Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Igaz. De azért a bajnok és a 3. között nem 20pont különbség van.Zsolti írta:én inkább úgy fogalmaznék,hogy van a k.nagy kettes (Chelsea,MU) meg utánuk még egy páran,aztán meg a többi csapat....Az Arsenalnak,meg a Poolnak köze nincs a banoki címhez..jó tavaj a poolnak volt valamennyi...
Sanama írta:A Spanyol ligával egy baj van. Az,hogy tök mind1,hogy Forlan és társai hány gólt lőnek, és ,hogy gólkirályok lesznek-e, a bajnoki cím vagy Barcelonaba vagy Madridba "költözik".
Ezzel ellenben Angliában azért van egy "nagy" 4es minden évben. Illetve most már a City is.
én még ide venném Fabianot,Agüerot,esetleg Kanoutét,Tamudot is...socio66 írta:Épp azon gondolkoztam,hogy mennyire erős lett idén a gólvágók mezőnye is a ligában.
Eddig sem volt semmi,itt volt Samu,Villa és Forlán akik minden évben hozták a maguk 20-25 gólját,idén meg érkezett még az olasz,a francia és az angol liga legjobb góllövője.
Azért nem semmi,hogy mennyi potenciális Pichici-díjas játékos van most a mezőnyben; Ibra,Messi,Ronaldo,Benzema,Villa,vagy éppen Forlán.
Ez is mutatja jelenleg a Primera Division erejét.
A végén X lett!lluisllach89 írta:Az egyenlító gól viszont gyönyörű volt!gianni írta:micsoda valenciai egyenlítés!!!!!!!!!!!
és már fordított is villa
Pablo ahogy csinálta és amennyi helye volt a labdának![]()
ATMA-nál edzőváltás nagy valenciai zakó és /vagy BL 0/1 pont szerzése esetén.
Az egyenlító gól viszont gyönyörű volt!gianni írta:micsoda valenciai egyenlítés!!!!!!!!!!!
és már fordított is villa
nagyon szép akció után szerezte meg az Argentin a vezetéstkanty írta:Valencia-Atletico Madrid 0-1
Aguero szezonbeli második góljával vezet a madridi csapat.
Nem is baj, reménykedem, hogy minél előbb kikászálódik a gödörből az ATMA.kanty írta:Valencia-Atletico Madrid 0-1
Aguero szezonbeli második góljával vezet a madridi csapat.
Jaja, pedig a Valenciában, meg a Villareálban bíztam, most még a Sevilla maradt. Azt viszont el kell mondani, hogy szerintem ettől függetlenül idény közben majd mikor már ezeknek a közepesen erős csapatoknak kicsit jobban beindul a gépezetük, akkor megszoríthatják a nagyokat, de a pontvadászatba nem szólhatnak bele, amíg nem képesek a kötelezőket nagy százalékban hozni. Egy-egy bukás benne van, de nem szabad sokat hibázni. Jelenleg sztem ez az, ami a Valenciából hiányzik. A Villareál sem volt olyan rossz a 2. félidőben a Margit ellen, csak már késő volt akkor elkezdeni játszani. Hát abban reménykedek, hogy lesznek olyan meccsek, amikor nem a nagyok hibájának köszönhetően lesz szoros a meccs, hanem lesznek olyan kisebb csapatok (akár a Bilbao) akik megtudják majd szorongatni a Barcát és a Reált (inkább az utóbbitMQuC írta:Elég gyengécske a spanyol pontvadászat. A két nagyon kivül nem igazán tudnak majd felérni a végére sem. Ez azért szomorú
És amíg mi hét közben megyünk interbe,addig ők otthon fogadják az Apoelt.Szal hangyabokányit nehezebb derbink lesz.Fernando írta: Nagy meccs lesz. Atma győzelmi kényszerben... Tavalyi miatt visszavághatnánk. Na nem a 6-1 miattNekem kissé fájt az a vereség. Ők is tipikusan olyan csapat, akik bármikor képesek kikapni az utolsótól, és megverni az elsőt az egymást követő két fordulóban.