Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Na igen szerintem is erről van szó, ha nem jön a játék akkor is annyi sztár van most, hogy egyszerűen nem látok esélyt arra, hogy egy meccset megússzanak gól nélkül az ellenfelek, ami ugye ránk is igaz azért.mess2009 írta:én úgy látom a Real most a "sok lúd disznót győz " állapotban van, annyi világsztárt össze lapátoltak, hogy 90 perc alatt valamelyik mindég betalál!
a nagyszámok törvénye alapján bizonyára lesz azért más csapat is aki megállítja őket, de alapvetően ezt az évet a két egymás elleni meccs fogja eldönteni. az tény hogy még az elején vagyunk , de MOST nemigen lehet tárgyilagosan mást jósolni!
azért akkor még ért valamit a spanyol bajnokság.Rivaldo11 írta: Joggal. Tripla, egy rakat saját nevelés, laza hatos a bernabeuban...
Ahhoz képest, hogy nálatok sokan még a 2002-es- csapatotokra csöpögnek...( ami messze volt a triplától.)
Joggal. Tripla, egy rakat saját nevelés, laza hatos a bernabeuban...marci. írta:Neked se ártana néha mikor elcsöppensz a tavalyi csapattól...Az aranylabda gálára remélem visz zsepit, nehogy elbőgje magát hogy nem ő nyer.![]()
csakhogy itt az volt a lényeg, hogy idén semmivel sem mutatott többet a blben és bajnokságban a barca.Azokhoz sehogy.
nem kötöttem bele semmi ilyesmibe, csak néha ha visszaolvasnátok még 2 hozzászólást..Ebbe kár belekötni.Megnyerték?Meg.Ők voltak a legjobbak?Ők.
okésoha ne mond/írd, hogy soha
Már bocs, de kiragadni egy részmondatot ilyen [auto_cenzúra]ág, mint amit én is csináltam, gyerekesség itt kezdődik
Ha meg akarok érteni amit írtam akkor értsd meg, ha nem tudod, akkor nőjj fel
soha ne mond/írd, hogy sohazsuni írta: soha
1.Csak 1 feltételezés , hogy igy volt.Ez olyan Ronaldos, 3. forduló de ő már gól király akar lenni, nem ám örülne, hogy Van Nisterlrooy visszatért (igaz vissza is sérült. ) Most pedig támadhatnak a Realosok ezért, kiváncsi vagyok ki mivel fog jönni.
Érdekes figura lehetsz,ha neked ez ennyire poénos.Nincs semmi gond se a hitellel,tök hétköznapi.Mo 70%-a abból él..Természetesen hitelt vesz fel.
3?Melyik is?No, abból a 4ből 3olyan védhető volt,mint a pinty.
Most úgy őszintén.Ki nem tojja le?Tényleg ezen kell vitatkozni,hogy a kapus bepotyázta?Megadták.Ha CR lő 30 ilyet ,akkor is ő lesz a gólkirály,és mindenki tesz rá,hogy potyák.Egy olyan Messi-Ibra gól nem volt idén, ami kapus hiba volt.
Neked se ártana néha mikor elcsöppensz a tavalyi csapattól...Az aranylabda gálára remélem visz zsepit, nehogy elbőgje magát hogy nem ő nyer.
Ebbe kár belekötni.Megnyerték?Meg.Ők voltak a legjobbak?Ők.bocs, de ez hogy jön az idei bajnoksághoz és blhez?
Azokhoz sehogy. De a kérdés nem ez volt, hanem az, hogy ebben a szezonban adnak e címeket a tavalyi sikerekért. Adnak.zsuni írta:bocs, de ez hogy jön az idei bajnoksághoz és blhez?Adnak. Játszhattunk az európai, és a spanyol szuperkupáért, majd decemberben jöhet a klub vb.
Eddig 5 tróófea. Meglesz a hatodik is.
bocs, de ez hogy jön az idei bajnoksághoz és blhez?Adnak. Játszhattunk az európai, és a spanyol szuperkupáért, majd decemberben jöhet a klub vb.
Eddig 5 tróófea. Meglesz a hatodik is.
Adnak. Játszhattunk az európai, és a spanyol szuperkupáért, majd decemberben jöhet a klub vb.zsuni írta:tavaly? arra adnak címeket?Azt hiszem mi már bizonyítottunk tavaly...
tessék.Zsuni,
Mielőtt osztod az észt, olvass !
1.ingyen van
2.nem leszel nevetséges Smile
ui: ne mondatokat idézz, szöveget egyben, és úgy rájöhetsz hogy mit írtam.
Igen. Barcelona játszott az Interrel,ATM-el.
