Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Én kérek elnézést tudatlanságom miatt. Az igazság az, h annyira nem követem figyelemmel most már az nfl-t. Csak megakadt a szemem a képeken.bowlinggolyo írta:Nem tudom h ezen kellene nevetni mivel a mellrák ellen szólalnak fel és annak megelőzésére hívják fel a figyelmet.Ha lettél volna nfl.com-on ott leírják hogy miért is rózsaszín az oldal és a kiegészítőkRobcsyy írta:most nézem az nso-n a 4. játéknap képeit. Azok a rózsaszín kiegészítők nagyon ütősek, meg a cipők is
Épp most megy az ismétlés,én is így pótolom.Valamint még este 21től lesz a Sport2-n.PEEtör írta: Olyan jó hogy nem fogom tudni megnézniBár lehet fennmaradok, csak a gond h holnap zh...:S Vki nem tud egy oldalt ahonnan Sporttv-s meccseket lehet lehuzni?
Nem tudom h ezen kellene nevetni mivel a mellrák ellen szólalnak fel és annak megelőzésére hívják fel a figyelmet.Ha lettél volna nfl.com-on ott leírják hogy miért is rózsaszín az oldal és a kiegészítőkRobcsyy írta:most nézem az nso-n a 4. játéknap képeit. Azok a rózsaszín kiegészítők nagyon ütősek, meg a cipők is
Én egy kicsit nagyobb offence játékra számítottam.Mármint trükkös támadásokra,sok-sok pontra,nagy drive-okra.PEEtör írta:Milyen a SD meccs?
Ugyanerre gondoltam én is utána, hogy mondom ha ebbe meghúzódik nemtom mit kapott volna a jó öreg Andy-tőlmiihii írta:Igen,és ilyen spárgaszerű pózba ült bele a végén.Elég sérülésveszélyes gólöröm...
Igen,és ilyen spárgaszerű pózba ült bele a végén.Elég sérülésveszélyes gólöröm...G-Jay írta:Idióta ez a Jackson![]()
Milyen cigánykereket kent már a TD-nél![]()
![]()
Kommentátor: He Is SICK!![]()
Ezért a kedvencem ez a gyerek!
Fly Eagles
Nem,nálam is témaváltás voltrszergej írta:Hát ez a video kész![]()
![]()
Csak nekem kapcsolt át hirtelen a Titans-Jets meccsre?