Barça a Bajnokok Ligájában

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
barcafan0911
Entrenador del Barça

2009.10.20. 11:22:34

Capon írta:Én már kezdem unni, hogy a Loki meccsein kívül egyetlen egy más mérkőzést sem tudok TV-ben megnézni (BL). Mondhatnám azt is hogy a tököm tele van már vele. Persze én is szurkolok nekik de azért eltudnék képzelni már más meccset is. Nagyon jó lesz már ha elérünk a kieséses szakaszba hátha FOCIT is látunk majd a TV-ben.

Egyébként ma sem várok kirobbanó játékot a csapattól Egy szürkésebb, nyögvenyelősebb 2-0-ban bízok de ezen kívül sok jóra nem számítok. HAJRÁ BARCA!
Detto. Már nekem is hiányoznak a bl meccsek. A lokit meg le@arom. Úgy is elverik őket oda vissza. Nem fogok csatlakozni azon szánalmas magyar táborhoz, akik már arra verik ha a lokinak összejön egy gólhelyzet.
A felhasználó nevemben a 0911 nem arra utal hogy terrorista vagyok. Csupán akkor születtem. :wink:
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2009.10.20. 11:19:54

Azt hiszem nem lesz könnyű a mai meccsünk. Ha mi mondjuk az Almeria elleni teljesítményünket nyújtjuk,a ruszkik meg azt hozzák, amit tudnak, megnehezíthetik a dolgunkat, Ellenben ha mi is azt hozzuk, amit tudunk, ez nem fog számítani. Tippem: 2:0.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Capon
Llegenda del Barça

2009.10.20. 11:05:50

Én már kezdem unni, hogy a Loki meccsein kívül egyetlen egy más mérkőzést sem tudok TV-ben megnézni (BL). Mondhatnám azt is hogy a tököm tele van már vele. Persze én is szurkolok nekik de azért eltudnék képzelni már más meccset is. Nagyon jó lesz már ha elérünk a kieséses szakaszba hátha FOCIT is látunk majd a TV-ben.

Egyébként ma sem várok kirobbanó játékot a csapattól Egy szürkésebb, nyögvenyelősebb 2-0-ban bízok de ezen kívül sok jóra nem számítok. HAJRÁ BARCA!
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
Titinho
Director del Fútbol

2009.10.20. 10:53:37

Na akkor megkezdem a sort...

Rubin Kazany...

Az utóbbi két meccsen előjöhettek a fanyalgók, hogy nem játszottunk jól, akiknek részben igaza is volt. Valenciában tényleg nem játszottunk szenzációsan, de én mondjuk úgy vagyok vele, hogy válogatott forduló után elhozni 1 pontot Valenciából nem rossz eredmény. :wink: Az előtte lévő Alméria meccs az tényleg gyenge volt, ott én sokkal inkább hibáztatom a csapatot a mutatott játék miatt, mint a Valencia elleni 0-0 miatt. Előtte ugye a Dinamoval meccseltünk ahol 19 helyzetből 2 gólt lőttünk.

Szóval ha úgy vesszük (ami tény), az utolsó 3 meccsünkön 3 gólt rúgtunk, viszont 1-et sem kaptunk. Ahogy a cikkben is le lett írva, én is úgy hiszem, hogy egy-egy válogatott forduló után jön egy gyengébb meccs (Valencia 0-0 kipipálva) és most már egy jó formában lévő csapatnak kell pályára lépnie.

Én ma ezt várom a fiúktól, hogy GÓLOKKAL és SZÉP játékkal győzzenek a ruszkik ellen! Nálam a mai meccs minimum egy 3-0, de ennél csak több lehet és többet is szeretnék. Ráférne a csapatra egy nagy győzelem, sok játékosnak igencsak visszaadná az önbizalmát. Gondolok itt pl. Messire, Touréra, Dani Alvesre, Xavira, Iniestára. Mert valljuk be Messi az utóbbi 2-3 hétben nem játszik jó formában, Touréról nem is beszélve (nem véletlenül van a főoldalon egy kép Pep-el a tegnapi edzésről, hosszasan beszélgettek, illetve magyarázott neki Pep), Dani Alvesnek jó lenne végre 3 jó beadás egy meccsen és 1 jó szabadrúgás, Xavinak a halálpontos passzai és Iniesta és Bojan formába lendülése. Ezek hiányoznak nekem most. Természetesen említhetném Henryt is, de ő nincs a keretben sem.

