Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A Fradi már 3:0ra ég.kennyke04 írta:Hajrá vidékmiihii írta:FTC-DVTK 0:2![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Hajrá vidékmiihii írta:FTC-DVTK 0:2
barca28 írta:Akárki lesz az edző sokkal többre képes egy ien kerettel a Fradi.és ezt az új edzővel be is fogják bizonyitani oda fognak érni az első 4be higyjétek el hogy oda![]()
hajrá zöld sasok![]()
Miért, milyen az a keret? Még az acélosnak éppen nem nevezhető NBI-ben sem elég semmire. Angol favágók, meg ki tudja honnan jött, a középszerűséget is csak alulról súroló futballisták, akik között még mindig Lipcsei az a mag 39 évével, aki oda rúgja a zsugát ahova akarja.barca28 írta:Akárki lesz az edző sokkal többre képes egy ien kerettel a Fradi.és ezt az új edzővel be is fogják bizonyitani oda fognak érni az első 4be higyjétek el hogy oda![]()
hajrá zöld sasok![]()
barca28 írta:Egy ilyen szép délután ilyen rossz hirt kell olvasnom a kedvenc magyar csapatom háza tájárol![]()
![]()
Menesztették Bobby Davisont, a Ferencváros labdarúgócsapatának vezetőedzőjét. Az együttest 2008 áprilisa óta irányító trénert az eredménytelen szereplés után rúgták ki, helyét ideiglenesen korábbi pályaedzője, Craig Short veszi át. Az angol vezetőedző segítője ismét Csató Sándor lesz.![]()
Hajrá Ferencváros![]()
![]()
![]()
![]()
Én nem vagyok az.caskbarca írta:Fernando írta:Szép volt Újpest. Annyira énse szeretem az NB1-et, de akkor már inkább UTE mint fradi.
A fene hogy itt mindenki újpesti![]()
Fernando írta:Szép volt Újpest. Annyira énse szeretem az NB1-et, de akkor már inkább UTE mint fradi.