Illetve a kapusokra. Mondtam én,hogy attól jó egy kapusa,hogy "világválogatott"-e?
De nem bakiztak ...
Annyit mondtam. Nevetségesek voltak. 4gólból 3 védhető volt, csakis a kapusokon múlott,hogy bement.
Azt is mondtam,hogy a Messi vagy Ibrahimovic által lőtt gólok egyikse sem volt köszönhető kapushiábank, Ronaldo góljai közül 3-mal ellentétben.
Sőt, írtam,ha úgy lő egy szép gólt,hogy a kapusnak köze sincs hozzá, emelem a kalapom.
tavaly? arra adnak címeket?Azt hiszem mi már bizonyítottunk tavaly...
mintha a Barcelona olyan acélos csapatokkal találkozott volna eddig.zsuni írta:Kikkel játszott eddig a Real?
Xerez,Depor, Espanyol
Hát nem túl acélos ellenfelek.
Azt hiszem mi már bizonyítottunk tavaly...
mintha a Barcelona olyan acélos csapatokkal találkozott volna eddig.Kikkel játszott eddig a Real?
Xerez,Depor, Espanyol
Hát nem túl acélos ellenfelek.
igen mind2 kapus szánalmas, bezzeg az atletico a getafe és a gijon kapusa világválogatott.Főleg a kpausokon röhögtem. Ronaldo lőtt ezen a héten 4gólt ugye?
szerintem se, de ezt miért kell negativ tulajdonságnak beállitani. maximalista. tudom, ez magyarországon ismeretlen fogalom, mert mi a beletörődést örököltükert mondjuk például Messi nem csinálna ilyet egy 4-0 vagy 3-0-ás meccsen
Azért az szerintem teljesen más..Mert mondjuk például Messi nem csinálna ilyet egy 4-0 vagy 3-0-ás meccsen(nem tudom mennyi volt akkor)amikor már 2gólt lött..szerintem.Nem azon volt a lényeg,hogy gól király akar lenni..Mert sztem a világ összes focistája az akar lenni ..Perrero írta:szerintem Ibrahimovic, Messi, Forlán, Agüero, Torghelle, Drogba, stb.. is gólkirály akar lenni... most komolyan ebbe kell belekötnidanikaa10 írta:Az AS szerint Cristiano kissé sértődötten hagyta el a pályát a 79. percben (Van Nistelrooy állt be helyette), ugyanis szeretne idén is gólkirály lenni, és Messi például a 94. percben talált be. Hasonlóan viselkedett, amikor még a Manchester United játékosaként Anelkával vetélkedett a gólkirályi címért.
Ez olyan Ronaldos, 3. forduló de ő már gól király akar lenni, nem ám örülne, hogy Van Nisterlrooy visszatért (igaz vissza is sérült.) Most pedig támadhatnak a Realosok ezért, kiváncsi vagyok ki mivel fog jönni.
Ki ne akarna az lenni? De Messi besértődne ha lehoznák?Perrero írta:
szerintem Ibrahimovic, Messi, Forlán, Agüero, Torghelle, Drogba, stb.. is gólkirály akar lenni... most komolyan ebbe kell belekötni
Perez elintézi, hogy céronaldo edzésen szerzett találatait vegyék számításba a góllövőlista elkézítésekor. Így tuti a cím. Ha máshogy nem, majd picit megkeni azokat, akik döntenek a kérdésben. hogy honnan veszi hozzá a lóvét?danikaa10 írta:Az AS szerint Cristiano kissé sértődötten hagyta el a pályát a 79. percben (Van Nistelrooy állt be helyette), ugyanis szeretne idén is gólkirály lenni, és Messi például a 94. percben talált be. Hasonlóan viselkedett, amikor még a Manchester United játékosaként Anelkával vetélkedett a gólkirályi címért.
Ez olyan Ronaldos, 3. forduló de ő már gól király akar lenni, nem ám örülne, hogy Van Nisterlrooy visszatért (igaz vissza is sérült.) Most pedig támadhatnak a Realosok ezért, kiváncsi vagyok ki mivel fog jönni.
pl. itt, bár csak az első 5-öt.Capon írta:
Erről jut eszembe hol lehetne megnézni ki mennyi gólt lőtt idén?
Erről jut eszembe hol lehetne megnézni ki mennyi gólnál jár az idei szezonban?danikaa10 írta:Az AS szerint Cristiano kissé sértődötten hagyta el a pályát a 79. percben (Van Nistelrooy állt be helyette), ugyanis szeretne idén is gólkirály lenni, és Messi például a 94. percben talált be. Hasonlóan viselkedett, amikor még a Manchester United játékosaként Anelkával vetélkedett a gólkirályi címért.