar írta:Érdekes beszélgetésben vettem részt ma:
Egyik barátom szerint Messi nem lesz aranylabdás, mivel Argentína csúnyán leszerepelt a selejtezőn... S ezt figyelembe veszik a szavazásnál...
Én kivédtem Messit azzal, hogy nem ő tehet róla, hogy Argentína rosszul játszott, plusz a Barcával 5 kupát gyűjtött össze.
véleményetek?
Nem tudom, szerintem a C.Roni féle Portugál válogatott se volt olyan nagy szám.Ilúvatar írta:Érdekes beszélgetésben vettem részt ma:
véleményetek?
Véleményem: A barátodat küldd el orvoshoz.Ilúvatar írta:Érdekes beszélgetésben vettem részt ma:
véleményetek?
Ha nem Messi, akkor Xavi kapja, egyik jobb lenne, mint a másikIlúvatar írta:Egyik barátom szerint Messi nem lesz aranylabdás, mivel Argentína csúnyán leszerepelt a selejtezőn... S ezt figyelembe veszik a szavazásnál...
Én is csak a második félidőben éreztem, hogy túlzásba viszi, de mentségére legyen mondva:Andris írta:Azért néha nagyon önző.
Azért néha vágtak le igen szép kis kényszerítőt Ibrával. Sztem nem lesz rossz a kapcsolatuk addig, amíg Ibra tisztelni fogja Messit. A Bolha meg inkább a 4. gól után lett önző, mondhatni öröm focit játszott, de teljesen éles helyzetben többet passzolt. Keita gólja előtti résznél meg nem figyeltem Ibra helyzetét, de az is lehet, hogy akkor meg a svéd nem tudott volna jobban passzolni, meg a cselezés volt a kiszámíthatatlan. Akkor meg jó döntés volt.Andris írta: Én viszont nem szeretem.
És biztos vagyok benne hogy Ibrahimovic sem fogja szeretni, mert ő viszont osztja a labdát Messinek, ha lehet..
Ettől függetlenül hihetetlen.
Én viszont nem szeretem.danikaa10 írta:Szerintem belefér.Andris írta:Azért néha nagyon önző.
Szerintem is belefér még.Van,h jobban rácsavarodik a bőrre,de sztem jó helyen is van náladanikaa10 írta:Szerintem belefér.Andris írta:Azért néha nagyon önző.