Te amúgy olvasod az oldalt? Tudod egyáltalán, hogy Bojan sérült?bottlikakos írta:Ibra hány hetet fog kihagyni??????????![]()
![]()
![]()
Mert sztem Bozsan és Pedro nem olyan jók mint ő![]()
![]()

Te amúgy olvasod az oldalt? Tudod egyáltalán, hogy Bojan sérült?bottlikakos írta:Ibra hány hetet fog kihagyni??????????![]()
![]()
![]()
![]()
Ezen a jó kis oldalon megtalálod a választ a kérdésedre!bottlikakos írta:Ibra hány hetet fog kihagyni??????????![]()
![]()
![]()
![]()
4Xavi001 írta:hány gólja is van Ibrának eddig?
Igen, kifejezetten előnyére változott meg - visszavett az arcából - és remélem nem is lesz majd túl nagyra magával a későbbiekben sem, mert nálunk, ebben a csapatban - vagy a Barcában, kinek-hogy tetszik - ez nem szokás és nem is játsza meg az eszét senki.senkialfonz40 írta:Szerintem ma más nem tudná Eto'o-t kiváltani vagy esetleg túlszárnyalni a középcsatár poszton, remélem nagyon kellemes csalódást fog Neked okozni a továbbiakban. Én bevallom nagyon sokra tartom azt a tudást és ösztönösséget, amit a játéka hordoz. És viselkedésben is úgy látszik a közeg megtette a magáét.MessiFan írta:Én már megszoktam Ibrát. Lehet hogy nem a legjobb igazolás volt de megállja a helyét. Ha továbbra is rúgdosni fogja a gólokat akkor.
Igaz lesérült de van helyette más.
Off: Bojan mikor épül fel?
Szerintem ma más nem tudná Eto'o-t kiváltani vagy esetleg túlszárnyalni a középcsatár poszton, remélem nagyon kellemes csalódást fog Neked okozni a továbbiakban. Én bevallom nagyon sokra tartom azt a tudást és ösztönösséget, amit a játéka hordoz. És viselkedésben is úgy látszik a közeg megtette a magáét.MessiFan írta:Én már megszoktam Ibrát. Lehet hogy nem a legjobb igazolás volt de megállja a helyét. Ha továbbra is rúgdosni fogja a gólokat akkor.
Fog még ez a srác bizonyítani, hidd el!MessiFan
Én már megszoktam Ibrát. Lehet hogy nem a legjobb igazolás volt de megállja a helyét. Ha továbbra is rúgdosni fogja a gólokat akkor .
A SPORT mai számában arról írnak, hogy szinte biztos, hogy kihagyja a szombati Málaga elleni meccset. Az orvosok ugye csak egy kis kezelést javasoltak neki plusz 2-3 nap pihenőt, de Pep úgy döntött állítólag, hogy nem fogja kockáztatni, hogy rásérüljön és inkább megvárja míg teljesen fel nem épül és tökéletes állapotba nem kerül, így játszat majd a jövő héten esedékes Dinamo Kijev elleni BL meccsen a Camp Nouban.LG írta:Hát épp ez...Bojan nem épült fel, ugyhogy nincs helyette más. Én ugy gondolom, ha Ibra nem épül fel szombatra, akkor Messi megy középre.
Hát épp ez...Bojan nem épült fel, ugyhogy nincs helyette más. Én ugy gondolom, ha Ibra nem épül fel szombatra, akkor Messi megy középre.MessiFan írta:Én már megszoktam Ibrát. Lehet hogy nem a legjobb igazolás volt de megállja a helyét. Ha továbbra is rúgdosni fogja a gólokat akkor.
visca el barca írta:hát nekem továbbra is furcsa ez a zlatan gyerek. sztem nem dolgozik még annyit amennyit kéne, kedvtelennek tűnik, góljainak nem igazán örül...
ennek ellenére le a kalappal a 4/4-es mutatója mellett, illetve az mellett amit tegnap mutatott
nem értem amúgy, hogy viselkedett az internél? egyszer hisztizett, mert nem cserélték le, aztán azért berúgta a gólkirályi címet érő gólt. nem emlékszem komolyabb balhéjára, eto'o-nak azért jóval több volt az itt eltöltött évei alatt.senkialfonz40 írta:Hidd el leginkább ez okozta a fejtörést mindenkinek, nem a képességei. Szinte az összes ellenérzést ez váltotta ki, bár biztos van olyan, aki még mindig nincs kibékülve a képzettségével, de ezek száma elenyésző és most nincs miért hallassák a hangjukat. :Dfcbarcelona1102 írta:Nekem azzal volt gondom, ahogy az Internél viselkedett, és azt gondoltam, hogy ha ezen nem tud változtatni, akkor nagy gondok lesznek a Barcaban.
A visszafogottsága engem meg is lepett, nem kicsit, nagyon.Sanama írta:Nekem semmi furcsa nincs rajta .
Nagyon örülök, hogy visszafogottan örül a góljainak, nem úgy, ahogy az Interben tette.
Illetve meg fogtok lepődni, de én "örülök" a sárgájának. Mégpedig azért, mert harcos volt abban a szituációban, nem adta fel,pedig messze volt tőle a labda.
A gólja meg volt tegnap is...
A gólpassz zseniális.
És persze a kapufa.
Egyre többet mozog, és sikeresen, egyre többet vesz részt a csapatjátékban,letámadásban, védekezésben.Tegnap nem egyszer láttam a saját térfelünkön,miközben a Santandernél volt a labda.
Csak így tovább Zlatan !
Pep szavaival élve, nem napokra jött, 5 évre!