Szóval végre itt az ideje egy igazi gálának, küldjük haza a ruszkikat jól kitömve! A ruszkiknak is a kemény, fagyos, hideg orosz pálya után olyan lesz a Camp Nou mintha pamuton játszanának. :wink: Elég lassú a védőnégyese a ruszkiknak, ezt ki kell használni.

Messinek jót tenne 1-2 gól, Ibra is meglőhetné 1. BL gólját ha játszani fog, Bojant játszatni kell ma mindenképpen, ő is rázódjon vissza. Jó játékot várok még Alvestől, Xavitól és Iniestától.

Itt az idő srácok! Egy szép estét kérnék szépen! :twisted:

UI: Nem fogom egyébként látni a Barca meccset, mivel du. 2-kor indulok Pestre, a VIP szektor mellett (Sepp Blatter mellett :) ) fogom megnézni, hogy mit alkot a LOKI a Fiorentina ellen.

A két tippem:
Barca - Rubin : 4-0.
Loki - Fiorentina: 1-3.

Na jó meccsnézést mindenkinek!

SOM-HI TOTS!
Més que un club :!:

"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff
senkialfonz40
Capitá del Barça

2009.09.30. 14:24:40

Titinho írta: De amúgy az egész csapat jól játszott, külön kiemelném még Pedrot, Puyolt és Alvest. Puyol is amilyen formában van az utóbbi 4-5 meccsen! :shock:
Basszus, mennyire igazad van, irogatok itt az előre játékban résztvevőkről, ugye, akik a szépséget és a gólokat hozzák és megfeledkezek a tegnapi meccsen szinte hibátlant nyújtó Puyolról! =D> Valami szenzációsan stabil volt hátul, a lefújás után az jutott eszembe, úristen, mi volt ez báttya!?(elloptam egy fórumos társamtól, remélem nem haragszik meg érte - nagyon tetszett!) Amelyik kijevire rámozdult az "halálra volt ítélve", nem lehetett átjátszani, pedig néha jól jöttek a kapunk felé!
Alvessel én még nem voltam elégedetlen. :D
Mondjuk Blaha Lujzát megenné reggelire! :D
Livia Drusilla
Jugador d'estrella

2009.09.30. 13:21:07

Meccsértékelés NSO-ról:
"Ez a Barca nagyon erős csapat, nekünk is az volt – mondta a vesztes ukrán együttes trénere, Valerij Gazzajev. – Mi leginkább fejben nem vagyunk képesek ezen a szinten teljesíteni, a kétgólos vereség számunkra pozitív."

Tessék, örültek, h csak kettőt kaptak... :wink: :D :D 8)
Kép
XAVI - INIESTA - MESSI - Neymar +++ - Milan:? - tán lesz feljebb is...am nem vagyok optimista...
kudu
Entrenador del Barça

2009.09.30. 09:49:02

DigiSport-on most megy az ismétlése a meccsnek, aki teheti nézze ;)

Én is még csak most látom (:
"Nem csak az a nagy sportoló, aki nyerni tud, hanem az is, aki egy pofon után fel tud állni!"
Titinho
Director del Fútbol

2009.09.30. 09:17:20

Egy szép győzelem volt, azt kaptam a meccstől amit vártam: néhány Dinamo helyzet, de óriási fölényben játszani. :wink:

Tényleg elképesztő mennyiségű helyzetet teremtettünk, Pep szerint 19-et, az Uefa szerint 24-et, de ez mindegy is, már nem lehetett számolni. :)

Ibra játéka óriási volt, szerintem eddig a legjobb meccsét játszotta amióta itt van, nagyon élvezte a játékot, mondjuk ki nem élvezné egy ilyen csapatban? :wink: Nagyon jól mozgott, volt 4-5 ígéretes helyzete is, most nem sikerült megszerezni az első BL gólját, de attól még a meccs embere volt. Megint az a sarkazós "gólpassz" Messinek, vagy az ollózása, vagy a félollója! :shock:

Szép volt Ibra, csak így tovább! És még mindig nem 100-as a pali... :wink:

Aki még nagyot játszott és szerintem ő is megérdemelné a meccs embere címet, az Xavi volt. Óriási labdákat adott, ha jobb a helyzetkihasználásunk akkor tuti, hogy 3-4 gólpasszal zárta volna az estét. Az utóbbi 3 meccsen ismét szenzációsan játszik a mi karmesterünk.

