PEEtör írta:Milyen a SD meccs?
Én egy kicsit nagyobb offence játékra számítottam.Mármint trükkös támadásokra,sok-sok pontra,nagy drive-okra.
Na de nem volt rossz meccs így sem,főleg,h nyert a Chargers.A Miami a meccsen kívül elvesztette Penningtont is,akinek megsérült a válla.
San Diego-Miami 23:13
SD-P. Rivers 18/33,303 yd
V. Jackson 5 REC,120 yd.
Közben néztem a Bengals-Steelers meccs legvégét.
Az utolsó drive-ban óriásit játszottak a bengáliak.20:15 volt nem oda.Szépen jöttek-jöttek,pörgött az óra.
Egyet nem értettem.Volt még 3 időkérése a Cincinek.2 percen belül mégis úgy oldották meg,h 1st down-oknál földhöz vágta a labdát a QB.A red zoneban ez igen meleggé is tette.Első kísérlet-földre,2.-TD passzkísérlet,levédve,3rd &10-nél is passz,de nem jött be.Majd 4&10nél időt kérnek.(Majd a PIT is időt kért.)Aztán egy rövid játék,aminél az elkapó már ledőlt,de még nem volt meg a 1st down,amikor egy utolsó valószínűtlen mozdulattal még pont annyit lökött magán,h átnyújtsa.4 yd-nál jártak,20 mp-nél.És megint levágták elsőre

Aztán másodikra meglett a TD,majd a két pontost is hozták.A végén Big Ben Hail Maryje meg nem talált célt.
Így a vége
Cincinnati-Steelers 23:20
Ezt a time managementet akkor sem értem egészen.Így bent maradt 2 időkérés a Bengalsban,de cserébe elpazaroltak két kísérletet.Érdekes.
Továbbiak:
Chicago-Seattle 25:19
CHI-J. Cutler 21/27,247 yd,3 TD,1 INT
Denver-Oakland 23:3