Jól játszott, szép gólt lőtt, kihagyhatatlan, de a csapatkapitány biztos, hogy nem ő lesz, maximum helyettes helyettes. Előtte van a sorban: Xavi, Messi, Iniesta és Valdés is.Fecooo írta:zseniális fazon! ilyen fiatalon, ilyen fontos poszton...mégis már kihagyhatatlan a csapatból! Gerard barátunk lesz Puyol utódja(mmint a karszalag következő tulaja), már sokadszor írom le!
nagyon rendben van a koma!
Gerard Piqué
- Fernando
- Llegenda del Barça
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
- Capon
- Llegenda del Barça
Hihetetlen jövő előtt áll a srác. Ha nem száll el, ő is korszakos játékos lehet a Barcaban. Soha nem hittem volna, hogy el tudom majd mondani egy játékosról, hogy méltó utóda lehet Puyolnak. De most látok esélyt rá.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
-
- Jugador d'estrella
Hát konstans jól teljesít, ha nem tudnám, azt kérdezném: "Hát ez honnan jött??!"...
Ma is nagyon rendben volt. Amilyen lelkesedéssel játszik, úgy tényleg simán el tudom képzelni Puyol utódjaként. Mondjuk azrt ahhoz még teljesítenie is kell annyit, de nagyon jó úton halad.

Més que un club!!! CsakaBarca!!!!
Ő a legjobb védőnk.
Ha ott van a védelemben, akkor nyugodt vagyok.
Az meg külön szenzáció, hogy pontrúgásoknál mindig nagyon jól helyezkedik mind a védelemben, mind a támadásnál.
Ha ott van a védelemben, akkor nyugodt vagyok.
Az meg külön szenzáció, hogy pontrúgásoknál mindig nagyon jól helyezkedik mind a védelemben, mind a támadásnál.
zseniális fazon! ilyen fiatalon, ilyen fontos poszton...mégis már kihagyhatatlan a csapatból! Gerard barátunk lesz Puyol utódja(mmint a karszalag következő tulaja
), már sokadszor írom le! 

- miihii
- KHAL
Szép és higgadt gólt szerzett ma.
Elképesztően gólerős is,a kiváló védekezése mellett.A válogatottban is betalálgat.Ma is menetrend szerint érkezett és csatárokat megszégyenítően behelyezte Zlatan álompasszát.
"Török" barátunk ma is naon rendben volt.
Így tovább,Gerard!
Elképesztően gólerős is,a kiváló védekezése mellett.A válogatottban is betalálgat.Ma is menetrend szerint érkezett és csatárokat megszégyenítően behelyezte Zlatan álompasszát.
"Török" barátunk ma is naon rendben volt.

Így tovább,Gerard!

There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
- benjoBARCA
- Barça B
Nem véletlenül volt benne a tavalyi top 3-ban; nagyon ügyes és magabiztos védő lett belőle az elmúlt évben!
Esetleges pótlását szerintem Yayára kellene bízni, mivel 1., Marqueznek meccshiánya lehet 2., a középpályán így is marad választék, főleg hogy Keita is feljavult.
A legjobb persze az lenne, ha Piqué tudná vállalni a játékot!
Esetleges pótlását szerintem Yayára kellene bízni, mivel 1., Marqueznek meccshiánya lehet 2., a középpályán így is marad választék, főleg hogy Keita is feljavult.
A legjobb persze az lenne, ha Piqué tudná vállalni a játékot!

- matyi02
- Entrenador del Barça
danikaa10 írta:Remélem nem komoly a sérülése, nagy érvágás lenne az ő kiesése, főleg úgy, hogy Csigri nem játsszhat a BL-ben.
Igen megint érdekes lenne a középhátvéd sorunk. Abár állítólag már Marquez is 100%-os de Piqué csak Piqué!
Jobbulást Piqué

Szerk: Ez volt 1000. hsz-em.

- danikaa10
- Entrenador del Barça
Remélem nem komoly a sérülése, nagy érvágás lenne az ő kiesése, főleg úgy, hogy Csigri nem játsszhat a BL-ben. 

Valdes; Alves - Puyol - Piqué - Abidal; Iniesta - Torué - Xavi; Messi - Ibrahimovic - Henry.

- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
Én nem fogok aggódni, ha kiesnek a CSATÁRAINK!!! Itt van Pique
Hihetetlen. Már megint mit keresett ott középcsatár poszton?
A múltkor is onnan lőtt gólt, pedig nem szabadrúgás volt...
Hihetetlen figura, egy kincs. Ha Pique így kivirágzot, kíváncsi leszek, hogy Fabregas mekkorát fog fejlődni
(tudom, hogy tök más szitu, csak vicceltem
)
Visca el Pique

Visca el Pique

Gratulálok a góljához
Univerzális játékos lett belőle.
Kiváló védő munkára képes és ez mellett még hatalmas labdákat is oszt.
Szép volt, csak igy tovább!!!!!

