Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Detto. Már nekem is hiányoznak a bl meccsek. A lokit meg le@arom. Úgy is elverik őket oda vissza. Nem fogok csatlakozni azon szánalmas magyar táborhoz, akik már arra verik ha a lokinak összejön egy gólhelyzet.Capon írta:Én már kezdem unni, hogy a Loki meccsein kívül egyetlen egy más mérkőzést sem tudok TV-ben megnézni (BL). Mondhatnám azt is hogy a tököm tele van már vele. Persze én is szurkolok nekik de azért eltudnék képzelni már más meccset is. Nagyon jó lesz már ha elérünk a kieséses szakaszba hátha FOCIT is látunk majd a TV-ben.
Egyébként ma sem várok kirobbanó játékot a csapattól Egy szürkésebb, nyögvenyelősebb 2-0-ban bízok de ezen kívül sok jóra nem számítok. HAJRÁ BARCA!
Basszus, mennyire igazad van, irogatok itt az előre játékban résztvevőkről, ugye, akik a szépséget és a gólokat hozzák és megfeledkezek a tegnapi meccsen szinte hibátlant nyújtó Puyolról!Titinho írta: De amúgy az egész csapat jól játszott, külön kiemelném még Pedrot, Puyolt és Alvest. Puyol is amilyen formában van az utóbbi 4-5 meccsen!![]()
Helló Sanyi!Szabella írta:Sziasztok,
felszabadult 4 jegy a Barca-Interre nov 24-re!!!
Az egész csomagra érdeklődjetek légyszi, tehát csak egybe repjegy,szállás,meccsjegy,transzferek stb....
Üdv:Sanyi
Ha van Digisportod, akkor ma 09:00-tól is megnézheted!ElBartimaeus írta:Valaki egy kicsit részletesebb elemzést nem akar adni a meccsről? Vagy várjak a fenekemen amíg kijön a cikk a főoldalon?Mert rájöttem, hogy nem tudom kivárni, hogy péntekig ne tudjak meg mindent a meccsről. (Pénteken ismétlik, ha jól tudom.
)
Mikor a 34. ember kér linket egymás után, a emccs előtt 30perccel, a 3. topikban, akkor már kicsit felmegy a pumpaIlúvatar írta:Sanama írta:Már vége a meccsnek, nem lesz link...![]()
![]()
![]()
ezdegonosz
Én sem örülnék, ha Sergi kezdene, még nem olyan magabiztos, jobban benne van a hiba.danikaa10 írta:Szerintem pont nem!Tomsa írta:Én most valahogy Serginek adnék lehetőséget először. Az ilyen meccsek pont neki valók.Nem gyenge csapat a Kijev, és Bosquets nincs nagy formába.
Már vége a meccsnek, nem lesz link...barcatom írta:Rakjatok létszives linkeket!!!!!
Amíg el se kezdődött a meccs nem könnyű jó linket találni.barcatom írta:Rakjatok létszives linkeket!!!!!
http://www.myp2p.eu/broadcast.php?match ... art=sportsbarcatom írta:Rakjatok létszives linkeket!!!!!
Én azért Henryt hiányolom.Andris írta:Hivatalos: VV-Alves, Puyol, Piqué, Abidal - Touré, Keita, Xavi - Iniesta, Messi, Ibra
nekem ez az álom11 ebből az idei keretből kb.