Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hát azért nem mondanám hogy egyből beleszokott volna a játékba kellett neki egy kis idő...végre van show??tavaly is volt nem is kicsiMikaos írta:4/4, ennyi
A gólpassza meg zseniális volt, kééész....
Azért nem semmi, hogy így egyből beleszokott a Barca játékába.
És szuperek a letámadásai, nem érzek változást e tekintetben. Másban igen, de ott is csak pozitívat-> Végre van értelme beadni a labdákat középre! Végre van összjáték elől. Végre van show. Ez kell a népnek.
Ez volt a második gólpassza szerintem.Perrero írta:4/4
gólpasszab hol jár a bajnokságban
Azért az előző bajnokin a második percben az a "pofátlan, népművészeti cserépedény" laza boka a hosszúba!PITBULL írta:
Gyerünk Zlatan a bizalom megvan mutass valamit
Szerintem amig Dani Alves igy rugja a szabadokat mint mondjuk az Atléticó ellen addig nincs miért aggodnunk...amugy Ibártol már végre várnék egy egészéges duplát vagy egy laza mesterhármast...az a baj Titivel annyira nem értik meg még egymástdanikaa10 írta:Ájj de megnéznék már egy Ibra szabadrúgást.
Szerintem Ibra azért nem nagyon fogja lőni, mert magas és adott helyzetben lövés helyett egy középre ívelésnél nagyon hasznos lehet a magassága. Hogy Henry miért nem lövi, azt nem tudom, de amíg Alvesnek elsül néha ilyen jól a lába és Xavi is remekel, addig nem elégedetlenkedek.szbalint88 írta: Tényleg elvállalhatna már egyet Titi is! 20-25-ről, kicsit balról életveszélyes. Ibra meg Danival váltva rúghatna távolról, vagy legurításból közelebbről!
Tényleg elvállalhatna már egyet Titi is! 20-25-ről, kicsit balról életveszélyes. Ibra meg Danival váltva rúghatna távolról, vagy legurításból közelebbről!csaby23 írta:Én amit nagyon sajnálok hogy Henry mióta idejött nem áll oda a szabadrúgások mögé(nem tudom mi az oka)pedig az Arsenalban annó szinte senki más nem rúgta csak ő,és megjegyzem nem is rosszul..danikaa10 írta:Ájj de megnéznék már egy Ibra szabadrúgást.
Én meg azt várom tőle, hogy megint "nem fog csinálni semmit", keveset lesz játékban, nem fog senkit 1-1-ben megverni.Capon írta:Hajrá Ibra ma két gólt várok tőled.