Mozi & Filmek
-
- Jugador d'estrella
Sziasztok!
Én így az ajánlásokon felbuzdulva szintén ajánlanék egy filmet, nem régen adta a viasat3, ott láttam...jah tudom már, csak fél szemmel nézegettem bele, mert meccs volt, de nagyon tetszett a Torta című film. Az angol címe a Layer Cake. Kicsit Guy Ritchie-stílus, nekem bejött, azóta letöltöttem.
Én így az ajánlásokon felbuzdulva szintén ajánlanék egy filmet, nem régen adta a viasat3, ott láttam...jah tudom már, csak fél szemmel nézegettem bele, mert meccs volt, de nagyon tetszett a Torta című film. Az angol címe a Layer Cake. Kicsit Guy Ritchie-stílus, nekem bejött, azóta letöltöttem.
Més que un club!!! CsakaBarca!!!!
- Deus
- Boixos Nois
Nos, most néztem meg a filmet. Korábban nem láttam, nem is hallottam róla.Fernando írta:Újra megnéztem az egyik legjobb filmet amit valaha láttam. Holtpont. Keanu Reaves, Patrick Swayze főszereplésével. Eszméletlen jó sztori, film felépítés, jelenetek. 10/10. Egyértelmű.
Azt kell hogy mondjam, hogy jó film. Nem unalmas. Ajánlós.
A vége nagyon tetszett, így kellett lennie.

- ozsimiki
- Adminisztrátor
jelenleg nincs még...Auron írta:Valaki tudna segíteni, hogy honnan tudnám megszerezni a Crank 2-t magyar DIVX-be?
Mert ahol néztem ott angol, vagy HD, vagy, DVD9-be, vagy sima DVD, de DIVX-be kellene
köszönöm a segítségeket
legalábbis a két legnagyobb oldalon néztem,egyiken sincs.

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
-
- Jugador d'estrella
Valaki tudna segíteni, hogy honnan tudnám megszerezni a Crank 2-t magyar DIVX-be?
Mert ahol néztem ott angol, vagy HD, vagy, DVD9-be, vagy sima DVD, de DIVX-be kellene
köszönöm a segítségeket
köszönöm a segítségeket
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Hali!Fernando írta:Újra megnéztem az egyik legjobb filmet amit valaha láttam. Holtpont. Keanu Reaves, Patrick Swayze főszereplésével. Eszméletlen jó sztori, film felépítés, jelenetek. 10/10. Egyértelmű.
Köszi az ajánlást, bevallom még nem is láttam,és nem is hallottam róla, bezzeg az ilyen filmeket nem ismétli évente 3szor a tévé

egyszóval jöhetnek hasonló ajánlások még, mint láthatjuk akár régebbi filmek is, nem is értem ez hogy maradhatott ki anno

- Deus
- Boixos Nois
transformers 2 DVDRip tölthető már 

A help sajnos nem jelent még meg magyarországon... már utánanéztem.kurdt írta:Ha jól tudom, Magyarországon csak a Hard day's night és a Help! (mind2 Richard Lester) jelentek meg, és azok sem magyarul, csak felirattal; ezek szvsz dvd-n simán beszerezhetőek.

Ha jól tudom, Magyarországon csak a Hard day's night és a Help! (mind2 Richard Lester) jelentek meg, és azok sem magyarul, csak felirattal; ezek szvsz dvd-n simán beszerezhetőek.

Your village called. Their idiot is missing.
- Bányász
- Rendfenntartó - moderátor
Valaki rendelkezik bármiféle információval a Beatles filmeket illetően?Belehet é szerezni őket magyar nyelven valahonnan?(esetleg angolul magyar felirattal?)
Az Egy nehéz nap éjszakája már megvan.Úgyhogy a többi érdekelne.Bármilyen infót szívesen fogadok.
Az Egy nehéz nap éjszakája már megvan.Úgyhogy a többi érdekelne.Bármilyen infót szívesen fogadok.

"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."
"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
- ozsimiki
- Adminisztrátor
szntem abszolút egyszer nézhetős, és mivel már egyszer láttam, most nem is néztemdanikaa10 írta:Nézi ma valaki 20:00-tól a TV2-n A mag című filmet?
Igaz láttam már vagy 2x de nekem bejött.

a műfaj királyával ellentétben : Armageddon , szerintem láttam már vagy 10szer, és még fogom is.