Univerzális játékos lett belőle.
Kiváló védő munkára képes és ez mellett még hatalmas labdákat is oszt.
Szép volt, csak igy tovább!!!!!
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
1 év alatt így megszeressem... ráadásul féligmeddig árulóként jött vissza.
Mostmár konkrétan imádom. Sztem már top10 védő közt van világon én nemsokára top3 lesz.
Válogatottban meg nincs rá szó. 9 meccs 3 gól. ENNYI.
Úgy alavetően válogatottaiban mit rak: U17 8/3, U19 8/3, U20 5/1, U21 12/1.
csatárok vannak rosszabb teljesítménnyel
Mostmár konkrétan imádom. Sztem már top10 védő közt van világon én nemsokára top3 lesz.
Válogatottban meg nincs rá szó. 9 meccs 3 gól. ENNYI.
Úgy alavetően válogatottaiban mit rak: U17 8/3, U19 8/3, U20 5/1, U21 12/1.
csatárok vannak rosszabb teljesítménnyel

- barca_bome
- Jugador d'estrella
Nekem személy szerint az egyik kedvenc játékosom. Eddig főleg a támadó játékosok voltak kimondott kedvenceim, pl: Messi, Henry, Eto'o, Ibra, Ini, de Piqué játéka és személyisége annyira megfogott, hogy nagyon.szajko írta:Ha az ő helyére várná a vezetőség, akkor nagyot nevetnénk páran.![]()
Nem hiába van benne a legjobb 3-ba az Uefa szavazásán.
Pár év és a legjobb is lehet.
Persze, nem akartam általánosítani, abszolút igazad van. De azért ez elég durva, amit írt az az egy személy.Cooltiszo írta:Ne általánosítsunk, egy ember írta ezt, akiről még életemben nem hallottam, pedig vagy 5 éve olvasom azt a fórumot is. Nem túl barátságos arcok elsőre, de nagyon sok hatalmas barca szurkoló jár oda, ha már nem is napi rendszerességgel. Sok volt közülük az eurobarca első szerkesztői csapatában. Úgyhogy vannak ott, olyan emberek akik véleményére lehet adni.

- Cooltiszo
- Entrenador del Barça
Ne általánosítsunk, egy ember írta ezt, akiről még életemben nem hallottam, pedig vagy 5 éve olvasom azt a fórumot is. Nem túl barátságos arcok elsőre, de nagyon sok hatalmas barca szurkoló jár oda, ha már nem is napi rendszerességgel. Sok volt közülük az eurobarca első szerkesztői csapatában. Úgyhogy vannak ott, olyan emberek akik véleményére lehet adni.barca_bome írta:Fú halljátok! Index fórumon olyanokat írnak, hogy Piqué helyére várják Csigrinszkijt és hogy nem lesz nehéz dolga az ukránnak jobb teljesítményt nyújtania Piquénél. Erre én megvédtem Piquét, hogy mekkora szezont játszott, és jelzőként azt használtam Piquére, hogy spanyol, erre azt írták válasznak, hogy mellesleg nem is spanyol. Meg vagyok döbbenve! Ilyen emberek léteznek?
Ha az ő helyére várná a vezetőség, akkor nagyot nevetnénk páran.

barca_bome írta:Fú halljátok! Index fórumon olyanokat írnak, hogy Piqué helyére várják Csigrinszkijt és hogy nem lesz nehéz dolga az ukránnak jobb teljesítményt nyújtania Piquénél. Erre én megvédtem Piquét, hogy mekkora szezont játszott, és jelzőként azt használtam Piquére, hogy spanyol, erre azt írták válasznak, hogy mellesleg nem is spanyol. Meg vagyok döbbenve! Ilyen emberek léteznek?

"...létezem és élvezem, így szép!" - Supernem
Kedvencek: Puyol, Xavi, Messi
- barca_bome
- Jugador d'estrella
én úgy értettem, hogy spanyol, hogy spanyol válogatott, és azon belül katalánPerrero írta:index az kb a net gettója... de amúgy nem spanyol, hanem katalánbarca_bome írta:Fú halljátok! Index fórumon olyanokat írnak, hogy Piqué helyére várják Csigrinszkijt és hogy nem lesz nehéz dolga az ukránnak jobb teljesítményt nyújtania Piquénél. Erre én megvédtem Piquét, hogy mekkora szezont játszott, és jelzőként azt használtam Piquére, hogy spanyol, erre azt írták válasznak, hogy mellesleg nem is spanyol. Meg vagyok döbbenve! Ilyen emberek léteznek?
- barca_bome
- Jugador d'estrella
Fú halljátok! Index fórumon olyanokat írnak, hogy Piqué helyére várják Csigrinszkijt és hogy nem lesz nehéz dolga az ukránnak jobb teljesítményt nyújtania Piquénél. Erre én megvédtem Piquét, hogy mekkora szezont játszott, és jelzőként azt használtam Piquére, hogy spanyol, erre azt írták válasznak, hogy mellesleg nem is spanyol. Meg vagyok döbbenve! Ilyen emberek léteznek? 

- Barcaádám
- Capitá del Barça
igazad van én is észrevettem.BlauGranaGroc írta:Nekekm úgy rémlik tavaly végig balközépen játszott és Puyol illetve Rafa tolta Alves mellett. Lehet semmit nem jelent, de szerintem Dani oldalán nehezebb lehet jól teljesíteni, mert nagy terület marad és többször találkozik a belsővédő gyors szélsőkkel. Ettől független sokkal jobban is megoldhatta volna a védőfeladatát.
amúgy meg elég rossz meccse volt ez gyengén enerváltan játszott szvsz máskor majd több kell remélem csak idényeleji forma!

"A helyzet az, hogy jelenleg a Barça maga a futball, és ahhoz, hogy legyőzd a Barçát, a futballt kell kiirtanod."