Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Hihetetlen hogy még csak 22 éves. Sanszos hogy őt is megválaszthatják háromszor a világ legjobbjának mint Ronaldo-t vagy Zidane-t.sjay írta:Ha elképzelem 25-26 évesen mit fog produkálni ez a srác, ha még a Barcában maradAkkor elég jó érzés tölt el.
Kiráz a hideg ettől a videotól.Ilúvatar írta:http://www.youtube.com/watch?v=tXSmX6FYEwM
Legjobb videó amit láttam Messiről. Hihetetlen összeállítás, mivel csak a legjobb s legfontosabb gólokat láthatjuk, ilyen pl. az 5000. gólja, továbbá, MU elleni gólja, Ossasuna elleni gólja, Real Madrid elleni gólja, Sevilla elleni gólja, s tovább. Legjobb összeállítás.

Na mentén elsüllyedek a szégyenbentudomka958 írta:szégyen az egész fórumra nézve,hogy a tegnapi meccs egyik legjobbjáról,az első gól szerzőjéről nincs egyetlen pozitív beírás sem...
szép volt kicsi!
ibra a király,de messi az isten...

Eddig nem úgy vettem észre, hogy Messit elöntötte volna a sikerrel járó ego érzése. Guardiola nagyon jó edző, és szerintem alaposan felkészíti a játékosokat. Megjegyezném, a Barca nem 1 játékosból áll, hanem elég sokból. Messi egy azok közül, akik lendítenek a csapaton, de nem csak az ő jó játéka kell ahhoz, hogy sikeres legyen a csapat...bali 15 írta:Kísértetiesen kezd emlékeztetni Messi helyzete Ronaldinho-ra még a 2006/2007-es szezonból. A Pool elleni meccsen meglátszott hogy csupán ki kell kapcsolni Ronaldinho-t. Messi-t az idén agyba főbe fogják rugdosni.
Így van. Ott van mondjuk az az aranyos Weligton gyerekjelwaz írta:Legalább ne hangsúlyoznád ki! Jó ez valamire? Nem azanosíthatod az egész klubbot, várost, egy-két emberrel. Volt abban a Malagában olyan is, aki nem tett semmit...senkialfonz40 írta:a malaga (szándékosan írom kicsivel már sokadszor)
Legalább ne hangsúlyoznád ki! Jó ez valamire? Nem azanosíthatod az egész klubbot, várost, egy-két emberrel. Volt abban a Malagában olyan is, aki nem tett semmit...senkialfonz40 írta:a malaga (szándékosan írom kicsivel már sokadszor)
A megoldás a bírók kezében van, a szabály egyszerű, már a szándékos visszahúzásért is sárga jár! Nem kell hozzá egyetem, a malaga (szándékosan írom kicsivel már sokadszor) csapatának fele idő előtt zuhanyozott volna, ha a spori következetesen betartja a szabályokat. És itt csak a mezrángatásokról beszéltem, a gusztustalan rugdosás, odacsúszkálás egy másik mise. És a legnagyobb probléma az, hogy Messi ellen van amikor még három védő sem mehet biztosra, ezért, ha nincs megtorolva, a paraszt játék az egyetlen megoldás és ebbe sok minden belefér!okos666 írta:Abszolút egyetértek, de lehet, hogy még azt kéne lerendezni, hogy a játékosok sportszerűen játszanak. Mert szerintem féltékenységből IS rúgják fel a 10-est, és ez nem mehet tovább! Mert focizni lehet férfiasan is, de nem úgy mint egy tulok barbár.torocsik írta:Messi ma a VILÁG legjobbja ez vitathatatlan!![]()
![]()
De...,látva a meccseiket,főleg a bajnokságban és a mai meccs a Malaga ellen is ilyen volt.Szóval egyszerűen szétrúgják őt,utaznak rá(juk)az ellenfelek a bírók meg engedik!Ma 1-2 tizenegyest és egy kiállítást nem itéltek meg nekünk,de lesz olyan meccs,amin nem tudjuk elviselni ezt a luxust.
Jó lenne mint Angliában,ha visszanéznék a meccseket és az ilyen esetekben súlyos büntetéseket rónának ki.No nem úgy mint a Real-os pepének.![]()
![]()
Szóval féltem a játékosokat,mert másként nemigen állítja meg őket sok csapat és amíg megtehetik meg is teszik!!![]()
![]()
![]()
![]()
Abszolút egyetértek, de lehet, hogy még azt kéne lerendezni, hogy a játékosok sportszerűen játszanak. Mert szerintem féltékenységből IS rúgják fel a 10-est, és ez nem mehet tovább! Mert focizni lehet férfiasan is, de nem úgy mint egy tulok barbár.torocsik írta:Messi ma a VILÁG legjobbja ez vitathatatlan!![]()
![]()
De...,látva a meccseiket,főleg a bajnokságban és a mai meccs a Malaga ellen is ilyen volt.Szóval egyszerűen szétrúgják őt,utaznak rá(juk)az ellenfelek a bírók meg engedik!Ma 1-2 tizenegyest és egy kiállítást nem itéltek meg nekünk,de lesz olyan meccs,amin nem tudjuk elviselni ezt a luxust.
Jó lenne mint Angliában,ha visszanéznék a meccseket és az ilyen esetekben súlyos büntetéseket rónának ki.No nem úgy mint a Real-os pepének.![]()
![]()
Szóval féltem a játékosokat,mert másként nemigen állítja meg őket sok csapat és amíg megtehetik meg is teszik!!![]()
![]()
![]()
![]()

Azért 2-3 évnél több kell.Fevernova írta:2-3 év múlva ha ugyanígy beszélünk Messiről és mindenki csodálva nézi majd akkor lehet róla azt mondani , hogy minden idők legnagyobbja! R10 esetét nézve ezt még most kijelenteni nem merném! HAjrá Messi csak így tovább! Ha úgy szereti a focit mint mi egyszerű parasztgyerekek akkor ezzel nem lesz gond és világ első lesz míg él!