- Slither
- Almighty Admin
- Kapcsolat:
Nem amiatt emlékeztet Lostra, hanem inkább a misztikumos történet miatt.fcbarca0827 írta:Tényleg van neki!Slither írta: Tényleg jónak ígérkezik, pont akartam ajánlani.![]()
Van egy kis Lost-os feelingje.![]()
Főleg, hogy egy "volt Lost-os" is játszik benne!
(Dominic Monaghan
Charliet játszotta!)
Legalábbis a Google-on néztem a sorozatról képeket, és az egyiken rajta van...
- fcbarca0827
- Director del Fútbol
Tényleg van neki!Slither írta: Tényleg jónak ígérkezik, pont akartam ajánlani.![]()
Van egy kis Lost-os feelingje.![]()

Azt gondoltam... Csak írtam, hogy még az is...Slither írta:Nem amiatt emlékeztet Lostra, hanem inkább a misztikumos történet miatt.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára fcbarca0827 2009.09.27. 19:19:30-kor.
KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
- Slither
- Almighty Admin
- Kapcsolat:
Tényleg jónak ígérkezik, pont akartam ajánlani.kudu írta:Flash Forwardot nézte már valaki?
Most néztem meg az első részt, nekem nagyon tetszett![]()
Elég eseménydús rész volt, de hát az első résznek ilyennek kell lenni. Az elején kell megfognia a nézőket

Van egy kis Lost-os feelingje.

@Ilúvatar: Pont azért van ott, hogy átverje az embereket. Nem sokára kiszedem, ez csak egy kísérlet. Amúgy meg moderátori engedmény.

Akartam nézni, csak elfelejtettem, mikor jön ki.kudu írta:Flash Forwardot nézte már valaki?
Most néztem meg az első részt, nekem nagyon tetszett![]()
Elég eseménydús rész volt, de hát az első résznek ilyennek kell lenni. Az elején kell megfognia a nézőket
Már töltöm is

- Deus
- Boixos Nois
nem tudtam hová rakjam a linket, gondoltam hogy idevág:
Egész pöpec japán minihorror filmeket találtam itt:
http://www.youtube.com/view_play_list?p ... 6600927C1C
Angol tudás előny! Angol feliratos.
Van egy pár pöpec kisfilm, amitől szó szerint lef*stam a bokám... Pl. a The Haunted Inn (na ez überkirály, elejétől fogva), The Cursed Doll, Lost Souls, Spiderwoman (vége felé durvul be). She-bear se rossz de elmegy. The Spirit of the dead nem olyan nagy szám, de van benne egy olyan jelenet, amitől megállt bennem az ütő
Slither! a bannered melletti mászkálós bogár alaposan átvert engem kétszer... volt már olyan h görgettem le s megálltam vhol, oszt látom hogy a monitoromon mászik a bogár, azt hittem h tényleg a monitoromon van, s ki akartam nyomni a fenébe, de nem volt ott semmi
amúgy meg úgy tudtam, hogy animált gif nem megengedett itt a fórumon, nem?
Egész pöpec japán minihorror filmeket találtam itt:
http://www.youtube.com/view_play_list?p ... 6600927C1C
Angol tudás előny! Angol feliratos.
Van egy pár pöpec kisfilm, amitől szó szerint lef*stam a bokám... Pl. a The Haunted Inn (na ez überkirály, elejétől fogva), The Cursed Doll, Lost Souls, Spiderwoman (vége felé durvul be). She-bear se rossz de elmegy. The Spirit of the dead nem olyan nagy szám, de van benne egy olyan jelenet, amitől megállt bennem az ütő

Slither! a bannered melletti mászkálós bogár alaposan átvert engem kétszer... volt már olyan h görgettem le s megálltam vhol, oszt látom hogy a monitoromon mászik a bogár, azt hittem h tényleg a monitoromon van, s ki akartam nyomni a fenébe, de nem volt ott semmi

amúgy meg úgy tudtam, hogy animált gif nem megengedett itt a fórumon, nem?

- ozsimiki
- Adminisztrátor
http://www.premierfilm.hu/film010110065 ... onmas.html
erre kíváncsi leszek, bár szerintem csalódás kategória lesz, de Willis feldobhatja talán.
előzetes:
http://port.hu/pls/me/media.print_media ... _id=211657
erre kíváncsi leszek, bár szerintem csalódás kategória lesz, de Willis feldobhatja talán.
előzetes:
http://port.hu/pls/me/media.print_media ... _id=211657

Flash Forwardot nézte már valaki?
Most néztem meg az első részt, nekem nagyon tetszett
Most néztem meg az első részt, nekem nagyon tetszett

"Nem csak az a nagy sportoló, aki nyerni tud, hanem az is, aki egy pofon után fel tud állni!"
-
- Jugador d'estrella
Szerintem nagyon jó, legalábbis angolul. Nem tudom mennyit ront rajta a szinkron.ozsimiki írta:szerk: House után kezdődött a Harper sziget című thriller szerűség, látta már valaki? érdemes megnézni? most látom,h ez egy minisorozat gondolom...
Imádom Greget, de ez most nekem nagyon unalmas volt.bowlinggolyo írta:Vki látta már az új House részt?
Szerintem nagyon jó....

