Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Mikor a 34. ember kér linket egymás után, a emccs előtt 30perccel, a 3. topikban, akkor már kicsit felmegy a pumpaIlúvatar írta:Sanama írta:Már vége a meccsnek, nem lesz link...![]()
![]()
![]()
ezdegonosz
Én sem örülnék, ha Sergi kezdene, még nem olyan magabiztos, jobban benne van a hiba.danikaa10 írta:Szerintem pont nem!Tomsa írta:Én most valahogy Serginek adnék lehetőséget először. Az ilyen meccsek pont neki valók.Nem gyenge csapat a Kijev, és Bosquets nincs nagy formába.
Már vége a meccsnek, nem lesz link...barcatom írta:Rakjatok létszives linkeket!!!!!
Amíg el se kezdődött a meccs nem könnyű jó linket találni.barcatom írta:Rakjatok létszives linkeket!!!!!

http://www.myp2p.eu/broadcast.php?match ... art=sportsbarcatom írta:Rakjatok létszives linkeket!!!!!
Én azért Henryt hiányolom.Andris írta:Hivatalos: VV-Alves, Puyol, Piqué, Abidal - Touré, Keita, Xavi - Iniesta, Messi, Ibra
nekem ez az álom11 ebből az idei keretből kb.

Nekem is. Mondjuk Maxwellt elnézegetném bal oldalon, csak utóbbi meccsein sokat hibázott.Andris írta:Hivatalos: VV-Alves, Puyol, Piqué, Abidal - Touré, Keita, Xavi - Iniesta, Messi, Ibra
nekem ez az álom11 ebből az idei keretből kb.

Basszus olvasol a fejembenSanama írta:Van egy olyan érzésem,hogy Ibrahimovictól ma több,mint egy gólt fogunk látni. Remélem bejön, és nyerünk 3góllal.
És végre úgy tűnik,hogy Iniesta kezd