Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Most hogy Robben a Bayern-ben van és ennyire megy a szekér Ribery-nek jelenleg esze ágában sincsen eligazolni onnan.faithnomore írta:csak Ribéryt neMichaaBee írta:
Legkésőbb nyáron a Robinho, Cesc duóból minimum egyet el kell hozni. Én még Ribéryt sem bánnám.[/color]
nálam nagyon lejáratta magát a nyáron az átigazolási ügyével, hogy ő "csak a Madridba megy el"
szerintem ilyen zsoldosra nincs szükségünk
csak Ribéryt neMichaaBee írta:
Legkésőbb nyáron a Robinho, Cesc duóból minimum egyet el kell hozni. Én még Ribéryt sem bánnám.[/color]
És ennek mi köze van az igazolásokhoz?lenart cryuf írta:Azert például Thomas Vermaelen eddig elég jól teljesít
az Arsenálban ahhoz képest hogy védő elég sok gólt szerzett/3-4/
és elég jól játszik.
nem Ryan Babel?ozsimiki írta:most az Istenért sem ugrik be annak a fekete gyereknek a neve,aki szintén a holland bajnokságból került át a pl-be, hihetetlen tehetségnek volt kikiáltva,és bődületes mutatója volt az adott szezonban az előző csapatánál, azt hiszem ilyen 3-4 gólokat szerzett folyamatosan, nah belőle se az lett mint amire vártak. és még nagyon sokaknál így van,és lesz ez.
Lehet nevezni csak olyanokat aki meg nem jatszott a Bl-ben az adott szezonban!faithnomore írta:én úgy tudom Arshavin azért nem játszott a Bl-ben mert elég későn vették meg, gyakorlatilag január legvégénfcbarca0827 írta: Nem játszhat! Lásd: Arshavin!A Zenitbe játszott, az Arsenalba nem!
viszont tudtommal januárban új embereket is lehet nevezni Bl-ben a tavaszi szezonra csak az Arsenal nem tudta őt mert későn igazolták le
Olyan játékost lehet nevezni, aki a téli átigazolási időszak során csatlakozott a kerethez, de az adott szezonban még nem lépett pályára a Bajnokok Ligájában.faithnomore írta:én úgy tudom Arshavin azért nem játszott a Bl-ben mert elég későn vették meg, gyakorlatilag január legvégénfcbarca0827 írta: Nem játszhat! Lásd: Arshavin!A Zenitbe játszott, az Arsenalba nem!
viszont tudtommal januárban új embereket is lehet nevezni Bl-ben a tavaszi szezonra csak az Arsenal nem tudta őt mert későn igazolták le
én úgy tudom Arshavin azért nem játszott a Bl-ben mert elég későn vették meg, gyakorlatilag január legvégénfcbarca0827 írta: Nem játszhat! Lásd: Arshavin!A Zenitbe játszott, az Arsenalba nem!
Afonso Alves?ozsimiki írta:most az Istenért sem ugrik be annak a fekete gyereknek a neve,aki szintén a holland bajnokságból került át a pl-be, hihetetlen tehetségnek volt kikiáltva,és bődületes mutatója volt az adott szezonban az előző csapatánál, azt hiszem ilyen 3-4 gólokat szerzett folyamatosan, nah belőle se az lett mint amire vártak. és még nagyon sokaknál így van,és lesz ez.
Afonso Alvesre gondolsz!ozsimiki írta:most az Istenért sem ugrik be annak a fekete gyereknek a neve,aki szintén a holland bajnokságból került át a pl-be, hihetetlen tehetségnek volt kikiáltva,és bődületes mutatója volt az adott szezonban az előző csapatánál, azt hiszem ilyen 3-4 gólokat szerzett folyamatosan, nah belőle se az lett mint amire vártak. és még nagyon sokaknál így van,és lesz ez.
De az már nem ma volt. Akkoriban igen jó játékosok jöttek a holland bajnokságból, mostanában azonban sok klasszis nem érkezik onnan, inkább csak közepes játékosok.Én sem mondom, hogy feltétlenül kell ő nekünk, de ilyet hallottam akkor is mikor Ronaldo-t vettük meg a PSV-től Wink
Én sem mondom, hogy feltétlenül kell ő nekünk, de ilyet hallottam akkor is mikor Ronaldo-t vettük meg a PSV-tőlkanty írta:Suarez nem tudna érdemben hozza tenni a csapat játékáhozbarca0417 írta: Suárez meg jó játékos és még jobb is lesz, de kérdés, hogy szükség van e rá itt.nincs értelme leigazolni.
Egy jó játékos aki egy holland szintű bajnokságban képes villgoni, de egy PD kicsitt sok lenne neki.
Nem rá van szükségünk.
Ha jól tudom az csak a 26 éven felüli játékosokra vonatkozikbowlinggolyo írta:FIFA egyik cikkeje
Az mind1 h nem játszhat de a bajnokságban játszhat ezzel is pihentetve a kulcsjátékosokat(Xavi,Ini,esetleg Henry) a BL-re.De ha most télen nem jön akk meg jön nyáron és olcsóbban.Quaresma77 írta:Biztos hogy nem jön Fabregas télen mert nem játszhat a BL ben és nekünk nagyon fontos a BL is
Nem játszhat! Lásd: Arshavin!geridoss írta: Tudtommal olyan szabály van, hogy a tavaszi BL szezonban már játszhat, az aki játszott ősszel egy csapatban. Ha nem így van, javítsatok, de nekem az rémlik, hogy már olvastam valahol ilyet valaki kapcsán.
Én erről nem hallottam, meg én úgy tudom Csigri egész évben nem játszhat a BL-ben és gondolom ha igaz lenne amit írtál, akkor végül is ő is pályáraléphetne.geridoss írta: Tudtommal olyan szabály van, hogy a tavaszi BL szezonban már játszhat, az aki játszott ősszel egy csapatban. Ha nem így van, javítsatok, de nekem az rémlik, hogy már olvastam valahol ilyet valaki kapcsán.
Tudtommal olyan szabály van, hogy a tavaszi BL szezonban már játszhat, az aki játszott ősszel egy csapatban. Ha nem így van, javítsatok, de nekem az rémlik, hogy már olvastam valahol ilyet valaki kapcsán.Quaresma77 írta:Biztos hogy nem jön fabregas télen mert nem játszhat a BL ben és nekünk nagyon fontos a BL isdanikaa10 írta:Puyol mért került ki a kezdőből?MESSI,BENCE írta:A téli szünetben én Fabregas leigazolásást tartom a legfontosabbnak!És akkor
Iniesta játszhatna Henry helyén!Szerintem így lenne a legjobb!Ezzel csak annyi baj van hogy Iniesta nem kimondottan balszélső,de tuti hogy j teljesítményt nyújtana balszélsőként is!
V.Valdés-E.Abidal-G.Piqué-D.Chigrinskiy-D.Alves-Y.Touré-H.Xavi-C.Fabregas-A.Iniesta-Z.Ibrahimovic-L.Messi
![]()
![]()
Am jó lenne, minél előbb a csapatba tudnánk, de kétlem, hogy az Arsenal elengedné télen, de nyáron szinte biztos, hogy jön.
Egyébként Balotelli neve szóba került Pepnél ha jól tudom.Pont a napokban olvastam erről. Én amúgy nem kedvelem a srácot valamiért, csak úgy mint Afellayt.Cáceres14 írta:és mondjuk Mario Balotelli jó lenne a baloldalra?
vagy ibrahim afellay?