Azért a végén össze ne essetek Perez lábai előtt, elvégre 1x már jól megbuktatták a csapatot szeretők, emlékszem ám azokra a hangokra is, amikor szinte úgy kergették el a Madrid szurkolói.
Nekem speciel megfelet akkor is Perez, nem én kergettem el!
Én továbbra sem értek egy dolgot: Mi ez a nagy ellenszenv a hitellel kapcsolatban?

A gazdaság, a fejlődés alapja, mozgatórúgója, hitel nélkül sokkal visszamaradottabb lenne az egész világ.
Továbbá mindig úgy van beállítva, mintha mi kaptuk volna ahitelt, és ennyi. Ajándék volt, nem is kell visszafizetni, adomány a madrid megsegítésére! Hát nem! Nemhogy ezt a pénzt kell visszafizetnünk, hanem még a kamatot is, szóval nincs itt szó semmiféle ajándékról. Nem a bankok vették meg a játékosokat, nem ők fogják kifizetni, azokat a milliókat szépen a madrid számlájáról fogják levonni.
Tehát nem értem összességében ezt az egész hitelezős dolgot. De lehet, hogy csak nekem van ilyen elcseszett hozzáállásom az egészhez. Én felvettem a diákhitelt is(pedig szerencsére nem lett volna rá szükségem), aztán irány a tőzsde!