2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Örülnék neki. Jövőre elmegy Amerikába focizni, lehúz két évet. Megcsinálja az edzői tanfolyamot. Segédedző lesz Wénger mellett 3 év múlva, majd ő váltja.Lionel85 írta:Az is a látogatás apropója, hogy Wenger 13 éve van az Arsenalnál és ezért most minden körülötte forgott, volt kollégák, barátok, munkatársak nyilatkoztak róla, köztük Henry is, és ekkor mondta azt az egyik angol lapnak, hogy egyszer visszatér az Arsenalhoz.
Ebben szerintem az is közrejátszott (ezt már csak a második félidőben mutatták) h az ölében ült a lánya. Régebben eléggé ki volt bukva h nem láthatta őt eleget (tavaly nyáron majdnem el is igazolt)levproff írta:Henry az Emiratesben járt:
http://www.arsenal.com/news/news-archive/henry
Nagyon boldognak látszik a képeken!Azért látszik rajta,hogy hol van az igazi otthona és hol érzi a legjobban magát!
Szerintem visszatér az Arsenal-hoz!Ha nem is játékosként de valaminek biztos!
Én is így látom. Megnyerte amiért jött, igaz a triplázás után azt mondta, Ő is igazi culé, de ezt én kétlem. A szíve nem is olyan legmélyén ő még ágyús, ez persze érthető.levproff írta:Henry az Emiratesben járt:
http://www.arsenal.com/news/news-archive/henry
Nagyon boldognak látszik a képeken!Azért látszik rajta,hogy hol van az igazi otthona és hol érzi a legjobban magát!
Szerintem visszatér az Arsenal-hoz!Ha nem is játékosként de valaminek biztos!
Nem hiszem.ozsimiki írta:akkor miben előzte le Van Persie az Arsenal történetében Henryt??? vmi olyat mondott,h most szerezte a 12.gólját,és ezzel megelőzte a franciát.
esetleg az Emiratesben?
42ozsimiki írta:komment 11et mondott,de azt is kb lehetetlennek tartomazért 7év alatt? úgy,h mindig ott volt az Arsenal szinte... vmi gubanc van itt,majd valaki nagy Arsenalos erősítse meg az infót,vagy cáfolja meg
Az Arsenalban összesen 8-at.ozsimiki írta:ezen most megdöbbentem:
előbb mondta a komment az Arsenal-Olympiakos összefoglalójánál, Van Persie góljánál,h ő lett a legeredményesebb Arsenal játékos a Blben, a 12.gólja volt...
Henry csak 11et szerzett???vagy nem hallottam valami részinformációt, (esetleg,h csak hazai meccseken) vagy félrehallottam, mert ezt nem akarom elhinni. elég sok évet lehúzott ott.
És Bojannak is van még 1,5-2hete.nagyi írta:2 hét.. Csiga is kidőlt 3 hétre. jól induldanikaa10 írta:Amúgy tud valaki valami mennyre komoly Titi sérülése?
A 30. percben lecserélték.barcakek írta:nem kapott labdát a 2. félidőben így nem is szabad kritizálni.... állhatott volna ott elöl ibra is ugyanez lett volna... felesleges szapulni henryt ha meglesznek a helyzetei majd remélhetőleg belövi őket... és az első félidőben is hajtott küzdött csak valahogy nem kapott olyan labdákat és megindulni se volt lehetősége nagyon.ha két hónap múlva is ugyanez lesz a helyzet akkor megértem azokat akik szapulják de most....mindenki pánikol pedig még nincs oka rá....