Aki nézné már, de eddig feliratra várt, az az opensubtitles.org-on már talál hozzá.
vv-puyi-rafa-pique-abidal-yaya-deco-messi-neymar-henry-samu
- miihii
- KHAL
Asszem épp itt az ideje,h alaposan összeszégyelld magad!H lehet ilyet csinálni?ozsimiki írta:Heroes-al picit le vagyok maradva, előző évadban utolsó 6részt még nem láttam,most leszedtem az új évad dupla részét, szerintem holnap bepótlombár kicsit vissza is kell néznem,mert elég zavaros volt,úgy rémlik
![]()

Am helyzeti előnyben leszel így,mert igaz,h én élőben követtem az előző szériát,de annyira kiesett már,h mi is volt a vége,h a mostani nyitány közben ugrottak csak be dolgok.Szal képben leszel,ha a végkifejlet után kezded az újat.Ennyiben megérte csúsztatni

Na,akárhogy is,húzzál bele,mert hamarosan jön Dexter is

There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Heroes-al picit le vagyok maradva, előző évadban utolsó 6részt még nem láttam,most leszedtem az új évad dupla részét, szerintem holnap bepótlom
bár kicsit vissza is kell néznem,mert elég zavaros volt,úgy rémlik 
Egyedül a House-t nézem elejétől magyar szinkronnal, tv2őn (nah jó,meg a BK-t
,meg anno a Jó Barátokat,stb) akik még így tesznek, MA FOLYTATÓDIK A SOROZAT! 5.évad 12.rész jön ma.
szerk: House után kezdődött a Harper sziget című thriller szerűség, látta már valaki? érdemes megnézni? most látom,h ez egy minisorozat gondolom...

Egyedül a House-t nézem elejétől magyar szinkronnal, tv2őn (nah jó,meg a BK-t

szerk: House után kezdődött a Harper sziget című thriller szerűség, látta már valaki? érdemes megnézni? most látom,h ez egy minisorozat gondolom...

- Melkor
- Entrenador del Barça
Nekem eddig mindenki lehúzta ezt a filmet, ettől még lehet jó. Sajnos egy gond van az ilyen filmekkel - én mindig a németeknek drukkolok...PITBULL írta:Nekem mára kelett németül leirni a kedvenc filmemet...a Valkür-ről irtam nagyon jó kis film ajánlom mindenkinek,nem fogtok szerintem csalódni,Tom Cruise-al a főszerepben ő játsza Stauffenberg-et!!![]()

MELKOR 4 - Hungarian F.C. Barcelona
-
- Entrenador del Barça
Vki látta már az új House részt?
Szerintem nagyon jó és érdekes így megtörtnek látni Houset(Hugh nagyon jól visszaadja ezta megtörtséget) Nekem nagyon tetszett várom a jövőhetet
Szerintem nagyon jó és érdekes így megtörtnek látni Houset(Hugh nagyon jól visszaadja ezta megtörtséget) Nekem nagyon tetszett várom a jövőhetet

Visca el Barca!!!
GO Colts GO!!!
GO Colts GO!!!
- miihii
- KHAL
Ja,gyorsan megszökött a korábbi sorozatból és most itt hősködikSlither írta:Hú de fura volt az új Heroes részekben T-Bag-et látni a Prison Breakből.![]()
A sztori most sem tűnik olyan nagyon nagynak, de azért megteszi. Spoilert most nem írok.

Engem kifejezetten kezd idegesíteni Claire karaktere.Ez az állandó lelkizése kifeszít már.Önmagam akarok lenni,meg az igazságot akarom kimondani,stb,stb...

Kíváncsi leszek h fog alakulni Nathan-Sylar dolga.Meg h mire hajt a Tintás T-Bag az iránytűivel.Szépen gyilkolja Mattet is Sylar szelleme,be fog kattanni a csávó...Szerencsétlen,naív Hirot már megint manipulálják,és még haldoklik is

There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
- Fernando
- Llegenda del Barça
Újra megnéztem az egyik legjobb filmet amit valaha láttam. Holtpont. Keanu Reaves, Patrick Swayze főszereplésével. Eszméletlen jó sztori, film felépítés, jelenetek. 10/10. Egyértelmű. 

„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)