És ugye Messi...hát ő...szóval...ő egy...nem, nincs rá szó. :wink: Zseniális a "kicsi" továbbra is, ugyanott folytatja ahol tavaly abbahagyta. Jöhet itt a Ronnieval való összehasonlítás, de ez mind hiábavaló. Ez a gyerek 22 évesen annyira élvezi a focit, hogy az valami hihetetlen, és még reméljük, hogy sokáig élvezni is fogja a Barca mezében, minket szurkolókat is boldogítva ezzel. Biztos, hogy neki is lesz gyengébb időszaka, mint minden más játékosnak, de úgy látszik, hogy ez még most messze áll Messitől. :wink:

De amúgy az egész csapat jól játszott, külön kiemelném még Pedrot, Puyolt és Alvest. Puyol is amilyen formában van az utóbbi 4-5 meccsen! :shock:

Én elégedett voltam teljes mértékben, azért az a 19 (vagy 24 helyzet) is szép volt, nem csak olyan rásuhintós, hogy legyen egy lövésünk. Hétvégén az Alméria ellen folytatódhat a gála! :)
Més que un club :!:

"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff
mess2009
Director del Fútbol

2009.09.30. 08:36:41

érdekes, Pep értékelése, miszerint túl gyorsan akartuk befejezni az akciókat.... hát nekem éppenséggel úgy tűnt, hogy túl lassan! igen, tudom, hogy a Barca stílusa...stb. de egy biztos: ez a játék (mármint a sok passzos) sem hatékony ha nincs LENDÜLET!!! a másik megállapítása viszont nagyon is ült, miszerint zúl közel kerültünk a tologatásokkal a kapuhoz, és így a betömörült védelem között, (kellő lendület nélkül!!) az akciók rendre elakadtak.
nem merem biztosan állítani, mert gépen néztem, de úgy tűnt a leg veszélyesebb helyzetet a Kievnek ezuttal is Busquets hozta össze!?
Pedrónak örülök, sz.tem kicsit több idő és hosszabb periódusok kellenének neki és akkor játékba lendülhet, a gólon kívül is jól mozgott.
még Ibráról annyit hogy, meg kell szoknunk a stílusát, tényleg annyira más! de hogy most nagyot játszott az biztos. az embernek egy ilyen játék után a két góllal még van egy kis hiányérzete, de ne legyünk telhetetlenek, csak így tovább!
w_jani
Barça C

2009.09.30. 07:50:30

Szabella írta:Sziasztok,

felszabadult 4 jegy a Barca-Interre nov 24-re!!!
Az egész csomagra érdeklődjetek légyszi, tehát csak egybe repjegy,szállás,meccsjegy,transzferek stb....

Üdv:Sanyi
Helló Sanyi!
Engem esetleg érdekelne a 4 jegy, de szeretném tudni, hogy mennyiért és, hogy szükséges-e mindenképpen a szállást is fizetni?
Lenne saját részröl szállás.
Légyszi a w_jani@freemail.hu e-mailra válaszolj.
Üdv: Jani
Krojf
Az Év Forumozója 2007 & 2008 :)

2009.09.30. 02:45:15

ElBartimaeus írta:Valaki egy kicsit részletesebb elemzést nem akar adni a meccsről? Vagy várjak a fenekemen amíg kijön a cikk a főoldalon? :D Mert rájöttem, hogy nem tudom kivárni, hogy péntekig ne tudjak meg mindent a meccsről. (Pénteken ismétlik, ha jól tudom. :) )
Ha van Digisportod, akkor ma 09:00-tól is megnézheted!
Az Iván-féle meccsriportot pedig nyugodtan várjad meg, mert Iván még senkinek nem okozott csalódást!
K.
Blaugrana palocista maximalista!
ElBartimaeus
Director del Fútbol

2009.09.30. 01:19:17

Valaki egy kicsit részletesebb elemzést nem akar adni a meccsről? Vagy várjak a fenekemen amíg kijön a cikk a főoldalon? :D Mert rájöttem, hogy nem tudom kivárni, hogy péntekig ne tudjak meg mindent a meccsről. (Pénteken ismétlik, ha jól tudom. :) )
miihii
KHAL

2009.09.29. 23:31:52

Az utsó negyed órát láttam melóból hazaérve.Ebben azt láttam,amit szoktam.Labdatartás,ritmusváltás,gól.Kábé ennyi :P
Kellett ez a győzelem,főleg az Inter eredményének tükrében.Itthon 3/3 kell,egy már megvan.
Így máris a tabella élén vagyunk.
Szépen csak tovább,apró lépésekkel a célig.
VISCA EL BARCA!
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Fernando
Llegenda del Barça

