Sanama írta:Nekem semmi furcsa nincs rajta .
Nagyon örülök, hogy visszafogottan örül a góljainak, nem úgy, ahogy az Interben tette.
Illetve meg fogtok lepődni, de én "örülök" a sárgájának. Mégpedig azért, mert harcos volt abban a szituációban, nem adta fel,pedig messze volt tőle a labda.
A gólja meg volt tegnap is...

A
gólpassz zseniális.
És persze a kapufa.
Egyre többet mozog, és sikeresen, egyre többet vesz részt a csapatjátékban,letámadásban, védekezésben.Tegnap nem egyszer láttam a saját térfelünkön,miközben a Santandernél volt a labda.
Csak így tovább Zlatan !
Pep szavaival élve, nem napokra jött, 5 évre!
A visszafogottsága engem meg is lepett, nem kicsit, nagyon.

A sárgát érő becsúszása után odament elnézést kérni az ellenféltől, ha jó passzt kapott, akkor megköszönte, gólnál gólpassz adónak is gratulált valamennyire, teljesen más stílust ölt magára, mint amit az Interben "használt" és ez jó!
Kezd a megbékélésem szép lassan szimpátiába átmenni, főleg, ha így folytatja. A gól/meccs átlaga meg elképesztő, fog még ő duplázni is.

Azt meg láthatjuk, hogy néha rosszabb helyzetből is tud gólt lőni (reflexmozdulatai), tehát akár még ki is tud majd minket húzni a barnából, ha épp nem megy nagyon nekünk.
Ami viszont még mindig kicsit hiányzik (már kifejezetten jól helyezkedett, jól mozgott!) hogy visszalépjen a labdákért. Ha lehet, akkor még gördülékenyebb lenne a labdajáratásunk és úgy gondolom, hogy akkor a "3-0 utáni játék"-al is könnyebben tudnánk gólhelyzetet kialakítani anélkül, hogy "túlhajtanánk" magunkat.
De összességében már teljesen meg vagyok vele elégedve, de mindig jó, ha látunk valamit, amiben tudunk fejlődni!