2009.09.29. 21:34:58

Jó kis meccs. Nem adja könnyen magát a Kijev, de azért több szerencsével már vezetnénk vagy hárommal. Ibrahimovic nagyon jól játszik, ahogy Xavi is, Messi is odateszi magát. A gólja szép volt, olyan Messis... :P bár picit többet is passzolhatna. :roll: :wink:
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
Rewolution5
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2009.09.29. 21:30:19

hali valaki linket?
Deus
Boixos Nois

2009.09.29. 21:22:30

Sanama írta: Amúgy mit szólsz, Ibra volt a meccs embere a 3góljával ? :twisted: :twisted:
Jaja, hihetetlen :O még valdes is betalált a kapuba! :shock:
KépKép
Sanama
Llegenda del Barça

2009.09.29. 20:40:12

Ilúvatar írta:
Sanama írta:Már vége a meccsnek, nem lesz link...
:twisted: :twisted: :twisted:
ezdegonosz
Mikor a 34. ember kér linket egymás után, a emccs előtt 30perccel, a 3. topikban, akkor már kicsit felmegy a pumpa :D

Amúgy mit szólsz, Ibra volt a meccs embere a 3góljával ? :twisted: :twisted:
senkialfonz40
Capitá del Barça

2009.09.29. 20:39:42

danikaa10 írta:
Tomsa írta:Én most valahogy Serginek adnék lehetőséget először. Az ilyen meccsek pont neki valók.
Szerintem pont nem! :roll: Nem gyenge csapat a Kijev, és Bosquets nincs nagy formába. :?
Én sem örülnék, ha Sergi kezdene, még nem olyan magabiztos, jobban benne van a hiba. :roll:
Deus
Boixos Nois

2009.09.29. 20:38:07

Sanama írta:Már vége a meccsnek, nem lesz link...
:twisted: :twisted: :twisted:
ezdegonosz
KépKép
Sanama
Llegenda del Barça

2009.09.29. 20:26:31

barcatom írta:Rakjatok létszives linkeket!!!!!
Már vége a meccsnek, nem lesz link...
danikaa10
Entrenador del Barça

2009.09.29. 20:25:42

Amíg el se kezdődött a meccs nem könnyű jó linket találni.
Valdes; Alves - Puyol - Piqué - Abidal; Iniesta - Torué - Xavi; Messi - Ibrahimovic - Henry.
Kép
kanty
Llegenda del Barça

2009.09.29. 20:25:31

http://www.myp2p.eu/broadcast.php?match ... art=sports

Amúgy rossz topicba irtad.
:wink:
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
barcatom
Jugador del Barça

2009.09.29. 20:22:59

Rakjatok létszives linkeket!!!!!
csak is a barca!!!!!!!!!!!
Chino
Llegenda del Barça

2009.09.29. 20:16:12

Szerintem Ibra lesz ma a kulcsfigura. Pont az ilyen meccseken kell ő. Látványos, gálázós focit nehéz lesz bemutatni, azt az ukránok nem nagyon hagynák szerintem. Mindenképpen darabolni akarják a játékot majd, ezért lesz jó Zlatan, ő a fizikumával (és nem utolsósorban technikájával) könnyebben áttörhet azon a védelmen. Min. egy gólt várok tőle.
A legjobban a sérülésektől félek. Nem hiszem, hogy megússzuk kőkemény megmozdulások nélkül. Sajna nem hiszem hogy a Bolha meccse lesz. Az első kis ficánkolásnál kaphat egy kiadósat. De ne nekem legyen igazam.
Forca Barca!!!!
danikaa10
Entrenador del Barça

2009.09.29. 19:54:57

Andris írta:Hivatalos: VV-Alves, Puyol, Piqué, Abidal - Touré, Keita, Xavi - Iniesta, Messi, Ibra

nekem ez az álom11 ebből az idei keretből kb.
Én azért Henryt hiányolom. :D

Szerk.: Ezért beregisztrálni egyeseknek. :?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára danikaa10 2009.09.29. 19:58:37-kor.
Valdes; Alves - Puyol - Piqué - Abidal; Iniesta - Torué - Xavi; Messi - Ibrahimovic - Henry.
Kép
Válasz küldése